Yksityistapahtumat

Onnistunut yritys- tai yksityistapahtuma Aurinko Golfissa

Aurinko Golf on erinomainen ympäristö suhde- ja liiketoimintaan. Golf on tunnetusti tunnerikas laji, jossa haasteet ja onnistumiset koetaan yhdessä. Kohtaaminen golfin parissa potentiaalisten asiakkaiden, yhteistyökumppanien tai henkilökunnan kanssa on omiaan lujittamaan ja rakentamaan parempia suhteita tärkeiden sidosryhmien välille. Yrityspalveluina toteutamme yritysten omia kilpailuja, henkilöstötapahtumia, lajikokeiluita tai vaikkapa räätälöityjä alkeiskursseja.

Toteutamme tapahtumanne toiveidenne mukaisesti ja haluamallanne sisällöllä. Alla on muutamia inspiroivia esimerkkejä yritystapahtumista ja yhteistyöstä.

Golfkenttien ja harjoitusalueiden lisäksi meillä on tarjota käyttöönne kattavat kokous-/koulutustilat noin 16-36 hengelle. Kaikkiin eri tapahtumiin sisältyy myös saunatilojemme käyttö. Onnistuneet ravintolapalvelut kruunaa tapahtuman ja tähän voimme tarjota buffetruokailua, aamupalaa tai vaikkapa räätälöityä kolmen ruokalajin menuta. Lue lisää vuokrattavista tiloista ja tarjoiluista täältä.

>>Yritysaamu 2022 on julkaistu ja ilmoittautuminen on avattu!

Yrityksen omat golf kilpailut

Kilpailut ovat oivallinen valinta, jos sidosryhmissänne on golfia harrastavia liikekumppaneita. Ja vaikka kaikki eivät golfaisi, niin tämäkään ei ole ongelma, sillä samalla on mahdollista järjestää golfdemo golfia vielä harrastamattomille kumppaneille.

Hoidanmme puolestanne kaikki kilpailun järjestelyyn liittyvät palvelut, ilmoittautumisen, tulospalvelun, erikoiskilpailut, opetustoiminnan lajikokeiluun ja kattavat ravintolapalvelut. Onnistunut kutsuvierastilaisuus takaa hedelmällisen yhteistyön myös tuleville vuosille.

Ilmoittautumista varten voimme luoda teille tämän esimerkin mukaisen brändätyn kilpailusivuston (logot, kuvat, värit), jota kautta osanottajat voivat ilmoittautua tapahtumaan. Sivustolla tulee näkymään myös kilpailun tulokset ja sen päälle saadaan rakennettua hieno yhteenveto valokuvineen, joka on hyvä kiitossivusto lähetettäväksi osallistuneille.

Katso tästä esimerkki miltä yrityksenne kilpailusivu voisi näyttää.

Yrityksenne omien golfkilpailuiden tapahtumakulku voi olla esimerkkinä seuraavanlainen:

 • Ilmoittautuminen ja aamupala
 • Tervetulopuheet ja kisainfo
 • Yhteislähtö kilpailuun ja golfdemon aloitus
 • Kierroksen / golfdemon jälkeen sauna ja virvokkeita
 • Ruokailu ja palkintojen jako
 • Kesto yhteensä noin 6 - 8 tuntia
 • Hinnoittelu ajankohdan, sisällön ja henkilömäärän mukaan

Pyydä tarjous ja varmista ajankohta kisoille: arttu.pulkkinen(at)aurinkogolf.fi.


Golfia ja kokousta

Yhdistä virkistävä golfkokemus ja ulkoilu osaksi koulutustilaisuutta, tyky-päivää tai kokousta. Aurinko Golfin klubiravintolasta löytyy erillinen kokoustila ja kabinetti, joka soveltuu kokouksiin ja koulutuskäyttöön. Luokkamuodossa tilaan mahtuu noin 20 henkilöä ja kokousmuodossa noin 16 henkilöä. Tiloista löytyy valkokangas, tykki ja fläppitaulu. Tiloihin on saatavissa myös ravintolatarjoilut. 

Kokouksen jälkeen on hyvä hengähtää yhdessä ulkona ja keskittyä johonkin aivan muuhun eli golfiin! Happihyppelyn jälkeen jälkipelit on mielyttävä puida saunan terassilla ja maittavan ruokailun lomassa.

Hyviä yhdistelmiä Golf & kokouspaketiksi voisi olla esimerkiksi:

 • Kokoustila & kahden tunnin lajikokeilu
 • 9 reikää golfia, aamupala & kokous
 • Kokoustila ja neljän tunnin golfdemo
 • Kokoustila ja täysi kierros golfia

Kysy lisää ja varaa kokoustilat: arttu.pulkkinen(at)aurinkogolf.fi.


Lajikokeilu tai Golfdemo työhyvinvoinnin hengessä

Golfin harrastamisen positiivisista vaikutuksista yksilön hyvinvointiin on olemassa rutkasti kiistatonta näyttöä. Myös hektisessä työelämässä on tärkeää varmistaa, että henkilöstöllä on riittävästi mahdollisuuksia ylläpitää omaa työhyvinvointiaan.

Tästä syystä haluammekin kutsua teidät ottamaan selkeän irtioton työnteon arjesta henkilöstön, liikekumppanien tai muiden tärkeiden sidosryhmien jäsenten kanssa upeaan Aurinko Golfin ympäristöön!

Tarjoamme teille unohtumattoman päivän työhyvinvoinnin, golfin oppimisen ja yhdessä onnistumisen parissa! Vaihtoehtoina sinulla on kahden tunnin lajikokeilu tai pidempi golfdemo. Molemmat kokonaisuudet tarjoavat hyvän läpileikkauksen ja kokemuksen golfista lajina ja takaavat nautinnollisia yhteisiä hetkiä raikkaassa ulkoilmassa.

Lajikokeilu

 • Käymme rennolla otteella ohjatusti valmentajan opastuksella läpi golfin eri lyönti osa-alueiden perustekniikoita ja sovellamme niitä käytäntöön.
 • Loppuun pelataan leikkimielinen kilpailu lähipelialueilla.
 • Kesto noin 2 tuntia.
 • Hinta 30 € / hlö (sis. alv)

Golfdemo

 • Käymme rennolla otteella ohjatusti valmentajan opastuksella läpi golfin eri lyönti osa-alueiden peruslyöntitekniikoita ja sovellamme niitä käytäntöön.
 • Tämän jälkeen pelataan pelikierros YSI+ kentällä.
 • Kesto noin 4 tuntia.
 • Hinta 50 € / hlö (sis. alv)

 


Räätälöity alkeiskurssi

Löytyykö yrityksestänne kiinnostusta aloittaa golfin harrastaminen, vaikka isommalla porukalla? Tarjoamme teille erinomaisen väylän lajin pariin räätälöimällä tarpeisiinne oman alkeiskurssin yhdessä sovittuna ajankohtana.

Kurssin tavoitteena on harjoitella perusvalmiudet golfkentällä pelaamiseen ja pelistä nauttimiseen.

Alkeiskurssit toteutetaan neljä (4) tuntisina, joista ensimmäiset kaksi tuntia käytetään perustekniikoiden harjoitteluun, jonka jälkeen lähdemme ohjatusti kentälle harjoittelemaan pelin kulkuun olennaisesti liittyviä asioita.

Kurssin aikana esittelemme myös seuramme toimintaa, jotta lajin aloittaminen olisi mahdollisimman luontevaa.

Kurssi tarjoaa sinulle:

 • Perusosaamisen golfin eri osa-alueilla
 • Putti
 • Chippi
 • Bunkkerilyönti
 • Rautalyönnit
 • Puumailalyönnit
 • Pelin etenemisen ymmärtäminen ja osaaminen
 • Perusosaaminen golfin säännöistä ja etiketeistä
 • Ymmärryksen seuran toiminnasta, jolloin sinun on helpompi ja mukavampi päästä mukaan lajin pariin.

Kurssin hinta on 75 € / hlö (sis. alv) euroa sisältäen Green Card suorituksen.

Varaa oma alkeiskurssi ja kysy lisää: arttu.pulkkinen@aurinkogolf.fi

 


Yhteistyökumppanuus ja markkinointi

Yhteistyökumppanuus Aurinko Golfin kanssa takaa yrityksellesi alueellisesti vahvan brändinäkyvyyden. Tavoitteemme on tuottaa aitoja konversioita ja kauppaa yhteistyökumppaneillemme myös pelkän brändinäkyvyyden lisäksi. Tarjoamme  näkyvyyttä golfkeskuksen alueella ja markkinointiyhteistyötä sähköisissä mediakanavissamme, sekä painetussa jäsen- / osakaslehdessä. Lehti julkaistaan kaksi kertaa vuodessa ja jakelu on noin 2700 kappaletta.

Onnistunut markkinointiyhteistyö on usein yhdistelmä tapahtumamarkkinointia ja näkyvyyttä. Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä juuri sinun tuotteitasi ja palveluita parhaiten myyvä kokonaisuus.

Arttu Pulkkinen
020 7545 901
arttu.pulkkinen@aurinkogolf.fi

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä onnistunut tapahtuma yrityksellenne:

Arttu Pulkkinen
020 7545 901
arttu.pulkkinen(at)aurinkogolf.fi

Liity postituslistalle

 

Caddiemaster

Suljettu

Toimisto

Ma-Ti klo 9.30-17.00
Ke-Pe klo 9.00-16.00


 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu.
Pukuhuoneet käytössä, kulku kulkukoodilla. Saunat ja suihkut pois käytöstä.

Pääkenttä

Suljettu

 

YSI+

Suljettu

 

Harjoitusalueet

Range: Avoinna

Lähipelialueet: Suljettu
Talviharjoitteluhalli: Avoinna

Sivukartta