Metsästys- ja ammuntasimulaattori

SimWay Hunt Pro metsästys- ja ammuntasimulaattori

Aurinko Golfissa palvelee markkinoiden kehittynein SimWay metästyssimulaattori. Simulaattori sijaitsee toistaiseksi klubin kabinettitilassa, kunnes uusi talviharjoitteluhalli avataan. Käynti simulaattoriin tapahtuu klubiravintolan oikeassa päässä olevasta ovesta, jossa lukee "kokoustila".

SimWay Hunt Pro simulaattorin vuorot varataan normaalisti NexGolfin tai Teetime palvelun kautta ja jos et ole Aurinko Golfin jäsen, voit pyytää varaustunnukset toimistostamme 020 7545 903 / toimisto@aurinkogolf.fi tai varata erillisen tutustumiskäynnin. Varaustunnusten luontia varten täytäthän asiakaslomakkeen verkossa tästä.

Aikoja varattavissa päivittäin klo 6.00-23.00. Mikäli tulet pelaamaan simulaattoriin ensimmäistä kertaa, sovithan esittelykäynnistä ajankohdasta riippuen: arkisin klo 9-16:30 toimisto 020 7545 903, kyseisten aikojen ulkopuolella päivystäjä 041 3147 773.

Simulaattori toimii omatoimiperiaatteella ja saat tiloihin henkilökohtaisen kulkukoodin, sekä asekaapin koodin ensimmäisen varauksen yhteydessä tai tutustumiskäynnillä.

Simulaattori on varusteltu kahdella kiväärireplikalla punapistetähtäimineen, kahdella Glock-pistooli replikalla, kahdella juniorikiväärillä ja kahdella haulikkoreplikalla. Aseilla voi ampua yksin tai kaveria vastaan kisaillen. Valittavana on erilaisia riistatilanteita tai taktisia ammuntatilanteita. 

Tutustu SimWay Hunt Pro ominaisuuksiin täällä.

Maksaminen

Simulaattorin maksut voit maksaa kätevästi verkkokauppaan. Verkkokaupasta voit ostaa myös 10-kortit ja pelaat edullisemmin.

Tilaan pääsee kulkemaan henkilökohtaisella kulkukoodilla. Pyydä koodi toimistosta.

Tervetuloa harjoittelemaan täydellistä riistalaukausta tai viettämään aikaa ystävien kanssa Aurinko Golfiin.

Ehdot

Varausoikeus kaikilla on 7 vuorokautta eteenpäin. Päivässä voi varata maksimissaan 3 tuntia per varaaja ja voimassaolevia varauksia yhdellä henkilöllä voi olla maksimissaan 3 tuntia. Ajan varaa ja maksaa aina yksi henkilö, joka voi tuoda mukanaan maksimissaan kolme vierasta. Varaukset voi perua 4 tuntia ennen varattua aikaa ilman sanktiota. Äkilliset peruutukset sairastumisesta johtuen hoidetaan puhelimitse toimiston aukioloaikoina. Peruuttamattomista varauksista veloitamme hinnaston mukaisesti, vuoroja ei tarvitse erikseen vahvistaa kuten pelikierroksia. Asiakaspalvelumme tarkistaa varaukset ja verkkokauppamaksut päivittäin.
Harjoitustila tulee jättää oman vuoron jälkeen siistiin kuntoon ja roskat tulee kerätä pois.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Yritystapahtuma tai muut varaukset

Simulaattorissa voit järjestää tyky-päiviä, sekä vaikka kaveriporukan kisoja virtuaalisesti. Ole yhteydessä toimistoomme jos haluat varata simulaattorin tapahtumaan tai pidemmäksi jaksoksi (toimisto@aurinkogolf.fi).

Osta sarjakortti simulaattoriin:

 ​​​​​​  ​​​​​​​ ​​​​​​​

 

HINNASTO Hinta / tunti Hinta / 2 tuntia* Hinta / 3 tuntia* 10 -kortti
AGN Osakas tai kausipelioikeussopimus** 30€ 55€ 80€ 240€
AGN Jäsen 35€ 65€ 95€  270€
AGN Juniori*** 20€ 40€ 60€ 180€
Vieraat 40€ 75€ 110€ 320€

* Peräkkäiset tunnit.

** Pelaajalla tulee olla kuukausittain laskutettava, voimassa oleva kausipelioikeussopimus Aurinko Golf Oy:n kanssa kaudelle 2022. Kysy lisää toimistosta (toimisto@aurinkogolf.fi).

*** Aurinko Golfin juniorit, jotka ovat syntyneet vuonna 2001 tai myöhemmin.

Mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla, olethan yhteydessä toimistoon: toimisto@aurinkogolf.fi.

Caddiemaster

Suljettu kauden 2021 osalta

Toimisto

ma-pe 9.00-16.30

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2021 osalta.
Pukuhuoneet ja saunat avoinna

Pääkenttä

Suljettu kauden 2021 osalta
 

YSI+

Suljettu kauden 2021 osalta

Range
 

Avoinna vain katospaikat

Sivukartta