Kokeile Golfia

KOKEILE GOLFIA

Tarjoamme golfkokeiluun kahta eri vaihtoehtoa, joista toinen sisältää tunnin mittaisen opettajan ohjauksen ennen pelejä ja toisessa vaihtoehdossa voit lämmitellä omatoimisesti ja siirtyä tämän jälkeen YSI+ kentälle pelaamaan. Jos laji on sinulle täysin uusi, suosittelemme vaihtoehtoa 1. ja jos olet jo aiemmin käynyt lyömässä golfia tai tulet golfia jo harrastaneen pelaajan kanssa, niin voitte valita vaihtoehdon 2.

1. Kokeile golfia: Ohjattu opetus ja pelit oikealla golfkentällä, kesto 3 tuntia, alkaen 100 €

Golfkokeilu tavoitteena on tarjota uusia elämyksiä Aurinko Golfin upeassa miljöössä ja tarjota mahdollisuus tutustua uuteen lajiin matalalla kynnyksellä. Golfkokeilu alkaa opetuksella, jonka tarkoituksena on antaa pelaajalle riittävät valmiudet lähteä pelaamaan ja nauttimaan golfista YSI+ kentällemme.

Opetusosio pitää sisällään golflyönnin perusteet. Tunnin aikana opetellaan muun muassa alkuasento ja mailaote. Lisäksi harjoitellaan golflyöntiä, puttaamista ja opetellaan liikkumaan, sekä toimimaan golfkentällä. Opetusosion jälkeen siirrytään YSI+ kentälle pelaamaan kierros golfia! Opettaja tulee opastamaan pelit alkuun ja kulkee mukana ensimmäiset väylät.

Golfkokeilu soveltuu hyvin 2-4 hengen ryhmille. Mitään omia välineitä ei tarvitse, vain säänmukainen ulkovaatetus riittää. Pelien jälkeen on hyvä rentoutua saunatiloissamme ja nauttia klubiravintolamme antimista upeilla näkymillä.

Opetuksen hinta on 80 €. Hinta sisältää tarvittavat välineet ja opetuksen. YSI+ kierroksen hinta on 20 €/henkilö sisältäen pelivälineet ja pallot. Yhteensä siis 100€ yhdelle henkilölle, 120 €/2 henkilön ryhmä ja 160 €/4 henkilön ryhmä.  Soveltuu erinomaisesti myös yritysryhmille. Lue lisää muista yrityspalveluistamme täältä.

Varaa golfkokeilu suoraan opettajiltamme:

Caius Haustrup, 040 5322 502, caius.haustrup@aurinkogolf.fi

Matti Salmi, 050 4792353, salmi.matti@gmail.com

2. Kokeile golfia: Omatoiminen harjoittelu ja pelit oikealla golfkentällä, kesto 2-3 tuntia, 35 € / hlö

Tässä vaihtoehdossa varaat peliajan YSI+ kentällemme suoraan caddiemasterilta: 0300 45 900 / info@aurinkogolf.fi. Ilmoita varauksen yhteydessä, että varaat golfkokeilun ilman ohjausta.

Saavu paikalle ainakin tuntia ennen peliaikaasi. Varaudu sään mukaisella vaatetuksella, ulkoliikuntavarustus. Ilmoittaudu caddiemasterilla ja saat ohjeet, pelivälineet (mailat ja pallot), sekä kaksi range polettia. Tämän jälkeen voit siirtyä rangelle harjoittelemaan ja lämmittelmään, sekä harjoitella puttaamista harjoitteluviheriöillä. Siirry YSI+ kentän ensimmäisen väylän alkupäähän 10 minuuttia ennen peliaikaasi. Sieltä löydät myös peli- ja turvallisuusohjeet.

Hinta omatoimiselle golfkokeilulle on 35 € / henkilö. 

Jos haluat ostaa kokeilun lahjaksi, niin otathan yhteyttä toimistoomme toimisto@aurinkogolf.fi.

Mikäli golfkärpänen sattuu puraisemaan, niin kokeilun jälkeen pelaajalla on erinomaiset lähtökohdat aloittaa golf alkeiskurssin kautta. 

Caddiemaster

Ma-To 8.00-20.00
Pe-La 8.00-19.00
Su 8.00-20.00

 

Toimisto

Ma-Pe 9.30-16.00
Ti 6.6. 9.30-14.00


 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ma-To klo 8.00-21.00
Pe-La klo 8.00-22.00
Su klo 8.00-21.00
Keittiö klo 11.00-18.00
Saunat käytössä

Pääkenttä

Avoinna

Golfautot: käytössä

YSI+

Avoinna

Golfautot: käytössä

 

Harjoitusalueet

Range: Avoinna matoilta
Lähipelialueet: Avoinna
Talviharjoitteluhalli: Avoinna

Sivukartta