Junioritoimikunta

Tervetuloa Aurinko Golfin juniorisivuille!

Aurinko Golfissa järjestetään junioritoimintaa alle 21-vuotiaille lapsille ja nuorille. Nuorimmat osallistujat ovat olleet noin 5-vuotiaita. Aurinko Golfissa on sopivia ryhmiä niin harrastajille, kuin kilpauralle tähtääville.  Aurinko Golf on toinen kahdesta golfseurasta Suomessa, jolle on myönnetty kahteen kertaan Olympiakomitean Tähtimerkki (vuonna 2018 ja 2021). Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, jonka tarkoituksena on tukea ja kehittää seuratoimintaa.

Kauden alussa on helppo tulla mukaan:  junioreiden avajaistapahtumasta (24.4.2023 kello 18.00) saa tarvittavan informaation niin juniori kuin juniorin vanhempi. Mikäli golfharrastuksen aloittaminen kiinnostaa kesken kauden, voit ottaa yhteyttä päävalmentajaan, junioritoimikunnan puheenjohtajaan tai toimistoon ja sopia, koska haluat tulla tutustumaan harjoituksiin ja aloittaa harjoitukset. Aluksi tarvitset vain mukavat liikkumiseen sopivat vaatteet ja lenkkitossut. Huomioitavaa on huolehtia säänmukaisesta varustuksesta. Harjoituksissa on käytettävissä seuran lainamailoja. Kaikkien harjoituksissa käyvien junioreiden tulee olla seuran jäseniä. Jäsenyyden myötä juniorit ovat vakuutettuja.

Junioreiden tasoryhmiä Aurinko Golfissa on neljä:

  • Alkeis-/kesäryhmät (harjoitukset alkavat 8.5. klo 18.00)
  • Perusryhmät
  • Haastajaryhmä
  • Akatemia


Kaudella 2023 Alkeis-/kesäryhmät ja perusryhmät harjoittelevat pääsääntöisesti maanantaisin ja uutena asiana on pelipäivä YSI+ kentällä joka torstai, kierroksen kesto on noin 1,5 h. Ryhmien maksuihin sisältyy myös YSI+ pelioikeus ja mikäli juniorin vanhempi on osakas tai omaa pelioikeuden, niin harrastusmaksut ovat hieman edullisempia. (Osakkaiden ja pelioikeuspelaajien lapsille kuuluu etuna YSI+ pelioikeus.)

Kysy lisää junioritoiminnasta: juniorit@aurinkogolf.fi.

Junioreiden Hippo-golfleirit

Aurinko Golfissa järjestetään kesällä 6-13 vuotiaille junioreille suunnattuja golfleirejä. Osallistujat jaetaan jo green cardin omaaviin, sekä vasta aloittaneisiin. Osallistumiseen ei siis vaadita aikaisempaa kokemusta ja kaikki tarvittavat välineet saat paikanpäältä. Ohjelmassa on monipuolista golfin harjoittelua, sekä erilaisia leikkejä ja pelejä.

Leirin tavoitteena on hauskanpidon kautta harjoittaa taitoja Green Cardin suorittamiseen tai oman osaamisen kehittämiseen.

Seuraavat leirit

ma 5.6. - pe 9.6.2023 klo 9.00-15.30 - lisätiedot ja ilmoittautuminen
ma 12.6. - pe 16.6.2023 klo 9.00-15.30 - lisätiedot ja ilmoittautuminen

Toimikunta

  • Timo Hiiterä pj. 040 083 0519
  • Ilpo Haavisto
  • Marko Ranta
  • Eeva Hiiterä
  • Teemu Suominen
  • Hannu Koivisto

Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Ohjelma tarjoaa seuroille erilaisia työkaluja ja asiantuntijoiden apua seuran itsearviointiin ja auditointiin sekä helppokäyttöisen Tähtiseura-verkkopalvelun Suomisportissa.

Kaikille seuroille avoin laatuohjelma kutsuu mukaansa niin pienet kuin suuretkin seurat. Tähtiseura-ohjelman materiaalit on koottu seurojen yksilölliset tarpeet huomioiden – jokainen seura voi löytää tukimateriaaleista juuri omalle kehittämisen polulleen soveltuvia työkaluja. Ohjelman avulla jokainen seura voi ottaa omia edistysaskeleita menestyäkseen nyt ja tulevaisuudessa.

Tähtimerkki

Tähtiseura-ohjelman laatutekijät täyttävät seurat tunnistaa Tähtimerkistä.

Tähtimerkki on lupaus laadusta. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan vastuullisesti, kuunnellaan ja kannustetaan osallistujia, reagoidaan ympärillä tapahtuviin muutoksiin, toimitaan modernisti ja vaikutetaan toimintaympäristöön. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan ja kehittyä.

Tähtimerkin osa-alueita ovat: lapset ja nuoret (vihreä tähtimerkki), aikuiset (punainen tähtimerkki) sekä huippu-urheiluseuratoiminta (sininen tähtimerkki). Kaikkien kolmen osa-alueen kriteerit täyttävä laatuseura saa täyden kolmivärisen tähtimerkin. 

Tähtiseura-ohjelma kutsuu kehittämisen polulle

Caddiemaster

Ma-Su 9:00-17:00
 

Toimisto

Ma-Pe 9.30-16.00


 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ma-To klo 10.00-20.00
Pe-Su klo 8.00-20.00
Keittiö klo 11.00-16.00

Pääkenttä

Avoinna

Golfautot: käytössä

YSI+

Avoinna

Golfautot: käytössä

 

Harjoitusalueet

Range: Avoinna matoilta
Lähipelialueet: Avoinna
Talviharjoitteluhalli: Simulaattorit avoinna

Sivukartta