uutisarkisto

On taas aika vaihtaa pelien paikka ulkoa sisätiloihin. Simulaattori avataan lauantaina 9.11. tuttuun paikkaan eli golfklubin pihapiirissä olevaan bägivarastoon. Ajanvaraus on nyt avattu Nexgolfiin ja tapahtuu omilla Nexgolf- tunnuksilla.  Aurinko Golfin jäsenet, osakkaat ja pelioikeuspelaajat voivat varata aikoja 7 päivää aiemmin ja vieraspelaajat 5 päivää aiemmin Nexgolfin Teetime.fi- palvelussa. Viime talvikaudesta käyttämättä jääneet tunnit ovat käytettävissä tämän talvikauden aikana.

Jos pelaamisen lisäksi on mielenkiintoa myös oman swingin kehittämiseen, on Trackman-tutka erittäin hyvä apuväline. Sen avulla harjoittelusta saa tehokkaampaa ja mielekkäämpää, koska jokaisesta lyönnistä saa irti paljon dataa. Swingimuutoksen työstäminen on helpompaa, koska omia numeroarvoja voi verrata aikaisempiin arvoihin ja muutokset pystyy huomaamaan. Jos analysointiohjelmiston käytössä menee vielä sormi suuhun, niin kannattaa ottaa yhteyttä Mikaan ja pyytää lyhyt opastus ohjelmiston käyttöön.

Pienen pientä hienosäätöä on tulossa tänäkin syksynä simulaattoritilaan, mutta pelaaminen sujuu samalla tavalla kuin ennenkin. Tässä vielä ohjeistus siitä, miten simulaattoriin pääsee pelaamaan:

- Varaa aika NexGolfin kautta. Minimiaika on yksi tunti ja varaukseen kirjataan ainoastaan yhden pelaajan tiedot.
- Ensimmäisellä käyntikerralla lyhyt opastus laitteiston ja ohjelmiston käyttöön kuuluu vuoron hintaan ja muillekin kerroille voit pyytää opastusta, jos koet sen tarpeelliseksi.
- Seuraavilla käyntikerroilla voit toimia itsenäisesti. Saat ovikoodin pyytämällä sitä sähköpostitse tai puhelimitse Mikalta (mika@trackmangolf.fi tai 050-5550806, yhteystiedot löytyvät myös netistä trackmangolf.fi).
- Voit maksaa vuoron tai sarjakortin käteisellä, maksukortilla, liikuntaseteleillä (Edenred, Smartum, Tyky, Eazybreak ja ePassi) tai laskulla.
- Vuoro loppuu viisi minuuttia vaille tasatunnin ja tuo viiden minuutin aika on pyhitetty vuoron vaihtumiselle. Mikäli ketään ei ole tulossa heti perään, voit jatkaa vuoroasi tasaan saakka. Huom! Mikäli edeltävällä vuorolla on pelaajia, niin menethän simulaattoritilaan sisälle vasta aikaisintaan viisi vaille.
- Kahvia, teetä, kaakaota ja vettä on saatavilla. Omat eväät kannattaa ottaa mukaan, jos jotakin muuta juotavaa tai syötävää tekee mieli.

Simulaattorihinnasto AGN:n jäsenille ja osakkaille:

Yksittäinen varaus:
- 1 tunti: 32 €
- 2 tuntia: 55 € (muut 60 €)
- 3 tuntia: 80 € (muut 90 €)
- AGN:n junioreille 15 €/h (arkisin 7-17) ja 20 €/h illat ja viikonloput

Sarjakortit:
- 6 tuntia: 150 € (muut 170 €)
- 10 tuntia: 220 € (muut 250 €)
- AGN:n osakkaat saavat sarjakorttiin yhden tunnin kaupan päälle!

Lähetetty: Torstai, marraskuu 7, 2019 - 10:04

Aurinko Golfin pääkenttä on suljettu nyt lopullisesti kauden 2019 osalta. Aloitamme tänään viheriöiden ilmastuksen, jonka jälkeen kentällä pelaaminen ei ole enää mahdollista.

Kiitoksia kaikille lukuisista pelikierroksista pääkentällä, joita tulikin 28 170!

 

Ysi+ kenttä on edelleen auki säiden mukaan. Ajantasaisimman tiedon kentän aukiolosta saat Nexgolfin ilmoituksista kirjautuessasi sisään.

Greenfeen voit maksaa toimistoon aukiolojen mukaan tai verkkokauppaan. Pakkasella ja kentän ollessa jäässä pelaaminen on ehdottomasti kielletty.

Range on auki normaalisti. Harjoitusviheriöt ovat suljettu kauden 2019 osalta.

 

 

Lähetetty: Torstai, lokakuu 31, 2019 - 11:14

Aurinko Golf uudistaa palveluitaan ja haemme ravintolayrittäjäksi uutta yhteistyökumppania. Strategiamme mukaan haluamme parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta kokonaisuutena ja tätä tavoitetta toteuttamaan haemme kokenutta ja myyntihenkistä ravintola-alan toimijaa.

Aurinko Golf tarjoaa kattavan asiakasvirran tarkoittaen noin 45 000 pelikierrosta kauden aikana. Lisäksi opetustoiminta ja muu harjoitustoiminta tuo lukuisan määrän lisää asiakkaita. Ravintola on avoinna golfkauden ajan huhtikuun puolivälistä lokakuun loppupuolelle.

Tiloistamme löytyy 80 paikkainen ravintolasali, sisältäen lasitetun terassin. Ulkoterassit löytyvät molemmin puolin rakennusta. Keittiökoneet ovat hyväkuntoisia ja kenttäyhtiön omistuksessa, lisäksi tiloista löytyy kattava astiasto.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa 29.11.2019 mennessä. Valintaprosessissa painotetaan ravintolakonseptin soveltuvuutta kohteeseen, joten liitäthän mukaan myös konseptikuvauksen. Hakemukset käsitellään luottamuksellisina.

 

Lisätiedot ja hakemukset:

Arttu Pulkkinen

toimitusjohtaja

020 7545 901

arttu.pulkkinen@aurinkogolf.fi

 

Aurinko Golf Oy

Vengantie 58

21110 Naantali

      

      

Lähetetty: Perjantai, lokakuu 25, 2019 - 10:25

KAIKILLE JÄSENILLE AVOIN TALVIHARJOITTELU

Leaf Areenan lyöntihallissa harjoitellaan tälläkin talvikaudella Teemu Pitkäsen ohjauksessa. Kausipaikat ovat nyt varattavissa Nexgolfista kohdassa ”Talviharjoittelu, Leaf Areena / Seniorit, Leaf Areena”. Harjoitukset alkavat viikolla 45, ti 5.11. alkaen. Ilmoittautuessasi kaikille avoimiin vuoroihin, tulee sinun valita haluamasi aika Nexgolfin ilmoittautumisen yhteydessä kohdasta ”sarjat”. Harjoitteluajat ovat seuraavat:

Tiistai

 • klo 17-18 Seniorit
 • klo 18-19 Juniorit (lisätietoa alla)
 • klo 19-20 Avoin

Keskiviikko

 • klo 18-19 Juniorit (lisätietoa alla)
 • klo 19-20 Avoin
 • klo 20-21 Avoin

Kausimaksu 170 euroa/kausi. Osallistumismaksu laskutetaan tai halutessaan sen voi maksaa myös suoraan toimistolla. Talviharjoittelumaksuun on mahdollista hyödyntää myös henkilökohtaisia liikuntaetuja. Olethan yhteydessä toimistoon toimisto(a)aurinkogolf.fi / 020 7545 903 mikäli haluat maksaa harjoittelusi toimistolla / liikuntaeduilla.

Paikka tulee varata erikseen jokaiselle kerralle Nexgolfin ajanvarauskalenterista. Kausipaikan lunastaneilla on ennakkovarausoikeus valitsemalleen harjoitusajalle 7 päivää etukäteen. Mikäli harjoituksiin jää vapaita paikkoja, ovat ne muiden jäsenten vapaasti varattavissa 5 päivää etukäteen. Kertamaksu on 14 euroa. Kertakäynnit laskutetaan kauden päätteeksi.

Tuntien teemat kaudella 2019-2020 ovat seuraavat:

VKO 45       ote & alkuasento
VKO 46       perustekniikat lyönti – taaksevienti
VKO 47       perustekniikat lyönti – taaksevienti
VKO 48       perustekniikat lyönti – suunnanvaihto
VKO 49       perustekniikat lyönti – suunnanvaihto
VKO 50       perustekniikat lyönti – läpimeno
VKO 51       perustekniikat lyönti – läpimeno
VKO 52       itsenäinen
VKO 1         itsenäinen
VKO 2         perustekniikat wedge
VKO 3         perustekniikat chippi
VKO 4         perustekniikat putti
VKO 5         teoriaa yleisimmästä virheistä / vapaa harjoittelu muuten - valmentaja käytössä
VKO 6         vapaa harjoittelu - valmentaja käytössä
VKO 7         lähipelilyöntien muokkaus
VKO 8         itsenäinen
VKO 9         lyönnin voimaliikkeet
VKO 10       lyöntikaarien muokkauksen perusteet - ymmärrys muutoksista
VKO 11       avauslyönnit
VKO 12       putti
VKO 13       vapaa harjoittelu - valmentaja käytössä

Teemat näkyvät lisäksi Nexgolfin ajanvarauskalenterissa jokaisen varattavan tunnin yhteydessä.

JUNIOREIDEN TALVIHARJOITTELU

Aurinko Golfin juniorijäsenten talviharjoittelu alkaa niin ikään marraskuun alussa (ti 5.11. alkaen) Leaf Areenan lyöntihallissa. Harjoittelupäivät ovat tiistai ja keskiviikko ja harjoitukset jatkuvat aina maaliskuun lopulle asti. Harjoitusaika molempina päivinä on klo 18-19. Voit valita osallistuuko juniori 1 vai 2 kertaa viikossa harjoitteluun.

Hinnat talviharjoittelulle ovat: 1 krt/vko 80 euroa ja 2krt/vko 120 euroa/talvikausi. Osallistumismaksu laskutetaan tai halutessaan sen voi maksaa myös suoraan toimistolla. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu Nexgolfissa kohdassa "Juniorit / Leaf Areena". Mikäli juniori harjoittelee vain 1 krt/vko, tulee ilmoittautuessa valita oikea ryhmä ja ilmoittaa kumpaan päivään juniori osallistuu. Päivä valitaan Nexgolfissa kohdasta ”sarjat”. Viikkokohtaista ilmoittautumista ei junioreilla ole Nexgolfissa erikseen.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, voit olla yhteydessä toimistoon toimisto(a)aurinkogolf.fi / 020 7545 903.

Kilparyhmissä harjoitteleville junioreille pidetään lisäksi fysiikkaharjoituksia torstaisin klo 17.30-18.30 Suopellon koulun kuntosalilla viikosta 45 alkaen. Fysiikkaharjoittelu sisältyy talven harjoitusmaksuun. 

Lisätietoa Leaf Areenasta löydät täältä.

Lähetetty: Torstai, lokakuu 24, 2019 - 00:00

Löytötavaroita voi tulla vielä tämän viikon aikana hakemaan Caddiemasterilta! 

Proshop on nyt suljettu tämän kauden osalta.

Lähetetty: Keskiviikko, lokakuu 23, 2019 - 15:34

Lauantaina oli tunnelma katossa kun vietettiin kauden päättäjäisiä yli 70 seuran jäsenen voimin. Päättäjäisissä palkittiin mm. seuran mestarit, reikäpelimestarit ja Eclectic- voittajat. Vuoden klubipelaajan tittelin itselleen nappasi Jani Palmunen ja vuoden scratch -pelaajan puolestaan Sami Santaluoto. Herrasmiesgolfariksi naiset äänestivät Jari Virtasen. Vuoden seuratoimijaksi valittiin Mika Kairinen.

Reikäpeli, scratch:
1. Eemil Alajärvi
2. Sami Santaluoto
3. Mattias Lepistö

Reikäpeli, miehet:
1. Miro Vesterinen
2. Esa Lipponen
3. Kari Tuominen

Reikäpeli, naiset:
1. Kirsi Virtavuo
2. Lea Tuomisto
3. Tuula Vesala

Reikäpeli, seniorit:
1. Kai Nurminen
2. Outi Ala-Juusela-Haavisto
3. Jyrki Friman

Reikäpeli, juniorit:
1. Laura Rovio
2. Nico Litmanen
3. Rasmus Stolpe

Reikäpeli, juniorit Ysi+
1. Iiris Ahti
2. Moona Honkapää
3. Veikka Mannevuo

Joukkuereikäpeli:
1. Lauri Rantala, Ilkka Luotokari
2. Ilpo Haavisto, Simo Haavisto
3. Keijo Vihmanen, Jukka Virta

Eclectic voittajat:
seniorimiehet: Esa Lipponen
naiset hcp 0-18 Tuula Vesala
naiset hcp 18.1-54 Leila Vairinen

Onnea palkituille ja kiitos kaikille mukana olleille mukavista juhlista!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jani Palmunen

Mika Kairinen

Jari Virtanen

Lähetetty: Keskiviikko, lokakuu 23, 2019 - 11:46

Loppukauden greenfee tarjouksena pääkentän kokonainen kierros maksaa 25 euroa ja pääkentän puolikas ja Ysi+ -kentän kierrokset maksavat 15 euroa! 

Pääkentän puolikkaan kierroksen voi nyt pelata milloin vain! 

Lähetetty: Tiistai, lokakuu 22, 2019 - 12:52

Kentän kastelujärjestelmä tyhjennetään maanantain ja tiistain aikana. Tyhjennyksen aikana saattaa sadettimista tulla ajoittain vesisuihketta ja ilmaa.

Lähetetty: Maanantai, lokakuu 21, 2019 - 10:12

Kauden viimeinen kilpailu Kinkkuscramble saatiin päätökseen! Kilpailua lähdettiin pelaamaan sateisissa merkeissä. Hymy ei kuitenkaan hyytynyt kentän kosteudesta huolimatta. 

Kilpailuun lähdettiin 27 joukkueen voimin ja pelaajia kentällä siis 108! 

Tällä kertaa kinkut joulupöytään voittivat seuraavat joukkueet: 

1. Outi Ala-Juusela-Haavisto, Pekka Haavisto, Janne Raumanen ja Teemu Suominen tuloksella 59

2. Kirsi Virtavuo, Karri Virtavuo, Juhani Väisänen ja Juhani Kairakari tuloksella 59

3. Teija Augustin, Hannu Augustin, Lasse Virtanen ja Tarja Virtanen tuloksella 59 

Lähimmäs lippua kilpailut: 

Väylät 2 ja 16 Rasmus Rouvali

Väylä 11 Jari Virtanen

Väylä 9 Karri `Kapteeni` Virtavuo

Lisää tuloksia pääset katsomaan oheisesta linkistä. 

Aurinko Golf kiittää pelaajia kuluneesta kaudesta! Iltaa jatkekaan tänään vielä päätösjuhlan merkeissä. Katsetta aletaan pikkuhiljaa siirtää talviharjoittelun puoleen, mutta molemmat kentät ovat kuitenkin vielä auki. Ravintola sulkee ovensa huomenna 20.10. Klubin pukuhuoneet ja suihkut ovat tämän jälkeen käytettävissä Caddiemasterin aukiolojen mukaisesti. Saunat ovat poissa käytöstä 21.10. alkaen.

 

Lähetetty: Lauantai, lokakuu 19, 2019 - 15:57

Syyskuussa lähetetyn jäsenkyselyn tulokset on nyt saatu käsiteltäväksemme. Kiitoksia kaikille vastanneille! Vastauksia saatiin yhteensä 105 kappaletta.

Vastanneiden kesken arvottiin AGN Pipo ja voittaja on Elisa Härmä, pipon voi noutaa caddiemasterilta tai toimistosta!

Edellisvuoteen ja samaan ajankohtaan verrattuna lähettiläspistemäärä on noussut 22,2 % eli useampi ihminen suosittelisi Aurinko Golfia tuttavilleen, kuin vuosi sitten samana ajankohtana.

Kenttä on saanut parhaat arviot eri osa-alueista. Eli kenttä on mielletty olevan paremmassa kunnossa, kuin viime syksynä. Kiitokset tästä erinomaiselle kentänhoitotiimille!

Sosiaalinen ympäristö on arvioitu vastaamaan suurinpiirtein vuoden takaista tilannetta, kuten ravintola, klubitalo, harjoitusalueet, johto ja tiedotus.

Kehitettävää on eniten löydetty proshopin osalta.

Kommenttien pohjalta koettiin, että pelinopeuden valvontaa tulee selvästi kehittää varsinkin syksyiseen aikaan ja ravintolan tarjontaa parantaa. Myös tiiboksien kuntoa tulee parantaa.

Kiitoksia kaikille arvioista ja kommenteista, kehitämme eri osa-alueita parhaamme mukaan ja olemmekin jo ottaneet ison osan niistä huomioon budjetointityössä kaudelle 2020. Henkilökuntamme ottaa toki aina vastaan myös henkilökohtaisesti palautteita. Joten jos jokin asia askarruttaa on aina paras ohjata palaute suoraan meille. Vastaamme mieluusti kaikkiin palautteisiin.

 

Syysterveisin,

 

Arttu Pulkkinen

toimitusjohtaja

Lähetetty: Perjantai, lokakuu 11, 2019 - 09:31

Kaikille jäsenille avoin talviharjoittelu

Leaf Areenan lyöntihallissa harjoitellaan tälläkin talvikaudella Teemu Pitkäsen ohjauksessa. Kausipaikat ovat nyt varattavissa Nexgolfista kohdassa ”Talviharjoittelu, Leaf Areena / Seniorit, Leaf Areena”. Harjoitukset alkavat viikolla 45, ti 5.11. alkaen. Ilmoittautuessasi kaikille avoimiin vuoroihin, tulee sinun valita haluamasi aika Nexgolfin ilmoittautumisen yhteydessä kohdasta ”sarjat”. Harjoitteluajat ovat seuraavat:

Tiistai

 • klo 17-18 Seniorit
 • klo 18-19 Juniorit (lisätietoa alla)
 • klo 19-20 Avoin

Keskiviikko

 • klo 18-19 Juniorit (lisätietoa alla)
 • klo 19-20 Avoin
 • klo 20-21 Avoin

Kausimaksu 170 euroa/kausi. Osallistumismaksu laskutetaan tai halutessaan sen voi maksaa myös suoraan toimistolla. Talviharjoittelumaksuun on mahdollista hyödyntää myös henkilökohtaisia liikuntaetuja. Olethan yhteydessä toimistoon toimisto(a)aurinkogolf.fi / 020 7545 903 mikäli haluat maksaa harjoittelusi toimistolla / liikuntaeduilla.

Paikka tulee varata erikseen jokaiselle kerralle Nexgolfin ajanvarauskalenterista. Kausipaikan lunastaneilla on ennakkovarausoikeus valitsemalleen harjoitusajalle 7 päivää etukäteen. Mikäli harjoituksiin jää vapaita paikkoja, ovat ne muiden jäsenten vapaasti varattavissa 5 päivää etukäteen. Kertamaksu on 14 euroa. Kertakäynnit laskutetaan kauden päätteeksi.

Tuntien teemat kaudella 2019-2020 ovat seuraavat:

VKO 45       ote & alkuasento
VKO 46       perustekniikat lyönti – taaksevienti
VKO 47       perustekniikat lyönti – taaksevienti
VKO 48       perustekniikat lyönti – suunnanvaihto
VKO 49       perustekniikat lyönti – suunnanvaihto
VKO 50       perustekniikat lyönti – läpimeno
VKO 51       perustekniikat lyönti – läpimeno
VKO 52       itsenäinen
VKO 1         itsenäinen
VKO 2         perustekniikat wedge
VKO 3         perustekniikat chippi
VKO 4         perustekniikat putti
VKO 5         teoriaa yleisimmästä virheistä / vapaa harjoittelu muuten - valmentaja käytössä
VKO 6         vapaa harjoittelu - valmentaja käytössä
VKO 7         lähipelilyöntien muokkaus
VKO 8         itsenäinen
VKO 9         lyönnin voimaliikkeet
VKO 10       lyöntikaarien muokkauksen perusteet - ymmärrys muutoksista
VKO 11       avauslyönnit
VKO 12       putti
VKO 13       vapaa harjoittelu - valmentaja käytössä

Teemat näkyvät lisäksi Nexgolfin ajanvarauskalenterissa jokaisen varattavan tunnin yhteydessä.

Junioreiden talviharjoittelu

Aurinko Golfin juniorijäsenten talviharjoittelu alkaa niin ikään marraskuun alussa (ti 5.11. alkaen) Leaf Areenan lyöntihallissa. Harjoittelupäivät ovat tiistai ja keskiviikko ja harjoitukset jatkuvat aina maaliskuun lopulle asti. Harjoitusaika molempina päivinä on klo 18-19. Voit valita osallistuuko juniori 1 vai 2 kertaa viikossa harjoitteluun.

Hinnat talviharjoittelulle ovat: 1 krt/vko 80 euroa ja 2krt/vko 120 euroa/talvikausi. Osallistumismaksu laskutetaan tai halutessaan sen voi maksaa myös suoraan toimistolla. Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu Nexgolfissa kohdassa "Juniorit / Leaf Areena". Mikäli juniori harjoittelee vain 1 krt/vko, tulee ilmoittautuessa valita oikea ryhmä ja ilmoittaa kumpaan päivään juniori osallistuu. Päivä valitaan Nexgolfissa kohdasta ”sarjat”. Viikkokohtaista ilmoittautumista ei junioreilla ole Nexgolfissa erikseen.

Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, voit olla yhteydessä toimistoon toimisto(a)aurinkogolf.fi / 020 7545 903.

Kilparyhmissä harjoitteleville junioreille pidetään lisäksi fysiikkaharjoituksia torstaisin klo 17.30-18.30 Suopellon koulun kuntosalilla viikosta 45 alkaen. Fysiikkaharjoittelu sisältyy talven harjoitusmaksuun. 

Lisätietoa Leaf Areenasta löydät täältä.

Lähetetty: Torstai, lokakuu 10, 2019 - 13:12

Herrasmiesgolfari Pasi Einonen teki sen taas!

Väylä 9, 119m ja rauta 8. Lyönti viuhui kohti greeniä lipusta hiukan vasemmalle ja nätillä pikku "feidillä" pudoten 1.5m lipusta vasemmalle ja siitä spinnillä suoraan kupin pohjalle.

Onnittelut Pasille!

Lähetetty: Torstai, lokakuu 10, 2019 - 12:00

Vuoden klubi- ja scratchpelaaja tulokset ovat näkyvissä kilpailukalenterissa.

Voittajat palkitaan kauden päätösjuhlassa!

Lähetetty: Torstai, lokakuu 10, 2019 - 10:59

Päätösjuhlan paikaksi on muutettu Aurinko Golfin klubitalo odotettua pienemmän osallistujamäärän vuoksi. Ilmoittautuminen on auki 12.10. asti, joten vielä ehdit mukaan!

Lähetetty: Keskiviikko, lokakuu 9, 2019 - 15:05

Vaikka pelikausi on vielä käynnissä, lähestyy kauden 2019 päätösjuhla kovaa vauhtia. Päättäjäisiä juhlitaan lauantaina 19.10.2019 Aurinko Golfin klubilla (huom! muutos aiemmin ilmoitettuun) kello 18.00 alkaen. Ilmoittautuminen 12.10.2019 mennessä Nexgolfissa tai caddiemasterille 020 7545 900 / info@aurinkogolf.fi. Toimi siis nopeasti ja tule muistelemaan kauden kohokohtia hyvässä seurassa!

Luvassa on livemusiikkia, hyvää ruokaa, palkitsemisia sekä muuta mielenkiintoista ohjelmaa! Juhlan kutsun ja illallismenun näet tästä.

Päätösjuhlan hinta on yksittäin 25 euroa ja Kinkkuscrambleen osallistuville 15 euroa. Sekä Kinkkuscrambleen että päätösjuhlaan osallistuvien tulee ilmoittautua molempiin erikseen.

Tervetuloa!

Lähetetty: Torstai, lokakuu 3, 2019 - 10:35

Tervetuloa klubitoimikunnan järjestämään kaikille jäsenille avoimeen Biljardi-iltaan Turun Galaxieen torstaina 31.10. klo 18-20! Tarkoituksena on pitää mukava ilta Pool-biljardin parissa ja tarjota alkeet erittäin mukavalle harrastukselle, joka soveltuu mukavasti golfin kaveriksi, jo ihan vuodenaikojenkin takia. Aikaisempi pelikokemus ei ole tarpeen! Osallistumismaksu 10 euroa, joka maksetaan paikan päällä. Kouluttajana Kari "Brady" Johansson. Hinta sisältää osallistumisen lisäksi yhden hanajuoman ja tunnin ilmaislipun myöhempää harjoittelua varten. Lisäksi arvontapalkintoja! Ilmoittautuminen Nexgolfissa tai caddiemasterille 020 7545 900 / info(a)aurinkogolf.fi. Osoite: Galaxie Center Turku, Eerikinkatu 30.

Lähetetty: Torstai, lokakuu 3, 2019 - 00:00

Ysi+ - kentän greenfee nyt syystarjouksena 17 euroa (norm. 20 euroa). Tarjous on voimassa kauden loppuun asti. Greenfeen voi maksaa caddiemasterin aukioloaikojen ulkopuolella myös verkkokaupassa: https://www.verkkokauppa.aurinkogolf.fi/store1/GREENFEE-YSI-p148645552

Lue tarkemmat ohjeet greenfeen maksamisesta caddiemasterin ollessa suljettu täältä.

Lähetetty: Keskiviikko, lokakuu 2, 2019 - 10:39

Lauantaina pelattiin jo perinteeksi muodostunut LKV Tuomiset Scramble upeassa syyskelissä ja mukana oli jälleen yli 100 pelaajaa.

Voiton vei joukkue Pasi Einonen ja Tuula Vesala tuloksella 66. Kaikki tulokset näet tästä.

Onnea voittajille! Kiitos kaikille osallistujille ja LKV Tuomiset Oy:lle mukavasta pelipäivästä!

 

 

Lähetetty: Tiistai, lokakuu 1, 2019 - 10:47

Range suljettu torstaina 3.10. klo 8.00-10.00 ja klo 18.00 eteenpäin pallonkeruutalkoiden vuoksi.

Lähetetty: Tiistai, lokakuu 1, 2019 - 09:19

Kenttä on edelleen erinomaisessa kunnossa ja pelikautta on vielä hyvin jäljellä. Tarjoamme syksyllä koko lähdön pääkentälle hintaan 100 euroa.

Tarjoushinta on voimassa arkipäivän lähdöille ja ennen kello 14.00. 

Varaa aika normaalisti caddiemasterilta, Nexgolfista tai Teetime palvelusta.

https://www.teetime.fi/#!/

 

Lähetetty: Tiistai, syyskuu 24, 2019 - 08:31

Syysballoilu pelattiin sunnuntaina 12 joukkueen voimin aurinkoisessa säässä.
Hyvät olosuhteet ja lauantaisen sateen jäljiltä hienosti kuivahtanut kenttä siivitti joukkueet hienoihin suorituksiin ja iloiseen tunnelmaan!

Parikisan kärkikolmikko:
1. Hanna Laine & Pasi Nuttunen
2. Heidi Hagström-Kekola & Tommi Kekola
3. Kerttu Pirttimäki & Lasse Tapani

Lähimmäs lippua, väylä 9:
Tommi Kekola (2,05 m)

Naistoimikunta kiittää lämpimästi kaikkia osallistujia ja toivottaa aurinkoista loppukautta!

Lähetetty: Maanantai, syyskuu 23, 2019 - 13:11

Lauantaina pelattiin monien kauden huipennuksena pitämä kilpailu, Leaf Areena Open, 27 reikää, Pääkenttä ja Ysi+ yhdessä. Kisassa mukana yli 120 golfaria; osallistujat eivät antaneet hieman sateisen sään ja märän kentän häiritä peli-iloa.

Lyöntipeli hcp
1. Eetu Äijö 101
2. Heikki Laurila 104
3. Kari Johansson 104

Pistebogey hcp
1. Mikael Jäppilä 53p
2. Ilpo Nurminen 50p
3. Mikko Laaksonen 50p

Pisin draivi #1 Simo Haavisto 288m
Lähimmäs lippua kahdella #6 Oskari Äijö 55cm
Lähimmäs lippua #11 Pasi Einonen 112cm
Lähimmäs lippua #16 Mika Suurhasko 13cm
Lähimmäs lippua kahdella #3 Ysi+ Eemil Alajärvi 0cm

Onnea voittajille!

'

Lähetetty: Maanantai, syyskuu 23, 2019 - 12:38

Anne Pentti onnistui elämänsä ensimmäisen Hole-In-Onen tekemisessä sunnuntaina 22.9.! Näin hän kuvailee suoritustaan:

”Tänään join kuohuviiniä Aurinko Golfin klubilla kaksin käsin! Ysi+ -kentän kakkosväylällä tein HOLARIN, Hole in One:n, paukautin pallon ykkösellä kuppiin, kertalyönnillä rehvakkaasti reikään! Eetun ja Eskon (miehet kuvassa vasemmalla) kanssa nautimme hienosta syyspäivästä golfin parissa ja kakkosväylällä iloitsin onnistuneesta lyönnistä, joka meni kohti lippua, mutta näytti menevän greenin yli. Etsin palloani sieltä ja Eetu seisoo lipun vieressä, osoittaa reikään ja toteaa, että siellähän se pallo on. Siinä tuli yhtä aikaa kylmä ja kuuma, polvikivut unohtuivat kerralla ja kiljuen hyppelin ainakin parin metrin korkeuteen. Klubilla tarjosin siellä olijoille kuohuviiniä ja otin vastaan kehuja ja onnitteluja. Olen pelannut golfia kymmenisen vuotta, suurella innolla mutta vaatimattomalla menestyksellä. Tämänpäiväinen onnistuminen antaa hurjaa buustia seuraavaan kauteen!”

Onnittelut Annelle!

 

Lähetetty: Maanantai, syyskuu 23, 2019 - 11:37

Palautteesi muokkaa tulevaisuuttamme – vuoden viimeinen Pelaaja Ensin jäsenkysely 24.9.

Hyvä asiakkaamme, teemme jatkuvasti parannuksia toimintaamme asiakkailtamme saadun palautteen avulla. 

Mittaamme asiakaskokemustamme Pelaaja Ensin palvelulla. Palautetta kerätään vieraspelaajilta päivittäin ja jäseniltä kaksi tai kolme kertaa kauden aikana. Viimeinen jäsenkysely lähtee ensi tiistaina 24.9 ja se lähetetään heille, jotka eivät ole vielä kyselykutsua jäsenkyselyyn tämän kauden aikana saaneet. Äskettäin on ollut käynnissä myös Golflehden kenttäranking. Hienoa, jos olet siihen vastannut. Arvostaisimme, jos voisit siitä huolimatta antaa suoraa jäsenpalautetta myös seurallesi kyselyn kautta.

Olette meillä tärkeitä ja haluamme tietää millainen kokemus sinulla on asiakkuudestasi niiltä osin kuin olette viimeisen vuoden aikana olleet kanssamme. Sillä ei ole väliä miten aktiivisesti olet käyttänyt palveluitamme. Keräämme kyselyssä palautetta monipuolisesti, jotta tietäisimme mahdollisimman tarkasti miten voisimme tehdä sinun päivästäsi kentällä ja osana yhteisöämme entistä paremman. 

Jos saat kyselykutsun, toivomme lämpimästi, että jaat mielipiteesi kanssamme. Ja muistakaa, että henkilökuntamme ottaa palautettanne vastaa joka päivä. 

Kiitos siis etukäteen vastauksistasi! Arvomme vastanneiden kesken Aurinko Golfin pipon.

 

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton kumppani, tanskalainen Players 1st. 

Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille. 

Lähetetty: Maanantai, syyskuu 23, 2019 - 11:31

Talvi tekee tuloaan ja aamupakkaset aiheuttavat muutoksia kentän aukioloon. Kentän ollessa kuurassa on pelaaminen luonnollisesti ehodottomasti kielletty.

Kannattaa seurata Nexgolfin ajanvarauksesta tilannetta aina pakkasaamuisin. Kenttähenkilökunta päivittää keltaisiin infolaatikoihin tiedotteen

sulusta töihin tultuaan eli 07.00 jälkeen. Kannattaa seurata myös verkkosivuja, mutta ensikäden tieto löytyy Nexgolfin etusivuilta jatkossa.

Pääsääntöisesti aamun lähdöt perutaan pakkasen sattuessa, mutta koitamme niitä myös siirrellä mahdollisuuksien mukaan myöhempään ajankohtaan.

 

Tänä aamuna kenttä jouduttiin pitämään suljettuna kello 10.40 asti aamupakkasten takia.

 

 

 

Lähetetty: Maanantai, syyskuu 23, 2019 - 08:14

Nyt on tarjolla taas taattua lähiruokaa tai pikemminkin lähijuomaa, sillä Aurinko Golfin oma omenamehu vuosikerta 2019 on valmistunut ja tullut myyntiin Caddiemasterille.

Mehut ovat puristettu Jaakkolan Farmilla Nousiaisissa ja tietenkin Aurinko Golfin omista omenista.

Ensimmäinen erä on nyt tarjolla kolmen litran hanapakkauksissa. Hinta on 18 euroa per tölkki ja 3 kpl hintaan 50 euroa. Tuotto menee junioritoiminnan tukemiseen.

Mehuja on rajallinen määrä, joten hae omasi pian!

 

 

Lähetetty: Perjantai, syyskuu 20, 2019 - 08:37

Par72 kentällä järjestetään lauantaina 28.9. LKV Tuomiset Scramblen jälkeen kaikille avoin yhteislähtö klo 15.00. Ajanvaraus caddiemasterilta 020 7545 900 tai Nexgolfissa siten, että minuutti kertoo varattavan tiin (klo 15.01 = 1.tii, klo 15.02 = 2.tii jne).

Lähetetty: Torstai, syyskuu 19, 2019 - 13:11

Range suljettu ke 18.9. aamulla klo: 9.00 asti huoltotöiden vuoksi.

Lähetetty: Maanantai, syyskuu 16, 2019 - 14:32

Senioreille suunnattu jumpparyhmä aloittaa Holiday Club Caribialla:

ti 5.11- ti 10.3.2020 ( 15 kertaa).

KLO 13 -14

 

Syyskausi 5.11 - 17.12 (7 kertaa) 17.12. venyttelyjumppa alasalissa, muut vesijumppaa.

Kevätkausi 14.1 -10.3 (8 kertaa) 14.1 ja 10.3 venyttelyjumppaa alasalissa, muut vesijumppaa.

Hiihtolomaviikko 8, 18.2 ei tuntia.

Maksu 80 €/hlö ja imoittautuminen, sekä maksu tämän linkin kautta: https://ilmoittaudu.aurinkogolf.fi/senioreidenjumppa

Tervetuloa mukaan kuntoa kohottamaan mukavassa seurassa! Tavataan ja halataan!

 

Lähetetty: Maanantai, syyskuu 16, 2019 - 13:18

Viikonloppuna pelattiin Vierumäellä Audi Finnish PGA Golf Tour-finaalikilpailu.

Aurinko Golfia oli edustamassa naisista Laura Rovio ja Ella Salama sekä miehistä Eemil Alajärvi, Simo Haavisto, Sami Santaluoto, Nico Litmanen, Ilpo Haavisto ja Teemu Pitkänen.

Ensimmäisen päivän jälkeen Eemil ja Simo olivat molemmat kärkipaikalla, tuloksella 67(-5) ja olivatkin Aurinko Golfin miehistä ainoat, jotka pääsivät cutin jälkeen pelaamaan myös kolmannelle kierrokselle. Naisista kaikki pelasivat kolme kierrosta.

 

Eemil nousi viimeisenä päivänä kilpailun johtoon ja voitti kolmen kierroksen tuloksella -11. Näin Eemil kommentoi peliään:

”Minulla oli hyvää lyömistä koko kilpailun ajan. Ensimmäisenä päivänä en missannut yhtään greeniä, eilen missasin kolme ja tänään kolme, eli hyvässä kunnossa oli peli. Putin kanssa oli välillä vähän tuskaista, mutta hyvä lyöminen tuottaa tulosta”

 

Simo oli kilpailussa jaetulla 12. sijalla kolmen kierroksen tuloksella -1.

Kaikki tulokset näet tästä.

 

Onnittelut Eemil taas mahtavasta voitosta!

Lähetetty: Maanantai, syyskuu 16, 2019 - 11:08

Kenttä edelleen loistavassa pelikunnossa ja nyt pääset vielä edullisemmin pelaamaan!

Alla päivitetyt syyshinnat, löytyvät myös hinnastosta:

 

Greenfee arkisin ennen klo 13 35e

Greenfee arkisin klo 13 jälkeen 39e

Greenfee opiskelija arkisin 30e

Greenfee vklp 49e

Greenfee 9 reikää klo 17 jälkeen 30e

Aamutakaysi ennen klo 9.30 30e

Greenfee Ysi + 20e

 

Voit maksaa greenfeen myös verkkokaupassa caddiemasterin ollessa suljettuna: https://www.verkkokauppa.aurinkogolf.fi/store1/-c37339515

Tervetuloa pelaamaan!

Lähetetty: Maanantai, syyskuu 16, 2019 - 11:03

Junior Open by Catmandoo eli avoin Lounais-Suomen juniorimestaruus pelattiin tänään sateisissa tunnelmissa. Keliin pelaajat suhtautuivat onneksi huumorilla ja tsemppasivat kilpailun loppuun asti. 

Kilpailua pelattiin kolmessa sarjassa. 

 

Tytöt alle 14-vuotiaat (Pb Hcp):

1. Moona Honkapää AGN, 26
2. Iiris Ahti AGN, 22
3. Milla Talonen KGM, 16

 

Pojat alle 14-vuotiaat (Pb Hcp):

1. Tino Uusi-Heikkilä NGK, 34
2. Niklas Hurskainen AGN, 33
3. Okko Malm NGK, 33

 

Pojat yli 14-vuotiaat (Lp Scratch)

1. Lauri Koskinen AGN, 93
2. Iiro Raitokivi AGN, 95
3. Vili Tähkäpää HGCC, 102

 

Onnittelut kaikille voittajille ja kiitokset Catmandoolle mahtavista palkinnoista!

Lähetetty: Sunnuntai, syyskuu 15, 2019 - 17:31

Seuran oma pelaajamme Päivi-Leena onnistui tekemään Hole-In-Onen väylällä 9 torstaina 12.9.19! Torstaisin lähdetään pelaamaan väylältä kymmenen, joten Päivi-Leena on onnistunut hienosti viimeisellä väylällään. 

Päivi-Leena kuvailee suoritustaan: "Ajattelin ennen lyöntiä, että nyt ei ainakaan jätetä lyöntiä lyhyeksi, joten maila oli puuvitonen. Luulin, että meni greenin yli, kun katosi näkyvistä! Pelikaverit Seija Lehtonen, Monica Björklöf ja Kari Sjöberg olivat vakuuttuneita,että holari tuli." Näin se myös tulikin!

Holari oli Päivi-Leenan neljäs. Edellinen on vuodelta 2014.

Aurinko Golf onnittelee Päivi-Leenaa hienosta suorituksesta!

 

 

 

Lähetetty: Perjantai, syyskuu 13, 2019 - 11:05

Archipelagia Golfin pelilippuja on vielä jäljellä. Ne maksavat 25e/kpl ja voit käydä ostamassa omasi Caddiemasterilta.

Lähetetty: Torstai, syyskuu 12, 2019 - 17:47

Kauden päätösjuhlan ilmoittautuminen on nyt avattu Nexgolfiin!

Kauden 2019 päättäjäiset järjestetään 19.10.2019 Kuparivuoren urheilutalolla kello 18.00 alkaen.

Luvassa on livemusiikkia, ruokaa, palkitsemiset ja muuta mielenkiintoista ohjelmaa!

Päätösjuhlan hinta on yksittäin 25e ja Kinkkuscrambleen osallistuville 15e. Sekä Kinkkuscrambleen että päätösjuhlaan osallistuvien tulee ilmoittautua molempiin erikseen Nexgolfissa.

Lähetetty: Torstai, syyskuu 12, 2019 - 17:42

AVOIN LOUNAIS-SUOMEN JUNIORIMESTARUUSKILPAILU

Tervetuloa kisailemaan avoimeen juniorimestaruuskilpailuun Naantalin Aurinko Golfiin. Kilpailuun ilmoittaudutaan tällä sivulla. Kilpailun lähdöt alkavat klo 09.00 alkaen.

Kilpailun sarjat:

Tytöt alle 14 v. (2005-2011)

Tytöt yli 14 v. (2004 -1998)

Pojat alle 14 v. (2005-2011)

Pojat yli 14 v. (2004 - 1998)

Pelimuoto: Alle 14 v. pistebogey HCP ja yli 14 v. scratch lyöntipeli

Pelattavat tiit: tytöt 49, pojat 57

Kilpailumaksu: 25 €

Muuta: Alle 14 vuotiaat voivat halutessaan osallistua lyöntipelisarjaan. Yli 14 vuotiaat pelaavat automaattisesti lyöntipelisarjassa.

Harjoituskierrokset edelliselle päivälle varattavissa caddiemasterilta 020 7545 900. Huoltajat puoleen hintaan normaalista greenfeestä ja pelaajat 15 €.

ILMOITTAUDU MUKAAN ALLA OLEVASTA LINKISTÄ:

https://ilmoittaudu.aurinkogolf.fi/junioropenbycatmandoo

Lähetetty: Maanantai, syyskuu 9, 2019 - 15:10

Nexgolfin ajanvaraukseen on avattu lauantaille 14.9. kaikille avoin yhteislähtö klo: 15.30. Valittavissa on tiit 6-18 siten, että klo:15.36=tee 6 ja klo:15.37=tee 7 jne. Tiit 1-5 on varattu yritystapahtumalle.

Lähetetty: Perjantai, syyskuu 6, 2019 - 16:37

Osallistu kauden päätökilpailuun! Kilpailu pelataan 4 hengen scramblena, joukkueen tasoitus 10% joukkueen yhteenlasketusta tasoituksesta. Yhteislähtö kello 10.00. Voit ilmoittautua joko valmiilla joukkueella tai yksittäin. Yksittäis-ilmoittautumiset suoraan caddiemasterille. Kilpailumaksuun sisältyy makkarat ja rangen käyttö ennen kierrosta.

 

Kauden 2019 päättäjäiset on päätetty järjestää 19.10.2019 Kuparivuoren urheilutalolla kello 18.00 alkaen.

Luvassa on livemusiikkia, ruokaa, palkitsemiset ja muuta mielenkiintoista ohjelmaa!

Varaa siis ilta kalenteriin.

 

Lauantaina 19.10.2019 pelataan myös perinteinen päätöskilpailu Kinkkuscramble. 

Ilmoittautua voit Nexgolfissa tai Caddiemasterille.

 

Kisamaksu kinkkuscrambleen ja iltajuhlaan:

AGN-pelioikeuden omaavat: aikuiset 15 e, juniorit 10 e
Vieraat: aikuiset 50 e, juniorit 25 e

Iltajuhlan hinta yksittäin 25 e
Kinkkuscrambleen osallistuville iltajuhla hintaan 15 e

Lähetetty: Torstai, syyskuu 5, 2019 - 13:17

Iltojen pimetessä aikaistuu myös puolikkaan kierroksen pelaaminen. Nyt puolikkaan pelaaminen on mahdollista 17.00 alkaen aiemman 18.00 sijaan.

Takaysin aamulähdöt normaalisti  ennen 09.30. 

Lisätietoa hinnasto sivuilla: 

https://www.aurinkogolf.fi/hinnasto

 

Muistutuksena myös, että greenfeen voi varauksen jälkeen maksaa myös verkkokauppaan. https://www.verkkokauppa.aurinkogolf.fi/store1/-c37339515

 

 

Lähetetty: Torstai, syyskuu 5, 2019 - 09:26

Caddiemasterin ollessa kiinni voit maksaa greenfeen myös verkkokauppaan: https://www.verkkokauppa.aurinkogolf.fi/store1/-c37339515

Muista laittaa tietoihin nimesi, jäsennumerosi ja lähtöaika. Jos lähdössä on muitakin pelaajia ja aiot maksaa heidät, niin ilmoita heidät tuotteen lisätietoihin.

Rangella maksaminen on mahdollista myös kännykkää käyttämällä. Ohjeistus tähän löytyy rangekoneen kyljestä.

 

Lähetetty: Keskiviikko, syyskuu 4, 2019 - 10:13

Viheriöille kylvetään rölliä keskviikkona 4.9.2019. Tästä voi aiheutua hetkellisesti pieniä jälkiä viheriön pintaan.

Terveisin,

AGN Kentänhoito

Lähetetty: Maanantai, syyskuu 2, 2019 - 14:08

Tänä viikonloppuna pelattiin kentällämme Future Liigan Finaali. Kilpailu pelattiin aurinkoisessa ja tuulisessa kelissä, tuuli toi pelaajille oman haasteensa.

Lauantain kilpailupäivän ohessa jaettiin palkinnot Future Tourin ranking-sijoituksista, myös omat juniorimme olivat kesän jälkeen palkittavina. Future Tour Länsi T16-sarjassa voittaja Ella Merinen ja P12-sarjassa kolmas Topi Ellilä.

Sunnuntaina palkittiin finaalin parhaat yksilöt ja parhaat joukkueet. Yksilökilpailuissa pärjäsivät T16 voittaja Liv Lemström PGC +7 (2. Ella Merinen AGN +9 ja 3. Ella Salama AGN +13) T12 voittaja Katariina Hallikas VG +51 (2. Iiris Ahti AGN +58) P16 voittaja Niklas Lindström GT +1 (T6 Eero Järvelä AGN +12, 13. Lauri Koskinen AGN +16) P12 voittaja Anton Leppänen HGK +8.

Joukkuekisa oli todella tiukka eikä draamalta vältytty tälläkään kertaa, kamppailu voitosta ratkesi aivan kilpailun viimehetkillä. Aurinko Golfin (+32) joukkue vei lopulta voiton nimiinsä kolmen lyönnin marginaalilla kilpailua ensimmäisen päivän jälkeen johtaneeseen Keimola Golfiin (+35). Kolmanneksi joukkuekilpailussa sijoittui Helsingin Golfkerho (+48). Aurinko Golfin voittajajoukkueessa pelasivat Ella Merinen, Ella Salama, Lauri Koskinen ja Saku Ellilä.

Kesän kokonaiskilpailun voittajajoukkueet olivat: 
Future Tour Länsi, Aurinko Golf (27.5)
Future Tour Etelä-Itä, Helsingin Golfkerho (25)
Future Tour Etelä-Länsi, Salo Golf (24.5)
Future Tour Itä, Mikkelin Golf (24)
Future Tour Pohjanmaa, Vaasan Golf (21)
Future Tour Pohjoinen, Oulun Golfkerho (30)

Kilpailun tulokset aukeaa seuraavasta linkistä: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/1789001/results

Onnittelut kaikille palkituille!

 

Lähetetty: Sunnuntai, syyskuu 1, 2019 - 19:21

Nyt tänä viikonloppuna sattuu ja tapahtuu vaikka mitä! 

Aurinko Golf järjestää parasta aikaa Future Tourin Finaalia kentällämme! Pääset katsomaan tuloksia ja miten omat junnumme pärjäävät kilpailussa tästä.

Teemu Pitkänen edustaa Suomea ja Aurinko Golfia Yhdysvalloissa pituuslyönnin maailmanmestaruuskilpailussa. Viime vuonna Teemu oli eurooppalaisista kovin lyöjä, ja toivotamme hänelle suuret tsempit myös tälle vuodelle! Pääset seuraamaan Teemun lyöntituloksia tästä. Siellä ilmeisesti sään takia on jouduttu hieman viivästyttämään kilpailujen aloitusta.

Eemil Alajärvi pärjää upeasti Nordic Leaguen kisassa Alastarolla! Hän on kolmen kierroksen jälkeen -3 (70,73,70). Eemil tällä hetkellä sijalla T12. Pääset seuraamaan Eemilin tuloksia tästä.

Huh Huh mitä hulinaa!

  

 

Lähetetty: Lauantai, elokuu 31, 2019 - 18:31

Rajatonta pelaamista vuodeksi eteenpäin ja talviharjoittelut vain 89 euron kuukausihintaan

Tarjoamme yhteistyökumppaniemme, LEAF Areenan ja Naantalin kylpylän kanssa kaksi täysin uutta pelioikeus ja talviharjoittelupakettia kausille 2019-2020. Paketit sisältävät rajattoman pelikoikeuden Aurinko Golfin molemmille kentille, sekä monipuoliset harrastusmahdolisuudet talvelle. Nyt voit siis pelata loppukauden huokeaan 89 euron kuukausihintaan Aurinko Golfissa sisältäen monipuolisen talviharjoittelupaketin.

Paketteja on kaksi erilaista. Pelioikeus ja kuntosalipaketti Naantalin kylpylän kanssa sisältää OloFitness kuntosalin vapaan käytön, ryhmäliikunnat, sauna- ja allasosaston käytön, sekä yhden Seca kehonkoostumusmittauksen. Pelioikeus ja Golf VIP paketti LEAF Areenan kanssa sisältää golfin sisäharjoitteluhallin ja golfin lähipelihallin vapaan käytön, sekä Forever kuntoklubin kahden kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien vapaan käytön. Molempiin paketteihin sisältyy myös 12 kuukautta voimassa oleva rajaton pelioikeus Aurinko Golfiin. Nämä paketit saat vain 89 euron kuukausihintaan. Talviharjoitteluihin saat molemmilta yhteistyökumppaneilta erillisen 5 kuukauden kortin, jonka voi aktivoida golf kauden päätyttyä tai silloin kuin haluat niiden käytön aloittaa.

Paketit ovat ostettavissa verkkokaupastamme.

Voit ostaa paketin myös suoraan toimistoltamme osoitteesta toimisto@aurikogolf.fi

Lisätietoa sisällöistä ja palveluista saat toimistosta 020 75 45 903 / toimisto@aurinkogolf.fi

Jos sinulla on jo tälle kaudelle voimassa oleva vuokrapelioikeus voit ostaa paketin myös loppuvuodesta. Tarjous on voimassa toistaiseksi.

Tutustu palvelun sopimusehtoihin täältä.

Tulemme tarjoamaan vastaavanlaisia paketteja myös osakkaillemme syksyllä 2019. Tiedotamme asiasta erikeen.

     

Lähetetty: Keskiviikko, elokuu 28, 2019 - 11:47

Aurinko Golfin edustuspelaajat kävivät Peuraamaalla pelaamassa Finnish Tourin viimeisen osakilpailun ennen Finaalia Vierumäellä. Hyviä sijoituksia saimme kasaan ja pelaajat olivat tyytyväisiä suorituksiinsa. Voittajaksi julistettiin Jonatan Jolkkonen. Pääset tuloksiin tästä.

Simo Haavisto T6 (71,71,74) par

Eemil Alajärvi 12. (74,75,70) +3

Nico Litmanen 38. (76,75,80) +15

Saimme Simolta vielä muutaman kommentin kilpailun jälkeen: "Hyvä tasainen kisa! Saumat olisi ollut voittoonkin. Putti toimi erinomaisesti. Perjantaina pelattiin järkyttävässä tuulessa ja vesisateessa, kisan loppua kohden kelit paranivat ja niin myös tuloksetkin."

Mitäs sitten seuraavaksi? " Tällä viikolla Alastarolla jatketaan siihen mihin Peuramaalla jäätiin. Hyvässä tikissä peli ja tavoitteet korkealla."

Simo viittaa Alastarolla pelattaavaan Timberwise Openiin, joka on Nordic Leaguen järjestämä kilpailu. Kilpailu pelataan 29.8.-31.8. 

Simo ja Eemil molemmat lähtevät haastamaan Alastaron kenttää, ja tavoittelemaan hyviä sijotukisa! Pääset seuraamaan tämän kisan tuloksia täältä.

Lähetetty: Tiistai, elokuu 27, 2019 - 09:01

Caddiemaster auki:
26.-30.8. klo 8-18
31.8.-1.9. klo 7-20
2.-6.9. klo 10-18
7.-8.9. klo 8-18

Lähetetty: Perjantai, elokuu 23, 2019 - 16:54

Seuranmestaruuskilpailut saatiin sunnuntaina päätökseen sateisissa tunnelmissa. Miesten ja 50-vuotiaiden seniorimiesten sarjat oteltiin kolmikierroksisina, naiset, seniorinaiset, seniorimiehet 65, juniorit ja juniorit kilpa 2 -sarjat pelattiin kaksikierroksisina.

Miesten sarjassa kärkikamppailussa viimeisenä päivän olivat mukana kärkestä lähtenyt Sami Santaluoto, sekä yhden ja kolmen lyönnin päässä Samista viimeiselle kierrokselle lähteneet Eemil Alajärvi ja Mattias Lepistö. Samin pelattua ensimmäisen yhdeksikön tulokseen 41 (+5), jonka myötä 37 (+1) lyönnillä etuysin selvittänyt Eemil Alajärvi oli noussut kilpailun johtoon kolmen lyönnin erolla Mattias Lepistöön (38 (+1)) ja Sami Santaluotoon. Mattias kiri kolmen lyönnin eron kiinni kuudennen väylän loppuun mennessä. 

Seitsemännellä väylällä Eemil onnistui omassa birdie-putissaan, Mattiaksen lyhyt birdie-putti ei osunut reikään. 

Eemilin tehtyä birdiet väylille seitsemän ja kahdeksan, bogey-tulos oli riittävä turvaamaan yhden lyönnin eron viimeiselle reiälle birdie-tuloksen tehneeseen Mattiakseen.

Miesten sarjan kärkiviisikko:

1 Alajärvi Eemil AGN 68 76 72 216  
2 Lepistö Mattias AGN 71 75 71 217  
3 Santaluoto Sami AGN 74 69 78 221  
4 Haavisto Simo AGN 74 76 80 230  
5 Stolpe Rasmus AGN 76 83 77 236  

Miesten kärkikolmikko Mattias Lepistö, Eemil Alajärvi ja Sami Santaluoto.

-----------------------------------

Seniorimiehet 50 -sarjassa viimeiseen päivään johdossa lähti Pekka Haavisto tilanteesta +17, takaa-ajajina olivat Jouni Hämäläinen (+19), Jyrki Friman (+23), Kai Nurminen (+23) ja Vesa Arponen (+26). Kärkiryhmän pelin takkuillessa ensimmäisen yhdeksän reiän jälkeen kärkeen nousi toiseksi viimeisessä lähdössä pelannut Kai Nurminen pelattuaan sen tulokseen 40 (+4). Nurminen pelasi myös toisen puolen tulokseen +4, jolloin kokonaiskierrostulokseksi syntyi 80 (+8). Kärkiryhmässä Pekka Haavisto, Jouni Hämäläinen ja Jyrki Friman pelasivat tulokset 90, 87 ja 91, jonka myötä Nurminen voitti sarjan kolmen lyönnin erolla Jouni Hämäläiseen. 

Seniorimiesten lopputulosten kärkiviisikko:

1 Nurminen Kai AGN 84 83 80 247  
2 Hämäläinen Jouni AGN 80 83 87 250  
3 Haavisto Pekka AGN 79 82 90 251  
4 Friman Jyrki AGN 86 81 91 258  
5 Mannevuo Jari AGN 87 86 86 259  

SM50-sarjan kärkikolmmikko Pekka Haavisto, Kai Nurminen ja Jouni Hämäläinen.

-----------------------------------

Naisissa ensimmäisen päivän jälkeen kärkikolmikko oli Laura Rovio 82 (+10), Piia Oikarinen 88 (+16) ja Pia Åkerberg 90 (+18). Kuuden lyönnin etumatkalta toiseen kierrokseen lähtenyt Laura onnistui pitämään kilpakumppanit takanaan pelaten tuloksen 81 (+9). Eroa kertyi toisena päivänä tuloksen 86 pelanneeseen Piia Oikariseen yhdeksän lyönnin verran. Kolmanneksi sijoittui Pia Åkerberg pelattuaan toisena päivänä tuloksen 94.

Naisten sarjan kärkiviisikko:

1 Rovio Laura AGN 82 81 163  
2 Oikarinen Piia AGN 88 86 174  
3 Åkerberg Pia AGN 90 94 184  
4 Rantanen Anna-Kaisa AGN 101 96 197  
5 Virtavuo Kirsi AGN 108 93 201  

Naisten sarjan kärkikolmikko Piia Åkerberg, Laura Rovio ja Pia Åkerberg.

-----------------------------------

Seniorinaisissa ensimmäisen päivän jälkeen kärki oli tasainen: Outi Ala-Juusela-Haavisto 88, Kirsi Santaluoto 91, Mari jussila 91 ja Arja Kormano 94. Johdossa pelannut Outi onnistui pelaamaan takaysin tulokseen 43 (+7) jonka myötä ero toisena olleeseen Kirsiin (46 nousi kuuteen lyöntiin. Kirsi onnistui ottamaan Outia kiinni takaysillä kolmen lyönnin verran, jolloin lopuksi Outin voittomarginaali toiseksi tulleeseen Kirsiin oli kolme lyöntiä ja kolmanneksi tulleeseen Mariin yhdeksän lyöntiän

Seniorinaisten kärkiviisikko:

1 Ala-Juusela-Haavisto Outi AGN 88 92 180  
2 Santaluoto Kirsi AGN 91 92 183  
3 Jussila Mari AGN 91 98 189  
4 Kormano Arja AGN 94 101 195  
5 Narvanmaa Paula AGN 99 97 196  

Seniorinaisten kärkikolmikko Kirsti Santaluoto, Outi Ala-Juusela-Haavisto ja Mari Jussila.

-----------------------------------

Seniorimiehet 65 -sarjassa toiseen kierrokseen kärjestä lähti Heikki Räsänen ensimmäisen kierroksen tuloksella 84. Toisena oli Reino Ahtiainen 88, kolmantena Pyrhönen 91 ja neljäntenä Jouko Paavola 92 ja viidentenä Kari Raimo 93. Pentti Pyrhönen ja Kari Raimo onnistuivat toisena parhaiten pelaten tuloksen 90, jonka myötä Pentti nousi kahden kierroksen jälkeen tasatulokseen Reino Ahtiaisen kanssa, sekä onnistui nousemaan uusinnassa voittoon.

Seniorimiehet 65 -sarjan viisi parasta:

1 Pyrhönen Pentti AGN 91 90 181  
2 Ahtiainen Reino AGN 88 93 181  
3 Kari Raimo AGN 93 90 183  
4 Räsänen Heikki AGN 84 99 183  
5 Paavola Jouko AGN 92 99 191  

-----------------------------------

Junioreissa kärkikolmikko pysyi samassa järjestyksessä myös toisen kierroksen jälkeen. Voittoon nousi Ella Salama pelaten kierrostulokset 79 ja 82. Toiseksi sijoittui seitsemän lyönnin erolla Ella Merinen (86, 82) ja kolmanneksi Veera Aalto (87, 87).

Junioreiden kärkiviisikko:

1 Salama Ella AGN 79 82 161  
2 Merinen Ella AGN 86 82 168  
3 Aalto Veera AGN 87 87 174  
4 Honkapää Peppi AGN 92 95 187  
5 Ranta Eero AGN 101 92 193  

Veera Aalto, Ella Salama ja Ella Merinen kukituksessa.

-----------------------------------

Juniorit Kilpa 2 -sarjassa pelattiin kaksi yhdeksän reiän kierrosta. Ensimmäisen kierroksen parhaiten pelasi Niklas Hurskainen tuloksella 41 (+5), sekä kärkikolmikkoon ylsivät myös Aapo Tuominen ja Topi Ellilä tuloksin 44 ja 43. Toisena päivänä Topi onnistui nousemaan kilpailun voittoon pelattuaan tuloksen 46. Päivän parhaan tuloksen, 42 pelasi Iiris Ahti, mikä nosti hänet kilpailun toiseksi. Kolmanneksi sijoittui Aapo tuominen.

Junnut kilpa 2-sarjan tulokset:

1 Ellilä Topi AGN 43 46 89  
2 Ahti Iiris AGN 48 42 90  
3 Tuominen Aapo AGN 44 47 91  
4 Hiiterä Luukas AGN 46 47 93  
5 Hurskainen Niklas AGN 41 56 97  
6 Harjulahti Emil AGN 51 48 99  
7 Suominen Joona AGN 54 61 115  

Junnut Kilpa 2 -sarjan kärkikolmikko Iiris Ahti, Topi Ellilä ja Aapo Tuominen.

-----------------------------------

Eri sarjojen lopputuloksiin pääset tutustumaan Nexgolfin kilpailukalenterissa. 

Aurinko Golf onnittelee voittajia!

Lähetetty: Maanantai, elokuu 19, 2019 - 16:44

Heinäkuun Pelaaja ensin -jäsenkyselyn tulokset ovat nyt saatu nähtäviksemme. Kuten luvattua suoritimme arpajaiset, jossa palkintona on 30 euron lahjakortti ja tuotekassi. Voittaja on Ari Setälä ja palkinto on noudettavissa caddiemasterilta nimellä. Kiitokset kaikille kyselyyn vastanneille!

Mitä tulee sitten itse tuloksiin, niin yleisellä tasolla lähettiläspistemäärämme on noussut 26 % viimevuotiseen ajankohtaan verrattuna. Suurimmat kasvut tyytyväisyydessä oli osa-alueilla: kenttä, sosiaalinen ympäristö, harjoitusalueet, pro-opettaja ja johto, sekä tiedotus. Hieno asia oli myös se, että millään osa-alueella ei ollut suurta laskua edellisvuoteen verrattuna. Kehityskohteina esiin eniten nousevat ravintola ja klubitalo. Näiden osa-alueiden kehittämiseen ja palvelun parantamiseen pyrimme löytämään keinoja yhdessä ravintoloitsijan ja muun henkilökunnan kanssa. Huomasimme myös, että Pro Teemu Pitkäsen tietoja ei ollut kyselyssä vaihtoehtona, nyt tämä asia on korjattu.

66 % prosenttia vastanneista näkee itsensä jäsenenä kahden vuoden päästä. Tässä nousua viime vuotiseen on 10 %. Tavoitteenamme on toki nostaa tätä lukua vielä entisestään ja toivomme mahdollisimman paljon vastauksia myös tuleviin kyselyihin. Henkilökunnalle saa ja pitääkin antaa myös ideoita ja palautteita myös kasvotusten ja näitä olen ainakin omalta osaltani saanut mukavasti, kiitos myös niistä.

Kentänhoito on silminnähden tehnyt äärimmäisen hyvää työtä ja kenttä on ollut erinomaisessa kunnossa. Ukkosvauriot sadetusjärjestelmään hieman hankaloittivat ja työllistivät heinä-elokuun taitteessa, mutta nämä alkavat nyt olla kunnossa. Palvelupäällikön rekrytointi kesken kauden on tuonut hieman lisähaasteita toimiston toimintaan ja muun muassa tiedotukseen. Tätä kehitetään syksyä kohden ja varsinkin seuraavalle kaudelle. Käynnistymässä on muun muassa verkkosivujen uudistusprojekti syksyllä 2019. Tästä on hyvä jatkaa syksyä kohden! – Arttu Pulkkinen, tj

Lähetetty: Maanantai, elokuu 19, 2019 - 10:32

Hcp 30-54 Valomies Open pelattiin yhteislähtönä Ysi+ kentällä. Kisassa oli 33 osallistujaa ja vaikka kilpailun ajaksi luvattiin sadetta niin, jokainen osallistuja saapui hienosti paikalle. Kisan pelimuotona oli pistebogey. Osallistujat saivat ennen yhteislähtöä kangaskassit, joissa oli pientä purtavaa ja tuubi palloja.

Kisan top 3:

1. Mirva Toivonen KGM 29 pisteellä

2. Kari Kettinen AGN 25  pisteellä

3. Liisa Lukkarinen KGM 22 pisteellä

Pisin draivi #7: Sanna Raitanen

Lähimmäs lippua #9: Jasmin Uttula

 

 

Lähetetty: Sunnuntai, elokuu 18, 2019 - 14:53

Seuran Mestaruuskilpailuissa on käynnistynyt viimeinen päivä! 

Parhaat onnistujat selvittivät tiensä viimeiselle kierrokselle, 

muutamassa sarjassa kaikki pääsivät jatkoon osallistujamäärän

niukkuuden vuoksi.

Aurinkoisessa Naantalissa kärsitään tänään vesisateesta. Onnistumisiakin kuitenkin nähtiin! Mieleenpainuvimpana hetkenä aamun kierroksista on ehdottomasti Jouko Saaren tekemä holari! Jouko onnistui Holarin teossa toisella väylällä (väylä 11) Mailanaan Joukolla oli hybridi ja matkana 160m. Aurinko Golf onnittelee Joukoa hienosta holarista!

Miesten sarjassa kärki starttaa: 

klo 13.40 (Haavisto, Stolpe, Luotokari) ja

klo 13.50 (Lepistö, Alajärvi, Santaluoto)

Seniorimiehet 50 sarjalaisista ensimmäiset ovat lähteneet liikkeelle jo kukonlaulun aikaan.  

Osa pelaajista onkin jo saapunut maaliin.

Kärkiryhmät sarjasta Seniorimiehet 50 starttaavat: 

klo 13.20 (Narvanmaa, Arponen, Nurminen)

klo 13.30 (Friman, Hämäläinen, Haavisto)

Seniorimiehet65 kärki lähtivät matkaan

klo 13.10 (Pyrhönen, Ahtiainen, Räsänen)

Seniorinaisten kärkiryhmäläiset lähtivät kierrokselle

klo 12.50 (Santaluoto, Jussila, Ala-Juusela-Haavisto)

Naisten kolmen kärki

klo 12.30 (Rovio, Oikarinen, Åkerberg)

Juniorit kärkikaksikko

klo 11.40 (Salama, Merinen)

Kilpa2/9r/Pikkujunnut  

klo. 12.10 (Hurskainen, Ellilä) 

 

 

Lähetetty: Sunnuntai, elokuu 18, 2019 - 13:12

Alla olevasta linkistä pääset seuraamaan seuranmestaruuskilpailujen eri sarjoja livenä. Tulokset päivitetään yhdeksän reiän jälkeen ja kierroksen päätyttyä.

LIVESCORING

Lähetetty: Perjantai, elokuu 16, 2019 - 16:40

Herrasmiesgolfari Pasi Einonen teki hole-in-onen 12.8.! Pasi täräytti täysosuman väylällä 16. "114m lipulle ja kädessä rauta 9. Noin kaksi metriä ennen reikää alas ja yhdellä pompulla sisään kolisten boksiin asti."

Onnea Pasi!

 

Lähetetty: Keskiviikko, elokuu 14, 2019 - 14:52

Huikeita naisia sunnuntain Birgitta Ladies Open by Bellezza -kisassa! Vettä tuli taivaan täydeltä ja varusteiden vedenpitävyys oli koetuksella, mutta siitä huolimatta nämä naiset taistelivat hymy huulilla koko kisan läpi ja vieläpä hienoilla tuloksilla! Respect! 

Naantalin Kylpylän kauneushoitola Bellezzan Anna Ranki oli tuonut palkintopöytään upeita palkintoja, mm. lahjakortit parikasvohoitoon ja kultajalkahoitoon sekä Matis ja Fleurs -tuotepaketit.

Palkinnot jaettiin seuraavasti:

1. Marjaana Korhonen, 38 bp
2. Erja Koskivainio, 36 bp
3. Sanna Ake-Litmanen, 34 bp

Paras scratch: Sanna Ake-Litmanen
Lähimmäs lippua: Sanna Ake-Litmanen
Lähimmäs lippua kolmella: Pia Rautakorpi
Pisin drive: Sari Suvinen

Lisäksi arvottiin neljä palkintoa kaikkien osallistuneiden kesken, mm. tuotepaketteja ja Caribia -hotellin uimalippuja.

Sateesta huolimatta oli hieno kisapäivä! Naistoimikunta onnittelee palkittuja ja lämpimästi kiittää kaikkia osallistujia!

 

Lähetetty: Maanantai, elokuu 12, 2019 - 16:55

Seuran mestaruuskisat ovat jokaisen kentän kohokohta. Siellä mitataan eri sarjojen mestarit joka vuosi. Tänä vuonna mestaruuskisat järjestetään tulevana viikonloppuna eli 16.8.-18.8.

Ilmoittautua voit vielä keskiviikkoon klo 16 asti Nexgolfin kautta tai soittamalla caddiemasterille. Varmistathan ennen lähtöjen tekoa, että olet ilmoittautunut oikeaan sarjaan!

Tänä vuonna pelataan samassa järjestyksessä kuin viimevuonnakin:

Perjantaina pelaavat Miehet ja Seniorimiehet 50 sarjat klo 11.30 alkaen. Pyrimme peluuttamaan siten, että samassa sarjassa pelaavat ovat samoissa lähdöissä.

Lauantaina järjestys on seuraavanlainen: Miehet ja Seniorimiehet 50 (aikainen), Seniorimiehet 65, Seniorinaiset, Miehet ja Seniorimiehet 50 (myöhäinen), Naiset, Juniorit ja Juniorit Kilpa 2. Kisat starttaavat klo 07.00.

Sunnuntaille selviävät cut-rajan paremmalle puoliskolle päässeet pelaajat. Miehissä ja Seniorimiehissä 36 parasta pääsee viimeiselle kierrokselle. Muissa sarjoissa pääsee 12 parasta viimeiselle kierrokselle. Sunnuntaina pelataan käänteisessä järjestyksessä. Viimeisen kierroksen järjestys on: Seniorimiehet 50, Seniorimiehet 65, Seniorinaiset, Miehet, Naiset, Juniorit ja Juniorit Kilpa 2.

Kaiken tämän hienouden lisäksi Aurinko Golf järjestää kakkukahvit lauantaina klubitalolla klo 12.00 Eemil Alajärven upeiden voittojen kunniaksi. Vaikket osallistukkaan mestaruuskilpailuihin, olet lämpimästi tervetullut kahvittelemaan!

Tervetuloa mukaan!

  

Lähetetty: Maanantai, elokuu 12, 2019 - 15:24

Eemil Alajärvi voitti arvostetun Erkko Trophyn yhteistuloksella -8 (68, 69, 68). Viimeisenä päivänä toiseksi viimeisessä ryhmässä pelannut Alajärvi nousi upeasti takaysin birdieillä voittoon. Eemil oli ainoa pelaaja, joka pelasi kaikkina päivinä alle 70 lyöntiä.

Aurinko Golf onnittelee Eemiliä!

Lähetetty: Sunnuntai, elokuu 11, 2019 - 15:38

Kursseja nyt tarjolla elokuulle!

13.8 draivikurssi klo: 18-20

15.8 lähipelikurssi klo: 18-20

Kursseille mahtuu max 12 osallitujaa, joten kannattaa olla nopea!

 

Lähetetty: Torstai, elokuu 8, 2019 - 16:23

Aurinko Golfin uutena palvelupäällikkönä 6.9.2019 aloittaa Jaana Vahtera.

Jaana on pitkänlinjan golfalan konkari ja työskennellyt muun muassa vuodesta 2011 Keimola Golfissa Vantaalla palvelupäällikkönä.

”On ilo ja kunnia aloittaa Aurinko Golfin uutena palvelupäällikkönä. Olen toiminut golfalalla yli 10 vuotta kahdella eri kentällä työskennellen. Uskon, että minulla on annettavana Aurinko Golfille positiivista energiaa ja uusia ideoita toiminnan kehittämiseen. Aurinko Golfilla on varmasti puolestaan paljon annettavaa minulle mm. uusien haasteiden ja upean työympäristön myötä.

Harrastan myös itse golfia kuntosalin ja koiran ulkoiluttamisen lisäksi.

Odotan innolla työn aloittamista ja erityisesti asiakkaisiin ja uusiin työtovereihini tutustumista. On hienoa päästä mukaan kehittämään Aurinko Golfin toimintaa hyvässä yhteishengessä. Nähdään Naantalin aurinkoisilla viheriöillä!" - Jaana Vahtera

”Olen erittäin tyytyväinen, että saatiin Jaana meille töihin. Jaanan pitkä alan kokemus tuo paljon lisäosaamista toimistollemme ja asiakaspalveluun. Lähden innoissani kehittämään Aurinko Golfin toimintaa ja palvelua entistäkin paremmaksi yhteistyössä Jaanan ja muun henkilökuntamme kanssa. ” – Arttu Pulkkinen, toimitusjohtaja

Tehtävään oli paljon hyvä hakijoita ja Aurinko Golf haluaa kiittää kaikkia hakijoita tasapuolisesti.

Jaana Vahtera ja Arttu Pulkkinen
Jaana Vahtera ja Arttu Pulkkinen

 

Lähetetty: Maanantai, elokuu 5, 2019 - 14:59

Hyviä uutisia! Saimme paremman tarjouksen yhteistyökumppaneiltamme ja sitä myötä Kapelsskärin klubimatkan hintaa saatiin alaspäin! Uusi hinta 185e/osallistuja. Matka järjestetään 6.9.-8.9. välisenä aikana. Ilmoittautuminen nexgolfissa!

Lähetetty: Maanantai, elokuu 5, 2019 - 14:34

Eemil Alajärvi voitti sunnuntai-iltana päättyneen Itävallan kovatasoisimman amatöörikilpailun tuloksella -16 (71, 63, 72, 70). Kahteen viimeiseen päivään johtoasemassa lähtenyt Eemil esitti hyvää peliä myös viikonloppuna. Viimeisen päivän Eemil aloitti hienosti tekemällä eaglen ensimmäiselle väylälle, jonka myötä johtoasema kasvoi kuuteen lyöntiin. Rei'ille 2-13 Eemil teki kolme bogia ja yhden birdien, kun taas toisena ollut itävaltalainen Cristoph Bleier onnistui tekemään väylille neljä birdietä ja yhden bogin. Tämän myötä kärkiparin kaksinkamppailu kiristyi ja väylälle 14 lähdettäessä ero oli huvennut yhteen lyöntiin. Eemil vastasi kuitenkin Bleierin haasteeseen tekemällä kolme birdietä putkeen väylille 14, 15 ja 16 sekä par-tulokset väylille 17 ja 18. Väylien 16 ja 17 birdiet eivät riittäneet Bleierille vaan hän jäi lopulta kahden lyönnin päähän voittajasta tuloksella -14 (70, 67, 73, 68). Voit katsoa kilpailun tulokset alla olevasta linkistä.

TULOKSET

 

Lähetetty: Sunnuntai, elokuu 4, 2019 - 19:34

Eemil johtaa Schloß Schön -golfklubilla pelattavaa Itävallan suurinta amatöörikilpailua kahden päivän jälkeen hienosti tuloksella -12. Ensimmäisen, tulostasoltaan heikomman, kilpailupäivän jälkeen Eemil oli jaetulla kolmannella sijalla tuloksella 71 (-2), kaksi lyöntiä kärjestä. Toisena päivänä tulostaso oli kokonaisuudessaan parempi 25 pelaajan alittaessa par tuloksen. Eemil pelasi päivän ylivoimasesti parhaan tuloksen tuloksen 63 (-10). Kahden ensimmäisen päivän yhteistulos -12 oikeuttaa kolmen löynnin etumatkaan Itävaltalaiseen Cristoph Bleieriin nähden. Kilpailu on nelikierroksinen ja päättyy sunnuntaina. Voit seurata kilpailun etenemistä alla olevasta linkistä.

KILPAILUN LIVESEURANTA

Lähetetty: Perjantai, elokuu 2, 2019 - 19:20

Race 2 Stockholm 2019 on nyt saatu päätökseen kymmenen viikkokisan jälkeen. Rankingin 6 parasta on kutsuttu mukaan klubimatkalle Kapellskäriin, jossa pelataan viikkokisasarjan finaali.

1. Jani Palmunen 195p

2. Mika Mattsson 188p

3. Hans Österholm 185p

4. Mika Peltola 184p

5. Tero Anttalainen 183p

6. Esa Lipponen 183p

 

Onnittelut voittajille! 

Lähetetty: Perjantai, elokuu 2, 2019 - 12:38

Haluatko päästä seuraamaan laadukasta juniorigolfia ja samalla pääset jännittämään mukaan tulospalvelun, forecaddien tai startterin merkeissä? Nyt on siihen mahdollisuus! Ilmottauduthan mukaan toimitsijaksi Nexgolfissa tai soittamalla caddiemasterille puh nro. 0207545900 ja pääset mukaan! Ilmoittautumisen yhteydessä on luotu jokaiselle osa-alueelle oma sarjansa ja pystyt sitä kautta ilmoittautumaan haluamaasi tehtävään. Saat korvaukseksi Jesseltä ruoan sekä vapaa valintaisen juoman!

Tervetuloa mukaan!

    

Lähetetty: Keskiviikko, heinäkuu 31, 2019 - 13:26

Palautteesi muokkaa tulevaisuuttamme - Pelaaja Ensin jäsenkysely 30.7.

Hyvä Aurinko Golfin jäsen, teemme jatkuvasti parannuksia toimintaamme asiakkailtamme saadun palautteen avulla. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme 30 euron lahjakortin ja tuotekassin!

Mittaamme asiakaskokemustamme Pelaaja Ensin palvelulla. Palautetta kerätään vieraspelaajilta päivittäin, jäseniltä sekä osakkailta kolme kertaa kauden aikana. Seuraavat kyselykutsut lähtevät tänään tiistaina 30. toukokuuta. Jokainen jäsen saa yhden kyselykutsun jäsenkyselyyn kauden aikana. 

Olette meillä tärkeitä ja haluamme tietää millainen kokemus sinulla on asiakkuudestasi niiltä osin kuin olette viimeisen vuoden aikana olleet kanssamme. Keräämme kyselyssä palautetta monipuolisesti, jotta tietäisimme mahdollisimman tarkasti miten voisimme tehdä sinun päivästäsi kentällä ja osana yhteisöämme entistä paremman. 

Jos saat kyselykutsun, toivomme lämpimästi, että jaat mielipiteesi kanssamme. Mikäli arpa ei osunut tällä kertaa kohdalle, ei hätää. Palaamme vielä asiaan syyskuun lopussa. Ja muistakaa, että henkilökuntamme ottaa palautettanne vastaa joka päivä. 

Kiitos siis etukäteen vastauksistasi!

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton kumppani, tanskalainen Players 1st. 

Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille. 

Lähetetty: Tiistai, heinäkuu 30, 2019 - 08:52

Maskun Kattopinnoite Open:iin osallistui 88 pelaajaa, jotka lähtivät innokkaasti pelaamaan 32. asteen helteeseen. Kisan aikana pelaajat saivat vesijakelua, sillä 18. reiän pelaaminen tuossa lämmössä on todella uuvuttavaa.

Kisan lyöntipeli Hcp tulokset.

1. Oskari Äijö - 67 lyöntiä

2. Eemil Alajärvi - 72 lyöntiä

3.  Miro Vesterinen - 72 lyöntiä

Lyöntipeli scratchin tulokset:

1. Eemil Alajärvi tuloksella 69.

2. Oskari Äijö tuloksella 75.

3. Simo Haavisto tuloksella 75. 

Pistebogey Hcp tulokset:

1. Pia Åkerberg tuloksella 40.

2. Sari Suvinen tuloksella 39.

3. Kari Tuominen tuloksella 38.

Kisassa lähimmäs lippua väylällä 9. sai Jouni Rindell tuloksella 3.23m. Pisimmän draivin kisassa löi Eemi Alajärvi. Lähimmäs lippua kahdella lyönnillä voitti Sami Santaluoto tuloksella 1.10m.

Lähetetty: Sunnuntai, heinäkuu 28, 2019 - 15:20

Elokuussa Aurinko Golfin alkeiskurssit uudistuvat!

Kurssit kestävät 4h ja maksavat ainoastaan 69e. Alkeiskurssin jälkeen kurssilaisella on mahdollisuus liittyä seuramme jäseneksi. Jäseniksi liittymisen yhteydessä tarjoamme YSI+ pelioikeuden loppukaudeksi 2019 veloituksetta. Voit ilmoittautua mukaan kurssille verkkokaupan kautta -> https://www.verkkokauppa.aurinkogolf.fi/store1/-c33897062

Tervetuloa mukaan!

Lähetetty: Sunnuntai, heinäkuu 28, 2019 - 13:16

Viime viikon ukkoskuuron myötä salamanisku vaurioitti kastelujärjestelmäämme laajalti ja vahinkoja korjataan niin nopeasti kuin mahdollista. Osaa greenejä joudutaan kastelemaan nyt jopa manuaalisesti letkulla. Greenit pyritään pitämään ensisijaisesti kunnossa, jonka jälkeen lyöntipaikat ja sitten väylät. Kenttä siis vääjäämättä kuivaa vallitsevasta tilanteesta johtuen. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa ja tiedotamme huoltotöiden etenemisestä. 

Aurinkoisin terveisin, AGN kentänhoito

Lähetetty: Lauantai, heinäkuu 27, 2019 - 14:12

Miesten sauna on nyt entistä tulisempi uuden kiukaan tultua! Nyt riittää löylyä varmasti jokaiselle saunojalle. Tervetuloa saunomaan meille!

Lähetetty: Tiistai, heinäkuu 23, 2019 - 15:22

Eemil Alajärvi upeasti T5 sijoituksella Vaasassa 17.7.-20.7. SM Lyöntipelikilpailussa. Kilpailun voitti Keimola Golfin Ilari Saulo tuloksella -15 uusinnassa. Eemilillä lopputulos -12 riitti upeasti 5 parhaan joukkoon. Häntä haastateltiin toimistossa kilpailun jälkeen ja raudanlujasta kisaajasta saimme tämän irti:

"Oli kokonaisuudessaan hyvä kisa! Olisi ollut mahdollisuus paljon parempaankin. Ratkaisevalla hetkellä (viimeinen kierros) putterin kanssa alettiin olla erimieltä asioista, mutta yhteinen sävel jokseenkin löydettiin. Mestaruutta lähdettiin kuitenkin hakemaan etenkin kun ensimmäiset kierrokset sujuivat niin hyvin. Ennen kierrosta jos minulta olisi kysytty mihin sijoitukseen olen tyytyväinen niin 5 parhaan joukkoon. Mutta kun peli sujui hyvin niin tavoitteetkin muuttuivat siinä matkan varrella." Eemil kertoo.

"Tyytyväinen olen kyllä. Viimeisellä kierroksella oli paljon paikkoja ottaa peli omaan haltuun, mutta kun putit eivät uponneet - kariutui se siihen" , hän lisää.

Minne suuntaat seuraavaksi?

" Seuraavaksi lähdetään ensi viikon tiistaina Itävaltaan. Siellä on Austrian International Amateur Open"

Aurinko Golf onnittelee Eemiliä loistavasta suorituksesta!

 

Lähetetty: Maanantai, heinäkuu 22, 2019 - 12:56

Jesse's Dine Open pelattiin lauantaina aurinkoisessa ja lämpimässä kelissä. Kyseessä oli joukkuekilpailu, jossa pelimuotona oli best ball pb. Kilpailussa pelattiin 27 reikää eli pääkentän lisäksi pelattiin myös ysi+. Yhtenä erikoisuutena oli myös pinkki pallo, jonka jokainen joukkue sai kierrokselleen. Jos joukkue sai pidettyä pinkin pallon koko kisan ajan pelissä, joukkueen lopputulokseen lisättiin 15 pistettä. 

Kilpailun top 3:

Sija 1. Joukkue Äijö/Äijö/Kopiloff/Jäppilä  196 pistettä

Sija 2. Joukkue Haavisto/Haavisto/Litmanen/Rovio 186 pistettä

Sija 3. Joukkue Pyrhönen/Järvinen/Järvinen/Tuomisto  180 pistettä

Erikoiskilpailuiden voittajat: 
Naisten pisin drive: Laura Rovio
Miesten pisin drive: Mikko Salonen
Lähimmäs lippua #9: Mikko Levola
Lähimmäs lippua ysi+ #6: Pentti Pyrhönen

Onnea kaikille kilpailussa menestyneille!

 

Lähetetty: Sunnuntai, heinäkuu 21, 2019 - 13:35

Eemil Alajärvi pelaa loistavaa golfia Vaasassa Miesten lyöntipelien Sm-kilpailussa. Hänellä toistaiseksi kolmen kierroksen jälkeen yhteistulos 204 (-13). Hän jakaa kärkipaikkaa yhdessä Rasmus Karlssonin kanssa. Pääset seuraamaan tuloksia tästä.

Huomenna pelataan viimeinen kierros ja Eemilillä mahdollisuudet vaikka mihin! Tsemppiä koko Aurinko Golfin puolesta!

Lähetetty: Perjantai, heinäkuu 19, 2019 - 14:56

Keskiviikkona 17.7. pelattiin Aurinko Golfin osakkaiden oma kisa. Mukana Osakaskisassa oli ennätyssuuri osallistujamäärä, 100 pelaajaa. 
Aamu aloitettiin kuohujuomalla, kierros pelattiin ihanassa heinäkuisessa säässä ja kierroksen jälkeen oli yhteinen ruokailu.
Tulostaso oli kova ja tasainen, kolmen kärjellä kaikilla sama slope, sijoitukset ratkottiin tarkkojen tasoitusten perusteella.

1. Pia Åkerberg 40p
2. Sanna Ake-Litmanen 40p
3. Kari Johansson 40p

#1 kolmella lähimmäs lippua
Karri Virtavuo 2.65m
#4 kahdella lähimmäs lippua
Esa Lipponen 0.74m
#12 pisin draivi, naiset
Sanna Ake-Litmanen
#12 pisin draivi, miehet 
Mertsi Marttila
#16 lähimmäs lippua
Miika Urpanen 0.61m

Onnea kaikille palkituille!!

 

 

 

 

Lähetetty: Torstai, heinäkuu 18, 2019 - 15:38

Keskiviikko illalla 17.7. viiden-kuuden aikaan Aurinko Golfin yli pyyhkäisi raju ukkoskuuro. Vettä kertyi lammikoiksi väylille, bunkkereihin ja griineillekin. 13 väylän reunassa salama pilkkoi puuta säleiksi.
Märkyyden vuoksi golfautojen käyttö on toistaiseksi kielletty.

Muistutukseksi golfareille ohjeet ukkosen varalle:

1. Älä käytä sateenvarjoa.

2. Älä mene suojaan puun alle.

3. Hakeudu suojaan, mikäli kentän henkilökunta varoittaa ukkosen vaarasta. Hyviä suojia ovat sisätilat tai auto, jos sellainen on lähettyvillä. Golfkentällä harvemmin on.

4. Mene kyykkyyn, jos olet aukealla paikalla. Se on ainoa tapa suojautua keskellä golfkenttää, jos ukkonen on suoraan päällä.

5. Jätä mailat ja kärryt kentälle, kun hakeudut suojaan.

6. Vältä korkeita paikkoja, sillä salama isketyy helposti sellaiseen.

7. Vältä myös liikkumista vesirajalla, sillä vesi johtaa sähköä hyvin.

8. Varoita ukkosesta muita pelaajia, mikäli huomaat, etteivät he reagoi ukkoseen millään tavalla, vaan jatkavat peliä.

9. Keskeytä kilpailu ukkosen uhatessa, jos toimit esimerkiksi kilpailunjohtajana. Kannattaa muistaa, että mikäli ukkossadepilvet ovat kentän päällä, peli tulee keskeyttää välittömästi. Vaikka salamat iskisivät useammankin kilometrin päässä, se voi iskeä mistä tahansa samasta pilvimassasta.

10. Malta pysyä suojassa riittävän pitkään, niin että ukkonen on varmasti mennyt ohi.

Lähteet: GoGolf (Ilmatieteen laitos ja Golfliitto

Kuvat: Esa Lipponen, Tero Anttalainen, Juho Suojanen

Lähetetty: Torstai, heinäkuu 18, 2019 - 15:17

Aurinko Golf järjestää vielä toisen liikunnallisen golfleirin heinäkuun ja elokuun vaihteessa.

Ohjelmassa on monipuolisesti golfin harjoittelua sekä eri leikkejä ja pelejä. Leiri on suunniteltu 6-13 vuotiaille junioreille. Leiriläiset jaetaan useampaan pienoisryhmään, jotta harjoittelu on mukavampaa samantasoisten ja kavereiden kanssa. Lajin ei siis tarvitse olla tuttu entuudestaan eikä omia välineitäkään tarvitse omistaa!

Tavoitteena on hauskanpidon kautta harjoittaa taitoja Green Cardin suorittamiseen tai oman osaamisen kehittämiseen.

Leirillä mukana valmentaja Teemu, Oona sekä kilparyhmän tyttöjä.

Tervetuloa mukaan pitämään huippu golfviikko Aurinko Golfissa!

Leirille voi ilmoittautua nettisivujemme verkkokaupan kautta tai klikkaamalla tätä.

 

Paikka: Aurinko Golf – Vengantie 58, 21110 Naantali

Aika: ma 29.7.- pe 2.8. – Päivittäinen leiriaika on kello 09.00- 15.30.

Leirimaksu: 180 euroa, joka sisältää lounaan ja välipalan ravintolassamme

Lisätiedot: teemu.pitkanen@aurinkogolf.fi/ +358400643583

 

 

Lähetetty: Tiistai, heinäkuu 16, 2019 - 11:58

Tulevana lauantaina 20.7. järjestetään Jesse's Dine Open, jossa vielä paikkoja vapaana! Kilpailussa pelataan 4 hengen bestball pb 0,75 tasoituskertoimella. Kilpailussa pelataan sekä 18r pääkenttä, että 9r ysi + kenttä! Kerää siis ystäväsi kasaan ja tule mukaan viettämään unohtumaton kilpailu! Kilpailuun ilmoittautuminen Nexgolfista jäsenillä ja vieraspelaajat soittamalla caddiemasterille 0207545900. Kilpailun lisätietoihin pääset tästä.

Ennen kilpailua järjestetään muille pelaajille yhteislähtö klo 08.00 ja gf-hinnat on tiputettu alas! Jäsenet pääsevät gf-hintaan 40e ja vieraspelaajat 49e!. Lähtöaikoja on tarjolla 08.01-08.18. Esimerkiksi lähtöaika 08.06 tarkoittaa yhteislähtöä klo 08.00 tiiltä 6! Ajanvaraus Teetime.fi palvelun kautta, soittamalla caddiemasterille puh nro. 0207545900 tai Aurinko Golfin jäsenet Nexgolfista. 

Tervetuloa pelaamaan!

 

  

Lähetetty: Maanantai, heinäkuu 15, 2019 - 14:17

Tervetuloa kaikille klubimatkalle Kapellskäriin! Matka järjestetään 6.9.-8.9. olevana viikonloppuna. Matka alkaa bussilla Aurinko Golfista perjantaina illalla kohti Naantalin satamaa, josta lautta vie Kapellskärin satamaan Ruotsiin. Perillä olemme lauantai-aamuna. Siellä pelaamme upean Roslagnes Golfin siten että ensiksi pelataan heidän 12 reikäinen kenttä, välissä lounas ja iltapäivällä pelaamme 18 reikäisen kentän. Lauantaina illalla satamasta lähtee lautta takaisin kohti Naantalia ja sunnuntai aamuna olemme takaisin kotona. 

Matkaan sisältyy bussimatkat, aamiaiset ja illalliset lautalla (x2), kierrokset kentällä sekä lounaan kierrosten välissä Roslagenin kentällä. Lautalta on varattu 2 -hengen hyttejä, joten ilmoittautuessasi ilmoitathan kenen kanssa haluat olla samassa hytissä. 

Klubimatkan hinta on 250e, jonka voi suorittaa caddiemasterille kassaan. Ilmoittautuminen normaaliin tapaan nexgolfista tai soittamalla caddiemasterille puh nro. 0207545900

Race 2 Sweden sarjan 6 parasta saa kutsun klubimatkalle ja siellä pelataan viikkokisasarjan finaali. 

Tervetuloa kaikille klubimatkalle Ruotsiin!

Lähetetty: Maanantai, heinäkuu 15, 2019 - 12:49

Golfpassi Tourin kolmas osakilpailu pelattiin sunnuntaina 14.7. Aurinko Golfissa. Kisa pelattiin kaksihenkisin joukkuein Best Ball -kisana, mukana 45 joukkuetta. Kilpailijat saivat nauttia paitsi hienosta säästä myös Golfpassin hienoista kisajärjestelyistä; aamiaiswrapit, välipala, hienot palkinnot!

1. Jouni Hämäläinen       45p
    Jari Mannevuo

2. Rasmus Stolpe           44p
   Jani Palmunen

3. Tapani Siimesvaara    44p
    Marko Lehtosaari

 

Lähimmäs lippua väylä 9; Lauri Rantala 1.12m

 

Onnittelut voittajille ja iso kiitos Golpassille!

Lähetetty: Maanantai, heinäkuu 15, 2019 - 12:38

Upean South West Tourin lopullinen ranking on nyt julkaistu löydät sen näiden linkkien takaa: Lp hcp ja pb hcp

Lähetetty: Maanantai, heinäkuu 15, 2019 - 11:04

Srixon South West Tour

Tourilla pelattiin kolme päivää golfia kolmella upealla kentällä.

Keskivikkona pelattiin Kankaisten Golfissa, torstai Aurinko Golfissa ja finaalipäivä Archipelagia Golfissa. Finaalipäivään lähdettiin isojen kisojen tapaan käännetyssä lähtöjärjestyksessä. Lyöntipelisarjassa kärkipaikalta viimeiselle kierrokselle lähtenyt Aurinko Golfin Pekka Haavisto kesti paineet ja nappasi kokonaiskisan voiton.

Pistebogeysarjassa Aurinko Golfin Petri Heinonen otti voiton hurjan ensimmäisen päivän tuloksen, 44p, siivittämänä, Leila Vairisen napatessa toisen sijan ja siten kaksoisvoiton seurallemme.

Kiertue oli onnistunut tulos uudenlaisesta yhteistyöstä kolmen seuran kesken. Uusia tuttavuuksia solmittiin myös golfareiden kesken ja yksimielinen tuntui olevan toivomus "uudestaan taas ensi vuonna"!

 

 

Kokonaistulokset:

Lyöntipeli

1. Pekka Haavisto AGN 211 (73, 69, 69)

2. Mathias Ketola ArGC 214

3. Mika Suutari ArGC 216

4. Ilkka Syrjälä KGM 217

5. Ilkka Luotokari AGN 220

6. Vesa-Matti Hakoila PGC 220

 

Pistebogey

1. Petri Heinonen AGN 109p (44, 29, 36)

2. Leila Vairinen AGN 100p

3. Jussi Kaamanen KGM 97p

4. Rauno Tarkia AGN 97p

5. Paula Narvanmaa AGN 95p

6. Urpo Tuominen KGM 94p

 

Archipelagia Golfin osakilpailun palkitut Lyöntipeli 1. Mikko Holmberg, AGN, 68 2. Pekka Haavisto, AGN, 69 3. Mathias Ketola, ArGC, 70 Pistebogey 1. Petri Heinonen, AGN, 36p 2. Raimo Piispanen, ArGC, 36p 3. Timo Marttila, AGN, 35p

 

 

Lähetetty: Lauantai, heinäkuu 13, 2019 - 15:12

Kauden 2019 kolmas Hole in One on saatu tehtyä ja onnistuja on nimeltään Joonas Mäkinen. Onnistuminen tapahtui jälleen väylällä 9. Lyönti tapahtui rauta ysi mailalla, jolla pallo saatiin lentämään korkeana kohti greeniä. Pallo tippui noin puolen metrin päähän lipusta ja rullasi siitä kuppiin pienellä kierteellä. 

Aurinko Golf onnittelee Joonasta!

Lähetetty: Perjantai, heinäkuu 12, 2019 - 13:00

Tässä heinäkuun seuraopetukset

 

17.7. kello 14-16 Lähipelikurssi

17.7. kello 18-20 Draivikurssi

 

22.7. kello 18-20 Draivikurssi

 

23.7. kello 14-16 Lähipelikurssi

 

24.7. kello 14-16 Draivikurssi

24.7. kello 18-20 Lähipelikurssi

 

Tarkemmat kurssien kuvaukset löytyvät nettisivujemme ”Seuraopetukset” linkin takaa.

Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu Nexgolfin tapahtuma/kilpailukalenterin kautta omilla tunnuksilla.

Tervetuloa!

Lähetetty: Perjantai, heinäkuu 12, 2019 - 12:46

Saimme kunnian järjestää South West Tourin toisen osakilpailun Aurinko Golfissa 12.7. torstaina. Sää oli mitä mainioin, pelaajat nautti ja tulokset olivat loistavia. Kilpailu alkoi keskiviikkona Kankaisten Golfissa, jatkui torstaina meillä Aurinko Golfissa ja päättyy huikeaan finaalikierrokseen perjantaina Paraisilla Archipelagia Golfissa.

Aurinko Golfissa parhaiten pelanneet:

Lp Hcp sarja: 1. Vesa-Matti Hakoila 69 slope 9            Pb sarja: 1. Jussi Kaamanen 41      Erikoiskilpailut: #13 Pisin Drive naiset: Minna Domander

                      2. Mathias Ketola 69 slope 11                                2. Rauno Tarkia 39                                    #13 Pisin Drive miehet: Karri Virtavuo

                      3. Pekka Haavisto 69 slope 11                               3. Ari Rantasalo 38                                  #9 Lähimmäs lippua Matti Haverinen

 

Jännittävään finaalikierrokseen lähdetään mielenkiintoisista asemista rankingistä. Rankingiin pääset näiden linkkien takaa: Lp Hcp ja Pb Hcp.

 

 

 

Lähetetty: Perjantai, heinäkuu 12, 2019 - 10:18

Otsikon mukaan lähtöjä vapautunut peruuntuneen tapahtuman takia! Äkkiä varaamaan! Nämä lähdöt jäsenhintaan eli 49e!

Lähetetty: Perjantai, heinäkuu 5, 2019 - 14:49

Kauden toinen Hole in One on saatu tehtyä ja tämä onnekas taituri on nimeltään Jere Laitervo. Onnistuminen tapahtui väylällä 9, jolla on mittaa sen 135m. Lyönti suoritettiin rauta 7 mailalla, jolla pallo lähti matalana kohti greenia.

Pallo laskeutui greenin edustan ylämäkeen, josta jaksoi kiivetä ylös greenille. Tässä kohtaa pallo katosi näkyvistä rullatessa greenin takareunaa kohti. Jere ja hänen pelitoverinsa osasivat ajatella siinä kohtaa, että lähelle lippua se on pysähtynyt. Tietoa hole in one:sta ei kuitenkaan ollut ennen greenille menoa. 

Aurinko Golf onnittelee Jereä!

Lähetetty: Perjantai, heinäkuu 5, 2019 - 13:30

Kesän yksi parhaimmista tapahtumista on saatu päätökseen. Me saimme yhdessä kerättyä 3100e rahaa junioritukeen viime viikon aikana. Aurinko Golf kiittää kaikkia osallistujia ja näemme taas ensi vuonna uudestaan tämän tapahtuman merkeissä. 

Kiitos kaikille sponsoreille:

Green Carpet Oy

Holiday Club

Lassila & Tikanoja                                                                                       

M&M Turvapalvelut

Mc Donalds

Muumimaailma

Poppamies

Kuntotalo M&M

Smör

Viking Line

VoiVeljet

Asianajotoimisto Brander & Manner

Remax

Oma Assari

Flycam Oy

Ja kiitos kaikille yksityisille tukijoille ja lahjoittajille!

     

 

Lähetetty: Torstai, heinäkuu 4, 2019 - 14:03

Kauden ensimmäinen aikuinen lapsi golf on ensi sunnuntaina Aurinko Golfissa. Luvassa on mukavaa ja leikkimielistä ratojen selvittelyä, harjoittelua ja tutustumista golfiin muutenkin. Tapahtuma on tarkoitettu 3-6 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Lisätietoja ilmoittautumisesta ja tapahtumasta saat tästä.

 

Lähetetty: Keskiviikko, heinäkuu 3, 2019 - 13:54

24h Junnugolfille 2019 on tullut päätökseen, kiitos kaikille osallistuneille ja junioreita tukeneille!

Tulokset on laskettu.  Tässä lista voittajista:

Yömyssy-kisa

1. Juha Nurmi            

2. Pekka Haavisto   

3. Timo Virkkunen

 

Aamuvirkku-kisa

1. Markku Litmanen

2. Kari Tuominen

3. Timo Jokinen

 

Palkinnon voi tulla noutamaan myös seuraavat henkilöt:

Jukka Luotonen

Eija Pirttimäki

Juha Ranki

Teija Augustin

Pirkkoliisa Heinonen

Jukka Välimäki

Jarmo Lehto

Satu Grönqvist

Marko Aalto

Timo Luoto 

Jari Mannevuo

 

Palkinnot voi noutaa caddiemasterilta.

Onnea voittajille!

Lähetetty: Sunnuntai, kesäkuu 30, 2019 - 11:40

Lähtö 24 tunnin pelirupeamaan lähestyy ja tukijoita ollaan saatu hieno nippu kasaan!

Tapahtumaa tukemassa ovat seuraavat yritykset:

Green Carpet Oy

Holiday Club

Lassila & Tikanoja

M&M Turvapalvelut

Mc Donalds

Muumimaailma

Poppamies

Kuntotalo M&M

Smör

Viking Line

VoiVeljet

Asianajotoimisto Brander & Manner

Remax

Oma Assari

Flycam Oy

 

Seuraa tapahtuman kulkua Aurinko Golfin Instagramissa ja Facebookissa:

https://www.instagram.com/aurinkogolf/

https://www.facebook.com/AurinkoGolfNaantali/

 

 

Lähdöt tapahtumassa menevät seuraavasti:

 

18.00 

Tero Anttalainen

Riku Niemi

Hans Österholm

Oliver Smith

Teemu Suominen

Marko Aalto

Juhani Elo

 

22.00

Tero Anttalainen

Riku Niemi

Hans Österholm

Oliver Smith

Teemu Suominen

Marko Aalto

Pekka Haavisto

 

02.00

Tero Anttalainen

Riku Niemi

Hans Österholm

Teemu Suominen

Pekka Haavisto

 

06.00

Tero Anttalainen

Riku Niemi

 

10.00

Tero Anttalainen 

Marko Ranta

Marko Merinen

 

14.00

Tero Anttalainen

Teemu Pitkänen

Simo Haavisto

Nico Litmanen

 

 

Lähetetty: Perjantai, kesäkuu 28, 2019 - 10:58

Palveluesimies

Palveluesimies, Naantali  

Etsimme Naantalin Aurinko Golfille vakituiseen työsuhteeseen Palveluesimiestä.

Tärkeimmät tehtävät työssäsi ovat toimiston tehtävät, kuten pelioikeuksien myynti ja markkinointi, tiedotus ja seuratoiminnan avustaminen, myynti- ja ostoreskontran hallinta, alustavat taloushallinon tehtävät ja yhteydenpito tilitoimistoon sekä toimiminen caddiemasterien esimiehenä. Tehtävä on monipuolinen ja vaatii organisointitaitoja. Tehtävässä pärjää parhaiten, kun on myynti -ja asiakaspalveluhenkinen ja pystyy tekemään monta asiaa päällekkäin. 

Työn aloitus Elokuussa sopimuksen mukaan. 

 

Tarjoamme Sinulle:  

- Monipuolisen tehtävän golfin parissa

- Hyvän golf palvelun myytäväksesi

- Tiimin tuen työssä onnistumiseen  

Odotamme Sinulta:

- Kokemusta asiakasrajapinnasta

- Vähintään koulussa saatua teoreettista osaamista perustaloushallintaan

- Soveltuvaa koulutusta: merkonomi, tradenomi tms.

- Isoksi eduksi on golfin tuntemus

 

Hakeminen ja lisätietoa: https://smilepalvelut.fi/avoimet-tyopaikat/79001201/

 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää ole yhteydessä puhelimitse 8.7. - 19.7.2019 välisenä aikana.   

Tuomas Arjamaa
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
Puh. 045 2148 414
tuomas.arjamaa@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Lähetetty: Perjantai, kesäkuu 28, 2019 - 09:50

Vielä tilaa Golfkesä kilpailussa! Pelimuotona 2 hengen scramble, josta joukkueen tasoitus on pelaajien yhteenlasketusta tasoituksesta 25%. Ilmottautuminen ja lisätiedot tästä.

 

Tervetuloa mukaan!

Lähetetty: Tiistai, kesäkuu 25, 2019 - 15:15

Alkaa olemaan viimeisiä päiviä kun pääsee vielä ilmoittautumaan mukaan 24h junnugolfille tapahtumiin. Aurinko Golfin junioritoimikunta järjestää Yömyssy-kisan ja Aamuvirkku kisan, jonka kaikki tuotot menevät suoraan lyhentämättömänä junioritukeen. 

Lisäksi kentällä kilpailujen yhteydessä kiertää 24h junnugolfille-ryhmät, jotka pyrkivät tekemään mahdollisimman hyviä tuloksia junioreiden hyväksi. Lähde sinäkin sponsoroimaan heitä esimerkiksi par tulos 1e, birdie 2e, eagle 5e ja osallistut hauskaan ja hyvää tarkoittavaan tapahtumaan jos et itse pääse paikalle! Voit olla yhteydessä caddiemasteriin info@aurinkogolf.fi tai soittamalla 020 7545900 ja kerro ketä haluat lähteä sponsoroimaan ja millaisilla summilla.

Pelaajaesittely:

Tero Anttalainen: 24h junnugolfille tapahtuman kovin jätkä. Vetänyt jo 2 vuotta tämän tapahtuman kirjaimellisesti 24h golfia putkeen. Aikoo myös tehdä saman tänä vuonna.

Riku Niemi: Tunnetaan ehkä paremmin Riku Niemi Orchestra:na (RNO). Hän tulee mukaan ja osallistuu myös 24h junnugolfille ryhmiin mukaan pelaamaan!

Hans Österholm: Viikkokilpailu-konkari. Tämä kaveri tietää, miten palloa lyödään myös jälkipeleissä!

Oliver Schmidt: Kaikille tuttu kaveri klubilla. Singeli tasoitus ja kaikki!

Teemu Suominen: Antaa kaikkensa junioreille. On sitten kyseessä 24h junnugolfille järjestämistä tai ohjaamista vapaa-ajalla!

Marko Aalto: Junioriohjaajana tuttu! Löytyy myös pelisilmää kentälläkin.

Pekka Haavisto: Seuramme puheenjohtaja ja viime vuoden klubipelaaja!

Marko Ranta: Myöskin junioriohjaaja ja antaa kaikkensa golfkentällä!

Teemu Pitkänen: Seuramme huippuvalmentaja ja Euroopan parhaimmista pituuslyöjistä! Tue häntä ja tule katsomaan, kun pallo lentää!

Simo Haavisto: Raudanluja golfammattilainen, joka ei paineen alla murru. Varsinais-suomen pehmeimmät kädet! 

Juhani Elo: Seuran legendaarinen kivijalka ja kunniapuheenjohtaja. 

 

Pelaajia voi vielä ilmoittautua caddiemasterille! Tervetuloa mukaan!

Lähetetty: Tiistai, kesäkuu 25, 2019 - 15:10

Range suljettu torstaina aamulla 06-08 huoltotöiden vuoksi.

Lähetetty: Tiistai, kesäkuu 25, 2019 - 14:39

20.6. järjestettiin Juhannuskilpailu 9 reikää, joka pelattiin parikilpailuna. Pelaajia nähtiin erilaisissa hauskoissa asuissa ja kilpailemassa myös siitä, kuka ottaa parhaimman kuvan. 

Pelimuotona toimi 3 reikää bestball, 3 reikää greensome sekä 3 reikää scramble. Tulospalvelua kilpailusta ei suoritettu vaan tulokset laskettiin yhdessä klubilla kisan jälkeen. Kaikkien voittajajoukkueiden pisteet olivat 23.

Kilpailun voitti joukkue nimeltä Puusilmät, johon kuuluivat Rasmus Alajärvi sekä Miro Vesterinen.

Toisen sijan saavutti joukkue nimeltä P&P, johon kuuluivat Piia Oikarinen sekä Pentti Pyrhönen.

Kolmannella sijalla palkittiin joukkue nimeltä SE, johon kuuluivat Eetu Anttila sekä Samu Kalin.

 

Erikoiskoiskilpailuja oli yhteensä 3. Etuysillä Putti silmät kiinni -kisan voitti Samu Kalin 5.22m ja takaysin Putti silmät kiinni -kisan voitti Jouni Ottosson 6.53m. Pisin draivi putterilla kisan voitti naisista Paula Narvanmaa 82m ja miehistä Rasmus Alajärvi 143m.

Tässä vielä kuvakilpailun voittaja!

Ja muita kisailijoita:

      

 

 

Lähetetty: Sunnuntai, kesäkuu 23, 2019 - 18:24

Hyvää juhannusta kaikille Aurinko Golfin puolesta! Eilen pelattiin Juhannusscramblea hyvissä tunnelmissa ja keleissä. Tuloksetkin olivat mitä loistavimpia! Tässä alla kilpailun parhaat. Muihin tuloksiin pääset tästä.

Koko kisan voittaja oli tuloksella 57 joukkue nimeltä Ransu & the Rockets, johon kuuluivat Santeri Laaksonen, Antero Luotonen, Veeti Määttä sekä Rasmus Rouvali.

Toiseksi kisassa tuli joukkue nimeltä Yöttömät, johon kuuluivat Pirkkoliisa Heinonen, Solja Varke-Lipponen, Esa Lipponen sekä Juha Nurmi tuloksella 57.

Jaetulla kolmossijalla tuloksella 58 olivat joukkueet Slicers & Hookers, johon kuuluivat Minna Laakso, Kirsi Virtavuo, Karri Virtavuo ja Juhani Väisänen sekä SUKU, johon kuuluivat Teija Augustin, Paula Narvanmaa, Hannu Augustin sekä Keijo Narvanmaa.

Onnea voittajille! Palkinnot noudetaan caddiemasterilta.

Ennen kilpailua tehtiin vielä muutama slopekorjaus, ja päädyttiin laskemaan joukkueen tasoitus 10% yhteenlasketusta tasoituksesta. Tämä ei kuitenkaan vaikuttanut palkinnon saajiin, vaan he jotka olisivat saaneet 25% kertoimella palkinnon saavat sen myös nyt.

 

 

Lähetetty: Sunnuntai, kesäkuu 23, 2019 - 16:52

Simo pelasi todella upean 3 kierrosta golfia Norjassa. T10 sija sieltä tuli kotiin! Yhteensä hänellä 208 lyöntiä (-8). Kisan voitti Åke Nilsson 202 lyönnillä (-14). Pääset kilpailun tuloksiin tästä.

"No, perus vahva suoritus, ei supervahvaa. Tiiltä hyviä lyöntejä. Perus tasasta meininkiä, paljon birdie chäänssejä ja moni myös saatiin sisäänkin." - Totesti Simo kun hänelle soitettiin kisan jälkeen.

Aurinko Golf onnittelee Simoa upeasta suorituksesta! 

 

Lähetetty: Torstai, kesäkuu 20, 2019 - 15:56

Toukokouun 28. päivä lähti ensimmäinen kauden jäsenkysely ja vastaukset ovat nyt saatu käsiteltäväksemme.

Kiitoksia kaikille vastanneille! Vastauksia saatiin mukavasti ja vastanneiden kesken arvoimme palkintona paketin palloja ja greenihaarukan.

Voittaja on Kaj Karppinen ja Caddiemaster on yhteydessä voittajaan. Onnea voittajalle!

 

Kyselyssä mitataan lähettiläspistemääriä, jotka kertovat kuinka moni suosittelisi kenttäämme tuttavilleen.

Vertailimme tuloksia vuoden takaiseen kyselyyn ja tässä muutama sananen tuloksista.

Lähettiläspistemäärän lukema yli kaksinkertaistui viimevuoden takaiseen, joten tästä päätellen kausi on lähtenyt hyvin käyntiin.

Myönteisiä suosittelijoita oli yli puolet vastanneista, passiivisia kolmannes ja negatiiviset suositukset ovat puolittuneet kymmenykseen.

 

Kentän kunto on yleisesti ja jokaisella eri osa-alueella arvioitu paremmaksi vuoden takaiseen. Onnittelut kentänhoidolle hienosti hoidetusta työstä ja sääkin on toki suosinut kauden aloitusta.

Sosiaalinen ympäristö on arivoitu hieman edellisvuotta paremmaksi ja yleisesti koetaan, että tapahtumiin ja kentälle on erittäin mukava tulla.

Kehityskohteina esiin nousevat ravintolan ja klubin osa-alueet, proshop ja harjoitusalueista range. Otamme nämä tarkasteluun ja pyrimme kehittämään palveluita parempaan suuntaan.

Meidän Pro -opettaja, sekä muu opetustoiminta on valtakunnan huippua ja tämä näkyykin tuloksissa kiitettävänä. Teemu löi pisimmälle siis tässäkin lajissa! Onnea!

Johdon, tiedotuksen ja hintatason koetaan pysyneet hyvällä tasolla. Verkkosivujen osalta nousi esiin kehitysehdotuksia ja nämä onkin tarkoitus päivittää ensi talven aikana.

 

Kiitoksia kaikille vastanneille vielä ja ottakaa jatkossakin aktiivisesti osaa kyselyyn, myös vieraskentillä pelatessanne.

 

Hyvää juhannusta toivottaa,

Arttu Pulkkinen

 

 

Lähetetty: Torstai, kesäkuu 20, 2019 - 10:45

Aurinko Golf Oy:n uusi Head Caddiemaster on Mattias Lepistö.

Mattias onkin monille asiakkaillemme jo tuttu kasvo caddiemaster -tiskin takaa.

 

Mattias toimii asiakaspalvelun esimiehenä ja toimiston tehtävissä kesän 2019.

Onneksi olkoon Mattiakselle ylennyksen johdosta ja hienoa, että löydettiin osaava tekijä näinkin lyhyellä aikataululla tehtävään!

 

Proshopin toiminnasta vastaa jatkossa Antti Jaakola, eli näihin tuotteisiin liittyvissä asioissa

on hyvä ottaa yhteyttä Anttiin.

Suuret onnittelut myös Antille!

 

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin golf kesää 2019.

 

Aurinkoisin terveisin,

 

Arttu Pulkkinen

 

Lähetetty: Keskiviikko, kesäkuu 19, 2019 - 12:06

Kaikki demokokeilijat nyt varaamaan aikaa proshop@aurinkogolf.fi tai soittamalla caddiemasterille 0207545900. Demopäivä järjestetään klo 14-18 ja varata voit 45min aikoja.

Lähetetty: Maanantai, kesäkuu 17, 2019 - 17:30

Juha Riekkinen onnistui maanantaina tekemään Aurinko Golfin kauden 2019 ensimmäisen hole-in-onen!
Onnistunut lyönti tapahtui väylällä 11, 150metriä on kyseisellä väylällä mittaa tiiltä 57.

Juha kertoo onnistumisestaan:
"Mulla ei oo tietenkään mitään kuvia, kun keskityin lyöntiin. Pelikaveritkin olivat kovin rauhallisia,
mutta kovasti kannustavia. Faktat: väylä 11, rauta6, srixon ad333, puma ignite kengät ja saman valmistajan shortsit.
Paitana Miami Heat logoinen Adidas pike. Kelpo avaus vastatuuleen, griinillä alas ja vasemmalle kaartaen puolentoista metri…"

Aurinko Golf onnittelee Juhaa upeasta tapahtumasta!

Lähetetty: Torstai, kesäkuu 13, 2019 - 11:02

Naistensunnuntain arvonnan voittajat ovat Elina Koivisto ja Jasmin Uttula.

Onnea voittajille!

Palkinnot on noudettavissa caddiemasterilta.

Lähetetty: Tiistai, kesäkuu 11, 2019 - 18:56

Aurinkoista alkanutta kesäkuuta!

Tällä kaudella tuomme uutuutena vuokrapelaajillemme etukortit.

Etukortti on vuokrapelaajille veloitukseton ja sen saa noudettua caddiemasterin toimistosta henkilöllisyystodistusta vastaan.

Kortti oikeuttaa erilaisiin etuihin, joista yksi on lounasetu Jesse's Dine Club Naantalissa hintaan 9,50€.

Lisää muista AGN vuokrapelaajan eduista löydät tästä .

Nähdään kentällä.

Lähetetty: Perjantai, kesäkuu 7, 2019 - 12:20

Sivut