PRO SHOP

Pro shopistamme vastaa Golf Sky
 

Golf Sky on lyhyessä ajassa noussut Suomen suurimmaksi golfvarusteiden jälleenmyyjäksi fantastisen asiakaskokemuksen, laajan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisten hintojen ansiosta. Tavoitteenamme on tehdä golfista nautittavaa ja hauskaa auttamalla pelaajaa menestymään kentällä. Golf Sky on osa GoGolf-Groupia.

Golf Sky perustettiin vuonna 2014 avaamalla kivijalkamyymälän Nokialle sekä verkkokaupan Suomeen. Keväällä 2017 avasimme toisen myymälän Vantaalle, Tammistoon. Vuoden 2018 aikana Golf Sky liittyi osaksi GoGolf perhettä ja on sitä edelleen. Syksyllä 2019 Golf Sky avasi jättimyymälän Espoon Suomenojalle. 
Vuoden 2021 aikana Golf Sky avasi uuden myymälän Turkuun, uudistetun verkkokaupan Suomeen ja Ruotsiin sekä uuden suurmyymälän ja sisäharjoittelukeskuksen Nokialle.

Pro shoppeja Golf Sky hallinnoi kahdeksalla yhteistyökentällä ympäri Suomea. Aurinko Golfin Pro shopin tilat ja valikoima ovat kenttämyymälöidemme suurimmat. 

Tulevan kauden suunnitelmiin kuuluu mm. mailamerkkien demo- ja fittauspäiviä, grippien vaihtoa ja tietysti Golf Skyn oma kisa jossa palkintopöytä hakee vertaistaan. Läheltä löytyvän Golf Sky myymälän avulla pystymme täydentämään palvelua Aurinko Golfin jäsenille esim. maksuttomilla mailafittauksilla, jotka voi varata myymäläämme itselle sopivaan ajankohtaan ympäri vuoden.
 

Kaikkiin mieltä askarruttaviin asioihin vastaa Golf Skyn ammattitaitoinen henkilökunta:

Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 10-16
Puh. 010 5832 709
https://golfsky.fi/fi/

 

 

Caddiemaster

Suljettu
 

Toimisto

Ma-Pe 9.30-16.00


 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Suljettu

Pääkenttä

Suljettu

Golfautot: pois käytöstä

YSI+

Avoinna

Golfautot: pois käytöstä

 

Harjoitusalueet

Range: Avoinna matoilta
Lähipelialueet: Suljettu
Talviharjoitteluhalli: Simulaattorit avoinna

Sivukartta