Kokeile Golfia

KOKEILE GOLFIA

Kokeile golfia ja pelaa oikealla golfkentällä, kesto 3 tuntia

Golfkokeilu tavoitteena on tarjota uusia elämyksiä Aurinko Golfin upeassa miljöössä ja tarjota mahdollisuus tutustua uuteen lajiin matalalla kynnyksellä. Golfkokeilu alkaa opetuksella, jonka tarkoituksena on antaa pelaajalle riittävät valmiudet lähteä pelaamaan ja nauttimaan golfista YSI+ kentällemme.

Opetusosio pitää sisällään golflyönnin perusteet. Tunnin aikana opetellaan muun muassa alkuasento ja mailaote. Lisäksi harjoitellaan golflyöntiä, puttaamista ja opetellaan liikkumaan, sekä toimimaan golfkentällä. Opetusosion jälkeen siirrytään YSI+ kentälle pelaamaan kierros golfia! Opettaja tulee opastamaan pelit alkuun ja kulkee mukana ensimmäiset väylät.

Golfkokeilu soveltuu hyvin 2-4 hengen ryhmille. Mitään omia välineitä ei tarvitse, vain säänmukainen ulkovaatetus riittää. Pelien jälkeen on hyvä rentoutua saunatiloissamme ja nauttia klubiravintolamme antimista upeilla näkymillä.

Opetuksen hinta on 80 €/ryhmä. Hinta sisältää tarvittavat välineet ja opetuksen. YSI+ kierroksen hinta on 20 €/henkilö sisältäen pelivälineet ja pallot. Yhteensä siis 120 €/2 henkilön ryhmä ja 160 €/4 henkilön ryhmä.  Soveltuu erinomaisesti myös yritysryhmille. Lue lisää muista yrityspalveluistamme täältä.

Varaa golfkokeilu suoraan opettajiltamme:

Caius Haustrup, 040 5322 502, caius.haustrup@aurinkogolf.fi

Teemu Pitkänen, 040 0643 583, teemu.pitkanen@aurinkogolf.fi

Jos haluat ostaa kokeilun lahjaksi, niin otathan yhteyttä toimistoomme toimisto@aurinkogolf.fi.

Mikäli golfkärpänen sattuu puraisemaan, niin kokeilun jälkeen pelaajalla on erinomaiset lähtökohdat aloittaa golf alkeiskurssin kautta. 

​​​​​​​

Caddiemaster

Suljettu


 

Toimisto

Ma-Pe 9.00-16.00
Sähköpostitse ja puhelimitse
 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2020 osalta. 

 

Pääkenttä

Suljettu


 

YSI+

Suljettu


 

Range
 

Avoinna
itsekeruulla

 

Sivukartta