Yritystapahtumat

Virkistävä Tyky -päivä Aurinko Golfissa

Yrityspalveluina toteutamme yritysten omia henkilöstötapahtumia ja asiakastilaisuuksia, kuten lajikokeiluita tai vaikkapa räätälöityjä alkeiskursseja, sekä isompia yritystapahtumia. Toteutamme tapahtumanne toiveidenne mukaisesti ja haluamallanne sisällöllä. Alla on muutamia inspiroivia esimerkkejä yritystapahtumista ja yhteistyöstä.

Golfkenttien ja harjoitusalueiden lisäksi meillä on tarjota käyttöönne kattavat kokous-/koulutustilat noin 16-36 hengelle. Kaikkiin eri tapahtumiin sisältyy myös saunatilojemme käyttö. Onnistuneet ravintolapalvelut kruunaa tapahtuman ja tähän voimme tarjota buffetruokailua, aamupalaa tai vaikkapa räätälöityä kolmen ruokalajin menuta. Lue lisää vuokrattavista tiloista ja tarjoiluista täältä.

Kokeilemaan golfia?

Tarjoamme teille unohtumattoman päivän työhyvinvoinnin, golfin oppimisen ja yhdessä onnistumisen parissa! Vaihtoehtoina sinulla on kahden tunnin PUTTI tai pidempi neljän tunnin DRAIVI. Tapahtuman jälkeen voitte rentoutua saunatiloissamme ja nauttia virvokkeita ja ruokaa klubiravintolassamme. Molemmat kokonaisuudet tarjoavat hyvän läpileikkauksen ja kokemuksen golfista lajina ja takaavat nautinnollisia yhteisiä hetkiä raikkaassa ulkoilmassa.

Putti

 • Käymme rennolla otteella ohjatusti valmentajan opastuksella läpi golfin eri lyönti osa-alueiden perustekniikoita ja sovellamme niitä käytäntöön.
 • Saunat ja pyyhkeet ovat käytettävissä.
 • Lainavälineet sisältyvät tapahtumaan. Tarvitset vain säänmukaisen vaatetuksen.
 • Kesto on noin 2 tuntia.
 • Hinta on 250 € sisältäen 6 henkeä, lisähenkilöt 35 € / kpl + mahdolliset ravintolapalvelut.
 • Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Draivi

 • Käymme rennolla otteella ohjatusti valmentajan opastuksella läpi golfin eri lyönti osa-alueiden peruslyöntitekniikoita ja sovellamme niitä käytäntöön.
 • Tämän jälkeen pelataan 9 reiän pelikierros YSI+ kentällä.
 • Saunat ja pyyhkeet ovat käytettävissä.
 • Lainavälineet sisältyvät tapahtumaan. Tarvitset vain säänmukaisen vaatetuksen.
 • Kesto on noin 4 tuntia.
 • Hinta on 350 € sisältäen 6 henkeä, lisähenkilöt 50 € / kpl + mahdolliset ravintolapalvelut.
 • Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

Varaa ajankohta tapahtumaasi arttu.pulkkinen(at)aurinkogolf.fi. Tarjoamme tilaisuuksia myös polttariporukoille ja muille yksityisryhmille.


Yrityksen omat golf kilpailut

Kilpailut ovat oivallinen valinta, jos sidosryhmissänne on golfia harrastavia liikekumppaneita. Ja vaikka kaikki eivät golfaisi, niin tämäkään ei ole ongelma, sillä samalla on mahdollista järjestää golfdemo golfia vielä harrastamattomille kumppaneille.

Hoidanmme puolestanne kaikki kilpailun järjestelyyn liittyvät palvelut, ilmoittautumisen, tulospalvelun, erikoiskilpailut, opetustoiminnan lajikokeiluun ja kattavat ravintolapalvelut. Onnistunut kutsuvierastilaisuus takaa hedelmällisen yhteistyön myös tuleville vuosille.

Ilmoittautumista varten voimme luoda teille tämän esimerkin mukaisen brändätyn kilpailusivuston (logot, kuvat, värit), jota kautta osanottajat voivat ilmoittautua tapahtumaan. Sivustolla tulee näkymään myös kilpailun tulokset ja sen päälle saadaan rakennettua hieno yhteenveto valokuvineen, joka on hyvä kiitossivusto lähetettäväksi osallistuneille.

Yrityksenne omien golfkilpailuiden tapahtumakulku voi olla esimerkkinä seuraavanlainen:

 • Ilmoittautuminen ja aamupala
 • Tervetulopuheet ja kisainfo
 • Yhteislähtö kilpailuun ja golfdemon aloitus
 • Kierroksen / golfdemon jälkeen sauna ja virvokkeita
 • Ruokailu ja palkintojen jako
 • Kesto yhteensä noin 6 - 8 tuntia
 • Hinnoittelu ajankohdan, sisällön ja henkilömäärän mukaan

Pyydä tarjous ja varmista ajankohta kisoille: arttu.pulkkinen(at)aurinkogolf.fi.


Yhteistyökumppanuus ja markkinointi

Yhteistyökumppanuus Aurinko Golfin kanssa takaa yrityksellesi alueellisesti vahvan brändinäkyvyyden. Tavoitteemme on tuottaa aitoja konversioita ja kauppaa yhteistyökumppaneillemme myös pelkän brändinäkyvyyden lisäksi. Tarjoamme  näkyvyyttä golfkeskuksen alueella ja markkinointiyhteistyötä sähköisissä mediakanavissamme, sekä painetussa jäsen- / osakaslehdessä. Lehti julkaistaan kaksi kertaa vuodessa ja jakelu on noin 2700 kappaletta.

Onnistunut markkinointiyhteistyö on usein yhdistelmä tapahtumamarkkinointia ja näkyvyyttä. Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä juuri sinun tuotteitasi ja palveluita parhaiten myyvä kokonaisuus.

Arttu Pulkkinen
020 7545 901
arttu.pulkkinen@aurinkogolf.fi

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä onnistunut tapahtuma yrityksellenne:

Arttu Pulkkinen
020 7545 901
arttu.pulkkinen(at)aurinkogolf.fi

Liity postituslistalle

 

Caddiemaster

Suljettu

Toimisto

Ma-Ti klo 9.30-17.00
Ke-Pe klo 9.00-16.00
Pe 31.3. klo 9.00-12.00
 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu.
Pukuhuoneet käytössä, kulku kulkukoodilla. Saunat ja suihkut pois käytöstä.

Pääkenttä

Suljettu

 

YSI+

Suljettu

 

Harjoitusalueet

Range: Avoinna matoilta (itsekeruu)
Lähipelialueet: Suljettu
Talviharjoitteluhalli: Avoinna

Sivukartta