Alkeiskurssit

Alkeiskurssi 

Kurssin tavoitteena on tutustua golfin pelaamiseen ja lajin harrastamiseen. Kurssi tarjoaa avaimet perusosaamiseen pelin eri osa-alueilla ja ymmäryksen pelin kulkuun sekä liikkumiseen kentällä. Kurssi toteutetaan yhden päivän aikana.

Alkeiskurssit toteutetaan neljä (4) tuntisina, joista ensimmäiset kaksi tuntia käytetään perustekniikoiden harjoittamiseen. Lopuksi lähdetään ohjatusti kentälle harjoittelemaan pelaamista. Tarvitset mukaan vain säänmukaisen vaatetuksen. Lainavälineet saa kurssin ajaksi lainaan kentältä. Alkeiskurssin jälkeen voit ilmoittautua myös halutessasi maksuttomalle kertaustunnille. Opettajamme kertovat kertaustunneista ja niiden ajankohdista alkeiskurssin yhteydessä.

Kurssin aikana esittelemme myös seuramme toimintaa, mikä helpottaa lajin aloittamista kurssin jälkeen.

Kurssi tarjoaa sinulle:

  • Perusosaamisen golfin eri osa-alueilla
  • Putti
  • Chippi
  • Bunkkerilyönti
  • Rautalyönnit
  • Puumailalyönnit
  • Pelin etenemisen ymmärtäminen ja osaaminen
  • Perusosaaminen golfin säännöistä ja etiketeistä
  • Ymmärryksen seuran toiminnasta, jolloin sinun on helpompi ja mukavampi päästä mukaan lajin pariin.

Kurssin hinta on 75 € sisältäen Green Cardin suorituksen. Katso tuleva kurssiaikataulu ja ilmoittaudu mukaan alla.

Kurssin suorittamisen jälkeen kaudella 2021 Aurinko Golfin jäseneksi liittyvät saavat kuukauden pelioikeuden YSI+ kentälle veloituksetta. Lisäksi liittymismaksu sisältää ilmaisen seurakurssin kaudella 2021.

ALOITA GOLF

MITEN MUKAAN?

Alkeiskurssilta saat tarvittavat tiedot ja taidot lajin aloittamiseen. Alkeiskurssin päätteeksi suoritetaan pelikoe eli Green Card-koe. Green Card antaa oikeuden pelata par 72 –kentällä. Ennen kurssia voit tulla tutustumaan lajiin myös itsenäisesti. Toimistostamme voit ostaa poletin, jolla saat korillisen harjoituspalloja sekä vuokrata mailan kokeilukerralle. Harjoitusalueet ovat kaikkien vapaassa käytössä, erillistä ajanvarausta niihin ei tarvitse  tehdä.

MITÄ TARVITSET?

Aluksi tarvitset vain mukavat liikkumiseen sopivat vaatteet ja lenkkitossut.  Huomioitavaa on huolehtia säänmukaisesta varustuksesta.

MITÄ MAKSAA?

Seuran jäsenmaksu on aikuisilta 85e/vuosi (sis. vakuutus). Liittymismaksua on 50e (Alkeiskurssilta jäseneksi kaudella 2021 liittyvät saavat kuukauden pelioikeuden YSI+ kentälle ja ilmaisen seurakurssin. Katso kurssit täältä.) Nuorisojäsenyys on 60e ja juniorijäsenyys 42e. Liittymismaksua ei veloiteta. Jäsenmaksuun sisältyy vakuutus ja Golflehti kotiin kannettuna.

Alkeiskurssin saat suoritettua Aurinko Golfissa edullisesti 75 euron hintaan ja yhden päivän aikana.

Tutustu jäsenyyteen täältä.

Kauden 2021 alkeiskurssit

Caddiemaster

Suljettu


 

Toimisto

Avoinna

Ma-Pe 9.00-16.30
Sähköpostitse ja puhelimitse
 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2020 osalta. 

 

Pääkenttä

Suljettu


 

YSI+

Suljettu


 

Range
 

Suljettu

 

Sivukartta