Junioritoimikunta

Tervetuloa Aurinko Golfin juniorisivuille!

Aurinko Golfissa järjestetään junioritoimintaa alle 21-vuotiaille lapsille ja nuorille. Nuorimmat osallistujat ovat olleet noin 5-vuotiaita. Aurinko Golfissa on sopivia ryhmiä niin harrastajille, kuin kilpauralle tähtääville. 

Aurinko Golf on järjestyksessä toinen golfseura Suomessa, joka on saanut Olympiakomitean Tähtimerkin (23.9.2018).

Kauden alussa on helppo tulla mukaan:  junioreiden avajaistapahtumasta saa tarvittavan informaation niin juniori kuin juniorin vanhempi. Mikäli golfharrastuksen aloittaminen kiinnostaa kesken kauden, voit ottaa yhteyttä junioritoimikunnan puheenjohtajaan, seurakoordinaattoriin tai toimistoon ja sopia, koska haluat tulla tutustumaan harjoituksiin ja aloittaa harjoitukset.

Aluksi tarvitset vain mukavat liikkumiseen sopivat vaatteet ja lenkkitossut. Huomioitavaa on huolehtia säänmukaisesta varustuksesta. Harjoituksissa on käytettävissä seuran lainamailoja.

Kaikkien harjoituksissa käyvien junioreiden tulee olla seuran jäseniä. Jäsenyyden myötä juniorit ovat vakuutettuja.

Aurinko Golfin junioriryhmät talvella 2020

Juniorit harjoittelevat Leaf Areenan lyöntihallissa kaksi kertaa viikossa. Harjoitukset ovat tiistaisin ja keskiviikkosin klo 18-19. Juniori voi valita haluaako osallistua harjoituksiin kerran vai kaksi kertaa viikossa. Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan minä päivänä juniori osallistuu harjoituksiin. Ohjaajana ryhmissä toimii Teemu Pitkänen.

Harjoituksiin ilmoittaudutaan NexGolfin kautta. Lisätietoa talven harjoituksista löydät täältä.

Lyöntiharjoitusten lisäksi junioreilla on mahdollisuus osallistua fysiikkaharjoituksiin Taimon koululla lauantaisin klo 12-14. Fysiikkaharjoituksiin ilmoittaudutaan sähköpostitse niina.mikkola@aurinkogolf.fi. Ohjaajina fysiikkaharjoituksissa toimii Teemu Pitkänen ja Niina Mikkola.

Harjoituksiin voi ilmoittautua mukaan myös kesken talvikauden. Lisätietoja junioriharjoituksista voi kysyä sähköpostitse niina.mikkola@aurinkogolf.fi.

Tervetuloa mukaan Aurinko Golfin iloiseen junnuporukkaan!

Junioreiden kilpavalmennus uudistuu

Nykyiset junioreiden kilpa1 ja kilpa 2 ryhmät muuttuvat yhteiseksi Aurinko Golf Akatemiaksi. Akatemiaan valitaan 10-16 pelaajaa. Pelaajavalinnoissa painotetaan ikää, pelitaitoja ja lajitaitotestejä. Valintaan vaikuttavat myös valmentajien haastattelut, pelaajan sitoutuneisuus, innostuneisuus ja motivaatio. Myös kilpailumenestyksellä voidaan valita pelaajia suoraan Akatemiaan.

Harjoituksia pyritään järjestämään eri ympäristöissä kuten vieraskentillä peliharjoituksina tai pääkaupunkiseudun golfhalleissa. Jokaiselle pelaajalle nimetään oma henkilökohtainen valmentaja, jonka kanssa rakennetaan henkilökohtainen harjoitusohjelma. Akatemian tavoitteena on painottaa pelaajien itsenäisen harjoittelun tärkeyttä. Akatemiassa hyödynnetään ulkopuolisia asiantuntijoita kuten fysioterapeutteja, mentaalivalmentajia ja golfvalmentajia lajin huipulta.

Haku uuteen Aurinko Golf Akatemiaan on nyt auki. Ilmoita 25.10. menessä sähköpostitse teemu.pitkanen@aurinkogolf.fi halukkuutesi hakea uuteen Akatemiaan. Lajitaitotestit pyritään järjestämään vielä tämän syksyn aikana. Ilmoitamme tarkempia aikatauluja hakuajan päätyttyä.

Toimikunta

  • Marko Merinen pj. 040 081 8044
  • Minna Honkapää
  • Ilpo Haavisto
  • Marko Ranta
  • Marko Aalto
  • Arimo Arvilahti
  • Teemu Suominen
  • Timo Hiiterä
  • Seurakoordinaattori Niina Mikkola 050 516 6623

Caddiemaster

Ma-Su 9.00-17.00
(26.10.-1.11. klo 9.00-16.00.)

 

Toimisto

Puhelimitse ja sähköpostitse
Arkisin klo 9.00-16.00 
 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ma-Pe 11.00-17.00
La-Su 9.30-17.00
Saatavilla kahvilatuotteita

Pääkenttä

Avoinna


Golfautot ei käytössä.

YSI+

Avoinna


Golfautot ei käytössä.

Range
 

Avoinna


 

Sivukartta