Moduuli 2 – Lantio ja jalat

Moduuli kaksi keskittyy swingin moottorin, eli lantion toiminnan kehittämiseen. Lisäksi harjoitellaan jalkojen toimintaa, mikä on lantion oikeiden liikkeiden kannalta todella tärkeää.

Moduulin lopussa on yhteenveto käydyistä asioista ja harjoitellaan niiden käytännön yhdistämistä. Harjoituksissa on yhteinen opetusosuus, jossa asiat käydään läpi ja lisätään tietämystä tekniikasta. Opetusosuuden jälkeen opettajan johdolla sovitetaan asioita jokaisen henkilökohtaisen tason mukaiseksi ja nostetaan asiat, joihin kannattaa keskittyä.

Myös tällä moduulilla on luvassa kotiharjoitteita sekä kattava materiaalipaketti.

• Hinta 80€
• Kesto 4 tuntia
• Hintaan sisältyy materiaali moduulin aikana käydyistä asioista
• Kotiharjoitteluohjeet sisältyy kurssiin

 

Lantio taakseviennissä

Tässä harjoituksessa opetellaan, miten lantio ladataan taakseviennin aikana mahdollisimman hyvin, jotta alaslyönti on sujuva ja tehokas.

Lantio alaslyönnissä

Tämä harjoitus luo jatkumon taakseviennin ja alaslyönnin välille. Tällä tunnilla opetellaan, miten lantio liikkuu itse lyöntivaiheessa ja miten lantion kierto tapahtuu tehokkaasti.

Jalkojen oikea toiminta

Tällä tunnilla käydään hieman yksityiskohtaisemmin, miten jalat tuottaa voimaa ja miten niiden liike tukee lantion oikeaa toimintaa.

Tehontuotto ja voima lyönnissä

Moduuli 2 asiat laitetaan yhteen ja keskitytään harjoittelemaan opittuja asioita yhdessä. Lisäksi tehdään todistetusti toimivia harjoituksia nopeuden kehittämiseen.

Caddiemaster

Ma-Su 9:00-17:00
 

Toimisto

Ma-Pe 9.30-16.00


 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ma-To klo 10.00-20.00
Pe-Su klo 8.00-20.00
Keittiö klo 11.00-16.00

Pääkenttä

Avoinna

Golfautot: käytössä

YSI+

Avoinna

Golfautot: käytössä

 

Harjoitusalueet

Range: Avoinna matoilta
Lähipelialueet: Avoinna
Talviharjoitteluhalli: Simulaattorit avoinna

Sivukartta