SimWay simulaattori

SimWay golf- ja ammuntasimulaattori

Aurinko Golfin uudesta Laatuautotalo Golf Loungesta löytyy SimWay golf- & ammuntasimulaatori. Laitteistolla voi valintasi mukaan pelata golfia tai harjoitella ammuntaa.

SimWay simulaattorin vuorot varataan normaalisti NexGolfin tai Teetime palvelun kautta ja jos et ole Aurinko Golfin jäsen, voit pyytää varaustunnukset toimistostamme 020 7545 903 / toimisto@aurinkogolf.fi tai varata erillisen tutustumiskäynnin. 

Aikoja varattavissa päivittäin klo 6.00-23.00. Mikäli tulet pelaamaan simulaattoriin ensimmäistä kertaa, sovithan esittelykäynnistä ajankohdasta riippuen: arkisin toimisto 020 7545 903 ma-ti klo 9.30-17:00, ke-pe klo 9.00-16.00, kyseisten aikojen ulkopuolella päivystäjä 041 3147 773 (huom! vain puheluita).

Simulaattori toimii omatoimiperiaatteella ja saat tiloihin henkilökohtaisen kulkukoodin, sekä tarvittaessa asekaapin koodin ensimmäisen varauksen yhteydessä tai tutustumiskäynnillä.

Golfkäytössä suosittelemme, että peliryhmässäsi ei ole vasemman ja oikeanpuoleisia pelaajia sillä lyöntitutka asetetaan pallon sivulle ja tämä edellyttää tutkan siirtelyä lyöntivuorojen välillä.

Ammuntasimulaattori on varusteltu kahdella kiväärireplikalla punapistetähtäimineen, kahdella Glock-pistooli replikalla, kahdella juniorikiväärillä ja kahdella haulikkoreplikalla. Aseilla voi ampua yksin tai kaveria vastaan kisaillen. Valittavana on erilaisia riistatilanteita tai taktisia ammuntatilanteita. 

Tutustu SimWay Hunt Pro ominaisuuksiin täällä.

Maksaminen

Simulaattorin maksut voit maksaa kätevästi verkkokauppaan. Verkkokaupasta voit ostaa myös 10-kortit ja pelaat edullisemmin.

Tilaan pääsee kulkemaan henkilökohtaisella kulkukoodilla. Pyydä koodi toimistosta.

Tervetuloa harjoittelemaan täydellistä riistalaukausta tai viettämään aikaa ystävien kanssa Aurinko Golfiin.

Ehdot

Varausoikeus kaikilla on 7 vuorokautta eteenpäin. Päivässä voi varata maksimissaan 3 tuntia per varaaja ja voimassaolevia varauksia yhdellä henkilöllä voi olla maksimissaan 3 tuntia. Ajan varaa ja maksaa aina yksi henkilö, joka voi tuoda mukanaan maksimissaan kolme vierasta. Varaukset voi perua 4 tuntia ennen varattua aikaa ilman sanktiota. Äkilliset peruutukset sairastumisesta johtuen hoidetaan puhelimitse toimiston aukioloaikoina. Peruuttamattomista varauksista veloitamme hinnaston mukaisesti, vuoroja ei tarvitse erikseen vahvistaa kuten pelikierroksia. Asiakaspalvelumme tarkistaa varaukset ja verkkokauppamaksut päivittäin.
Harjoitustila tulee jättää oman vuoron jälkeen siistiin kuntoon ja roskat tulee kerätä pois.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yritystapahtuma tai muut varaukset

Simulaattorissa voit järjestää tyky-päiviä, sekä vaikka kaveriporukan kisoja virtuaalisesti. Ole yhteydessä toimistoomme jos haluat varata simulaattorin tapahtumaan tai pidemmäksi jaksoksi (toimisto@aurinkogolf.fi).

SIMWAY SIMULAATTORI HINNASTO

TUTUSTUMISTARJOUS VOIMASSA VUODEN 2022 LOPPUUN, KATSO TUNTIHINNAT!

HINNASTO Hinta / tunti Hinta / 2 tuntia* Hinta / 3 tuntia*
Hallikortin omistaja 15€ 30€ 45€
AGN Juniori*** 10€ 20€ 30€
Muut 20€ 40€ 60€

* Peräkkäiset tunnit.

*** Aurinko Golfin juniorit, jotka ovat syntyneet vuonna 2003 tai myöhemmin.

Mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla, olethan yhteydessä toimistoon: toimisto@aurinkogolf.fi.

Caddiemaster

Suljettu
 

Toimisto

Ma-Pe 9.30-16.00


 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Suljettu

Pääkenttä

Suljettu

Golfautot: pois käytöstä

YSI+

Avoinna

Golfautot: pois käytöstä

 

Harjoitusalueet

Range: Avoinna matoilta
Lähipelialueet: Suljettu
Talviharjoitteluhalli: Simulaattorit avoinna

Sivukartta