Yksityisopetus ja analysointi

Yksityisopetus, 3D-analyysi ja Trackman-harjoittelu 

Mikäli olet kyllästynyt heikkoihin osumiin, haluat lyödä palloa pidemmälle ja tarkemmin, hakea uutta kipinää ja ajatusta harjoitteluun tai yksinkertaisesti nauttia pelaamisesta enemmän, niin yksityistunnit ovat hyvä vaihtoehto. Yksityistunneilla keskitytään aina henkilökohtaisiin kehityskohtiin asiakkaan toiveet, sekä tavoitteet huomioon ottaen.

Pysyvämmät muutokset vaativat yleensä säännöllisiä tapaamisia, sekä itsenäistä harjoittelua. Olemme luoneet erilaisia valmennuspaketteja pelaajille, jotka haluavat kehittää osaamisensa uudelle tasolle.

Valmennuspakettien tueksi tarjoamme lyönnin 3D-analyysia ja Trackman-harjoituksia.

3D-analyysi sisältää mittauksen sekä liikkeen analysoinnin. Pelaajan kanssa käydään läpi tärkeimmät luvut ja niiden vaikutukset toisiinsa sekä pelaajan lyöntiin. Käydään läpi harjoitteet omatoimista harjoittelua varten. Pelaaja saa raportin ja harjoitusohjeet sähköpostiin.

Trackman-harjoitukset toteutetaan simulaattoritilassa tai ulkona hyödyntäen lyöntianalysaattoria ja sen antamaa dataa lyönnistä. Harjoitusten alkuun analysoidaan nykyisen lyönnin tila ja käydään läpi analysaattorin antamat arvot. Tämän jälkeen tehdään lyöntiin mahdollisia muutoksia opettajan opastuksella ja seurataan, kuinka muutokset vaikuttavat analysaattorin antamiin tuloksiin. Trackman-harjoitukset soveltuvat hyvin pelaajille, jotka haluavat saada tarkempia tietoja omasta lyönnistään, sekä seurata omaa kehittymistään. Harjoituksissa voidaan muunmuassa analysoida lyönnit eri mailoilla, jolloin pelaaja saa tarkat lyöntimitat eri mailoille. Harjoittelun tarkoitus on tehostaa lyöntiharjoittelua ja tuottaa pelaajalle hyödyllistä tietoa oman pelin kehittämiseen.

Klubin lyöntipaikat ja simulaattori

Klubille on rakennettu 3 lyöntipaikkaa talvelle 2020-2021 ja näitä hyödynnetään yksityistunneilla ja 3D-analyyseissa/harjoituksissa. Kysy lisää valmennuksista ja varaa aikasi opettajiltamme.

Simulaattoritilaa hyödynnetään Trackman-harjoituksissa. Lue lisää simulaattorista täältä.


 

Hinnasto

Yksityistunti (50min) 55€
Yksityistunti (25min) 30€
Valmennuspaketti 1 (sis. 5 x 50min) 255€
Valmennuspaketti 2 (sis. 5 x 25min) 125€
3D-analyysi (45 min) 65€
Trackman harjoitukset (55 min) 75€

 

Ota yhteyttä valmentajiimme jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata yksityistunnin:

Matti Salmi
Kilpavalmennus, 3D-analyysi
salmi.matti(a)gmail.com

Teemu Pitkänen
Valmennus, kilpavalmennus, Trackman
040 064 3583
teemu.pitkanen(a)aurinkogolf.fi

​​​​​​

Heikki Mäntylä
Valmennus
0400 611 701
heikki.mantyla(a)aurinkogolf.fi

Caius Haustrup
Valmennus, Trackman
040 532 2502
caius.haustrup@aurinkogolf.fi

 

Caddiemaster

Suljettu

Toimisto

Avoinna
Ma-Pe 9.00-16.30
Sähköpostitse ja puhelimitse

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2020 osalta. 

Pääkenttä

Suljettu

YSI+

Suljettu

Range
 

Suljettu

Sivukartta