Ajanvaraus

Ajanvaraus                   

Jäsenet, kausipelioikeuden haltijat sekä osakkaat voivat varata peliajan Aurinko Golfin Nexgolfin kautta. 

Sisäänkirjautuminen tapahtuu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttäjätunnus on oma jäsennumerosi ilman mitään etuliitteitä. Ensimmäisellä kirjautumisella käytössä on kuusi merkkiä pitkä oletussalasana joka muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestä, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestä sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajasta. Esim. Matti Meikäläinen on syntynyt 12.11.1964, jolloin Matin oletussalasana on 'MaMe12'. Huom! kirjainten koko on merkitsevä eli MaMe12 ei ole sama kuin mame12. Olethan yhteydessä toimistoon mikäli et tiedä jäsennumeroasi tai sinulla on ongelmia kirjautumisen kanssa.

Vieraspelaajat voivat varata peliajan Nexgolfin Teetime -palvelun kautta. Ysi+- kentälle aikaa varaavien pelaajien, joilla ei ole vielä minkään seuran jäsenyyttä, tulee varata peliaika caddiemasterilta puhelimitse numerosta 0300 45 900. 

Ajanvaraus jäsenet:

Ajanvaraus vieraspelaajat:

Ajanvaraussäännöt

Varaaja on vastuussa varauksestaan, ryhmänsä mahdollisista poisjäänneistä sekä heidän ilmoittautumisistaan ennen kierrosta. Jokaisen pelaajan on ilmoittauduttava viimeistään 10 minuuttia ennen lähtöaikaa caddiemasterin toimistossa.

Peliaika tulee tarvittaessa peruuttaa viimeistään kaksi tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamatta jääneistä lähtöajoista voidaan periä voimassa olevan greenfeen suuruinen maksu. 

Ajanvarausehdot

Aurinko Golfin osakkaat voivat tehdä varauksia kuluvalle päivälle ja 12:lle päivälle eteenpäin. Vuokrapelioikeudella pelaavat voivat varata aikoja kuluvalle päivälle ja 10:lle päivälle eteenpäin. Muut voivat varata aikoja kuluvalle päivälle ja viidelle päivälle eteenpäin.

Tasoitusrajat

Pelaajakohtainen tasoitusraja Par72 -kentälle on Aurinko Golfin jäsenille, osakkaille ja pelioikeuden haltijoille 54, ruuhka-aikoina arkisin kello 15-18 ja viikonloppuisin 7-13 tasoitusraja jäsenille on 40 ja vieraspelaajille aina 40. Ryhmän tasoitusraja on 120. Jokaisen par72- kentällä pelaavan tulee olla jäsen jossain golfseurassa.

Pelaajakohtainen tasoitusraja Ysi+ -kentälle on kaikille 54 ja ryhmän tasoitusraja 150. Ysi+ -kentälle pääsee pelaamaan myös ilman golfseuran jäsenyyttä ja tasoitusta mutta suosittelemme, että ainakin yhdellä peliryhmän jäsenellä on green card suoritettuna.

Caddiemaster

Ma-Su 9:00-17:00
 

Toimisto

Ma-Pe 9.30-16.00


 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ma-To klo 10.00-20.00
Pe-Su klo 8.00-20.00
Keittiö klo 11.00-16.00

Pääkenttä

Avoinna

Golfautot: käytössä

YSI+

Avoinna

Golfautot: käytössä

 

Harjoitusalueet

Range: Avoinna matoilta
Lähipelialueet: Avoinna
Talviharjoitteluhalli: Simulaattorit avoinna

Sivukartta