Kokeile Golfia

KOKEILE GOLFIA

Tarjoamme golfkokeiluun kahta eri vaihtoehtoa, joista toinen sisältää tunnin mittaisen opettajan ohjauksen ennen pelejä ja toisessa vaihtoehdossa voit lämmitellä omatoimisesti ja siirtyä tämän jälkeen YSI+ kentälle pelaamaan. Jos laji on sinulle täysin uusi, suosittelemme vaihtoehtoa 1. ja jos olet jo aiemmin käynyt lyömässä golfia tai tulet golfia jo harrastaneen pelaajan kanssa, niin voitte valita vaihtoehdon 2.

1. Kokeile golfia: Ohjattu opetus ja pelit oikealla golfkentällä, kesto 3 tuntia, alkaen 100 €

Golfkokeilu tavoitteena on tarjota uusia elämyksiä Aurinko Golfin upeassa miljöössä ja tarjota mahdollisuus tutustua uuteen lajiin matalalla kynnyksellä. Golfkokeilu alkaa opetuksella, jonka tarkoituksena on antaa pelaajalle riittävät valmiudet lähteä pelaamaan ja nauttimaan golfista YSI+ kentällemme.

Opetusosio pitää sisällään golflyönnin perusteet. Tunnin aikana opetellaan muun muassa alkuasento ja mailaote. Lisäksi harjoitellaan golflyöntiä, puttaamista ja opetellaan liikkumaan, sekä toimimaan golfkentällä. Opetusosion jälkeen siirrytään YSI+ kentälle pelaamaan kierros golfia! Opettaja tulee opastamaan pelit alkuun ja kulkee mukana ensimmäiset väylät.

Golfkokeilu soveltuu hyvin 2-4 hengen ryhmille. Mitään omia välineitä ei tarvitse, vain säänmukainen ulkovaatetus riittää. Pelien jälkeen on hyvä rentoutua saunatiloissamme ja nauttia klubiravintolamme antimista upeilla näkymillä.

Opetuksen hinta on 80 €. Hinta sisältää tarvittavat välineet ja opetuksen. YSI+ kierroksen hinta on 20 €/henkilö sisältäen pelivälineet ja pallot. Yhteensä siis 100€ yhdelle henkilölle, 120 €/2 henkilön ryhmä ja 160 €/4 henkilön ryhmä.  Soveltuu erinomaisesti myös yritysryhmille. Lue lisää muista yrityspalveluistamme täältä.

Varaa golfkokeilu suoraan opettajiltamme:

Caius Haustrup, 040 5322 502, caius.haustrup@aurinkogolf.fi

Teemu Pitkänen, 040 0643 583, teemu.pitkanen@aurinkogolf.fi

2. Kokeile golfia: Omatoiminen harjoittelu ja pelit oikealla golfkentällä, kesto 2-3 tuntia, 35 € / hlö

Tässä vaihtoehdossa varaat peliajan YSI+ kentällemme suoraan caddiemasterilta: 0300 45 900 / info@aurinkogolf.fi. Ilmoita varauksen yhteydessä, että varaat golfkokeilun ilman ohjausta.

Saavu paikalle ainakin tuntia ennen peliaikaasi. Varaudu sään mukaisella vaatetuksella, ulkoliikuntavarustus. Ilmoittaudu caddiemasterilla ja saat ohjeet, pelivälineet (mailat ja pallot), sekä kaksi range polettia. Tämän jälkeen voit siirtyä rangelle harjoittelemaan ja lämmittelmään, sekä harjoitella puttaamista harjoitteluviheriöillä. Siirry YSI+ kentän ensimmäisen väylän alkupäähän 10 minuuttia ennen peliaikaasi. Sieltä löydät myös peli- ja turvallisuusohjeet.

Hinta omatoimiselle golfkokeilulle on 35 € / henkilö. 

Jos haluat ostaa kokeilun lahjaksi, niin otathan yhteyttä toimistoomme toimisto@aurinkogolf.fi.

Mikäli golfkärpänen sattuu puraisemaan, niin kokeilun jälkeen pelaajalla on erinomaiset lähtökohdat aloittaa golf alkeiskurssin kautta. 

Caddiemaster

Suljettu kauden 2021 osalta

Toimisto

Ma-Pe 9.00-16.30
Sähköpostitse ja puhelimitse
 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ma 10-16 (Ti ja Ke suljettu) ja To-Su klo 10-19 (keittiö 11-18)
Pukuhuoneet ja saunat avoinna

Pääkenttä

Avoinna
Golfautot pois käytöstä kauden 2021 osalta
 

YSI+

Avoinna
Golfautot pois käytöstä kauden 2021 osalta

Range
 

Avoinna lyöntimatoilta

Sivukartta