Seurakurssit

Seuran opetus- ja kurssitarjonta

Seuran tarjoama opetus- ja kurssitarjonta tarkoitettu Aurinko Golfin jäsenille. Tarjonta pyritään pitämään monipuolisena, jotta jokainen jäsen löytäisi itselleen keinot oman pelinsä kehittämiseen. Seuraopetusten lisäksi tarjoamme monipuolisia yksityisopetus- ja analysointipalveluita.

Tarkemmat aikataulut, sisällöt sekä ilmoittautumislinkit löydät sivun alalaidasta. Ilmoittautuminen kursseille hoituu Tapahtumakoneen kautta.

Viikkotreenit 

Tänä keväänä aloitamme säännölliset viikkoharjoitukset Aurinko Golfin jäsenille. Viikkoharjoituksissa vain 69€ / 4 vko hinnalla sinulla on käytössä laaja tarjonta vapaasti valittavia harjoitustunteja. Voit myös osallistua yksittäiselle tunnille hintaan 10€ / harjoitus. Viikkotreeneihin ei tarvitse sitoutua koko kesäksi, vaan voit ostaa neljän viikon treenioikeuden juuri sinulle sopiviksi ajankohdiksi ja aloittaa voit milloin haluat. Ahkerimmat ehtivät harjoittelemaan jopa viitenä päivänä viikossa ja useamman kerran päivässä. Tämä konsepti on käytössä vain Aurinko Golfissa. 


OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille viikkoharjoitukset hintaan 59 € / 4 vko. Etu on henkilökohtainen.

Osallistuminen yksittäiseen harjoitukseen 10€ / tunti. 

Toukokuun aikana Aurinko Golfin jäsenet voivat ilmoittautua kahdelle tunnille veloituksetta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen neljäksi viikoksi tästä

Tunteja pääset varamaan tästä

Toukokuun harjoitusohjelma

Jatkokurssi 

Tällä kurssilla käydään läpi kaikki pelin kannalta oleelliset tekniikat. Lisäksi harjoitellaan monipuolisesti erilaisia lyöntejä, jotta golfkautesi lähtee sujuvasti käyntiin. Kurssin sisältö on suunniteltu sopimaan jokaiselle tämän hetkisestä pelitasosta riippumatta. Kurssilla käytäviä asioita harjoitellaan jokaisen osallistujan kohdalla henkilökohtainen lähtötaso huomioiden.

Kurssilla ohjelmassa:

  • 1. kerta: Lyöntiasento, tähtäys ja taaksevienti
  • 2. kerta: Lyönnin teho ja tarkkuus – tärkeimmät liikkeet
  • 3. kerta: Lähipelin tarkkuus – osuma ja etäisyys
  • 4. kerta: Avaukset ja pitkät mailat – perusteiden soveltaminen

Kurssi soveltuu niille, jotka haluavat kerrata tekniikat ja varmistaa, että peli pysyy kunnossa ja golf on sujuvaa.
Kursseille mahtuu 8 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä (minimi 3 osallistujaa, jotta kurssi toteutuu)
Hinta 85 € / osallistuja, sisältäen 4 x 1,5 tunnin harjoitukset.

Seuraavat kurssit:

Kurssi 5 alkaa maanantaina 6.6. Ilmoittaudu tästä 

Syventävä tekniikkakurssi 

Tämä kurssi on niille, jotka haluavat selkeän suunnan omalle harjoittelulleen ja haluaa kehittää omia golftaitoja laajasti. Kurssin sisältö on suunniteltu sopimaan parhaiten pelaajalle, jonka tasoitus on alle 36. Sisältö kurssilla perustuu jokaisen osallistujan henkilökohtaiseen kehittämiseen.

Kurssilla kaikille osallistujille tehdään 3D analyysi, jonka tuloksista osallistujat saavat sähköpostiin koosteen ja videoanalyysin omasta lyönnistä.  

Kurssin ohjelma:

  • 1. kerta: 3D analyysi, tulosten läpikäynti ja henkilökohtainen harjoittelu. Lisäksi 20-50 metristen lyöntien tekniikka
  • 2. kerta: Henkilökohtaisten 3D tulosten läpikäynti, tekniikan vaikutus kierteisiin ja osumatarkkuus. Lähipelissä keskitytään chipin tärkeimpiin teknisiin osa-alueisiin.

Kurssille mahtuu enintään 6 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä (minimi 3 osallistujaa, jotta kurssi toteutuu).
Hinta 100 € / osallistuja, sisältäen 2 kertaa kolmen tunnin harjoitukset sekä 3D videoanalyysin sekä raportin.

Kurssin vetää ja lisätietoja antaa päävalmentaja Matti Salmi / 0504792353 / matti.salmi@aurinkogolf.fi.

Seuraavat kurssit: 

Ei tällä hetkellä vapaita paikkoja 

Peliopetus

Kurssiin sisältyy 2h peliopetus Aurinko Golfin pääkentällä tai Ysi+ -kentällä ja seuraavalla viikolla 2h opetus harjoitusalueella. Kierroksen aikana pureudutaan pelistrategioihin, lyöntien suunnitteluun ja rutiineihin. Harjoitusalueella keskitytään asioihin, jotka aiheuttavat pelissä eniten ongelmia. Kurssin sisältö rakennetaan osallistujien toiveiden mukaan niin, että pelaajat saavat opetuksesta mahdollisimman paljon eväitä oman pelinsä kehittämiseen.  

Kurssin tavoitteena on:

  • Kehittää lyöntiin toimivat rutiinit
  • Löytää pelin ongelma-alueet ja kehittää niitä
  • Parantaa kierrostuloksia

4h kurssi (2x 2h), hinta 40e. Ryhmäkoko minimi 4 henkilöä ja maksimi 8 henkilöä. Peliopetus sopii kaiken tasoisille pelaajille.

 

Valmennusryhmät

Valmennusryhmissä panostetaan henkilökohtaiseen kehittymiseen ja ryhmäkoko on 3-4 henkilöä. Valmennus kulkee sykleissä ja seuraa kilpapelaajien kausisuunnittelua, jossa painopisteitä vaihdellaan peli- ja kilpailukauden vaiheiden mukaisesti. Ryhmiin osallistuminen ei vaadi kilpailullisia tavoitteita, mutta kiinnostus oman pelitaidon kehittämiseen on tärkeää. Yksilöllisen valmennuksen vuoksi valmennusryhmät sopivat kaikentasoisille pelaajille. 

Ryhmät harjoittelee 2-3 kertaa kuukauden aikana, 1-1,5 tuntia kerrallaan. Harjoitusten välillä on käytössä valmentajan konsultointi videoanalyysillä, jotta harjoittelu pysyy jatkuvasti oikeilla urilla. Lisäksi kaikille osallistujille laaditaan henkilökohtainen kehityssuunnitelma. Ryhmän harjoitukset sovitaan osallistujien kesken kuukaudeksi eteenpäin. 

Valmennusryhmätoiminnasta vastaa päävalmentaja Matti Salmi. Ilmoittautuminen ryhmiin ja lisätiedot sähköpostilla matti.salmi@aurinkogolf.fi. Ilmoittautumisen jälkeen sinuun ollaan yhteydessä ja kartoitetaan yhdessä tavoitteet sekä harjoitusaikataulujen toiveet.

 

 

 

Ilmoittaudu kursseille

Caddiemaster

Ma-pe klo 8-19
La-su klo 8-18

Toimisto

Arkisin
klo 9-16.30

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintolan aukioloajat toistaiseksi:
Ma-To  klo 10-21
Pe-La  klo 8-22
Su klo 8-21

Pääkenttä

Avoinna

Golfautot käytössä
 

YSI+

Avoinna

Golfautot käytössä

Harjoitusalueet

Range: Avoinna.
Lähipelialueet: Avoinna
Range ja lähipelialueet suljettu ti 17.5. klo 18-20.
Talviharjoitteluhalli: Avoinna

Sivukartta