Aloita Golf

Mikä Aurinko Golfissa ja Golfissa on parasta?

Miten mukaan?

Alkeiskurssilta saat tarvittavat tiedot ja taidot lajin aloittamiseen. Alkeiskurssin päätteeksi suoritetaan pelikoe eli Green Card-koe. Green Card antaa oikeuden pelata par 72 –kentällä. Ennen kurssia voit tulla tutustumaan lajiin myös itsenäisesti. Toimistostamme voit ostaa poletin, jolla saat korillisen harjoituspalloja sekä vuokrata mailan kokeilukerralle. Harjoitusalueet ovat kaikkien vapaassa käytössä, erillistä ajanvarausta niihin ei tarvitse  tehdä. Ilmoittaudu alkeiskurssille täällä.

Mitä tarvitset?

Aluksi tarvitset vain mukavat liikkumiseen sopivat vaatteet ja lenkkitossut.  Huomioitavaa on huolehtia säänmukaisesta varustuksesta.

Mitä maksaa?

Seuran jäsenmaksu on aikuisilta 85e/vuosi (sis. vakuutus). Liittymismaksua on 50e (Alkeiskurssilta jäseneksi vuonna 2020 liittyvät saavat kuukauden pelioikeuden YSI+ kentälle ja ilmaisen seurakurssin. Katso kurssit täältä.) Nuorisojäsenyys on 60e ja juniorijäsenyys 42e. Liittymismaksua ei veloiteta. Jäsenmaksuun sisältyy vakuutus ja Golflehti kotiin kannettuna.

Alkeiskurssin saat suoritettua Aurinko Golfissa edullisesti 69 euron hintaan ja yhden päivän aikana.

Tutustu hinnastoon täältä.

Miten eteenpäin?

Jos tuntuu, että innostut lajista, kannattaa hankkia omat mailat. Toimistosta saat vuokrattua edullisest mailat pelikierrokselle. Tiloistamme löytyy monipuolinen välinekauppa eli Pro Shop. Golf Balance  toimittaa tilauksesta myös verkkokaupan tuotteita Pro Shopiimme. Vastaanotossamme autetaan mielellään välineisiin liittyen.

Pelaaminen YSI+-kentällä

Kun lyönnit harjoituksissa, rangella ja lähipelialueilla alkavat sujua, voi aloittaa pelaamisen YSI+ -kentällä. Kentällä ei tarvita Green cardia. Kierrokset varataan soittamalla Caddiemasterille (puh. 020 75 45 900) tai  tulemalla paikan päälle.

Miten löydän peliseuraa?

Aurinko Golf on aktiivinen seura, jossa erilaisille ikä- tai tasoryhmille on tarjolla myös omaa toimintaa. Seurastamme löytyy aktivointitoimikunta, joka opastaa lajin alkutaipaleella olevia pelaajia. Toimikunta järjestää omia pelitapahtumia kauden aikana ja tutustuttaa peliin kummitoiminnan kautta. Seniorit kutsuvat tapahtumiinsa kaikki 50-vuotta täyttäneet golfarit. Toimikunta järjestää omia kilpailuja ja kilpailevat mm. myös toisten seurojen kanssa alueellisissa kilpailuissa. Naistoimikunnan tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki seuran naisgolfarit. Junioreille on tarjolla monipuolista tarjontaa aikuinen-lapsi golfista aina kilpagolfiin asti. Jäseneksi liittyessä saat tervetulo-kirjeen, jossa kerrotaan miten esimerkiksi sosiaalisesta mediasta löydät eri ryhmien omat sivut.

Pelioikeudet

Kun pelaaminen sujuu ja innostus lisääntyy, pelioikeuden hankkiminen tulee ajankohtaiseksi. Voit kysyä itsellesi sopivaa pelioikeuspakettia toimistolta toimisto(a)aurinkogolf.fi / 020 7545 903 tai Caddiemasterilta info(a)aurinkogolf.fi / 020 7545 900.

Tutustu pelioikeuksiin täällä. Kaikki tarjoamamme pelipaketit on ostettavissa nyt myös verkkokaupastamme.

Voit tutustua Golfiin myös Suomen Golfliiton sivuilla.

Caddiemaster

Ma-Su 9.00-17.00
(26.10.-1.11. klo 9.00-16.00.)

 

Toimisto

Puhelimitse ja sähköpostitse
Arkisin klo 9.00-16.00 
 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ma-Pe 11.00-17.00
La-Su 9.30-17.00
Saatavilla kahvilatuotteita

Pääkenttä

Avoinna


Golfautot ei käytössä.

YSI+

Avoinna


Golfautot ei käytössä.

Range
 

Avoinna


 

Sivukartta