Alkeiskurssit

Alkeiskurssi 

Alkeiskurssin tavoitteena on tutustua golfin pelaamiseen ja lajin harrastamiseen. Kurssit tarjoavat avaimet perusosaamiseen pelin eri osa-alueilla ja ymmärryksen pelin kulusta sekä liikkumisesta kentällä.

Valittavanasi on kaksi erilaista mallia kurssin suorittamiseksi, yhden päivän ”innostujat”- kurssi, sekä kahden päivän  ”nautiskelijat”- kurssi.  Tavoitteena on ollut luoda kurssirakenteet, jotka parhaiten tukevat kunkin osallistujan innostumista, oppimista ja ajankäyttöä.

Innostujat: 4 h, 75 euroa

Alkeiskurssi toteutetaan yhden päivän aikana neljä (4) tuntisina, joista ensimmäiset kaksi tuntia käytetään perustekniikoiden harjoittamiseen. Lopuksi lähdetään ohjatusti kentälle harjoittelemaan pelaamista. Tarvitset mukaan vain säänmukaisen vaatetuksen. Lainavälineet saa kurssin ajaksi lainaan kentältä. Alkeiskurssin jälkeen voit ilmoittautua myös halutessasi maksuttomalle kertaustunnille. Opettajamme kertovat kertaustunneista ja niiden ajankohdista alkeiskurssin yhteydessä.

Nautiskelijat: 6 h, 99 euroa

Kerran viikossa, alkaen aina perjantaina, järjestämme kahden päivän kurssin kestoltaan yhteensä kuusi (6) tuntia. Alkeiskurssi toteutetaan perjantaina klo 17-20 ja sunnuntaina klo 10-13, 3 tuntia/päivä. Kurssin sisältö ja tavoite on sama kuin yllä mutta annamme oppimiselle ja omaksumiselle hieman enemmän aikaa. Ensimmäisenä päivänä keskitymme eri lyöntiosa-alueiden tekniikoihin ja niiden harjoitteluun. Toisena päivänä kertaamme opittua ja siirrymme kentälle harjoittelemaan pelaamista. Kurssi soveltuu erityisesti sinulle, jolla ei vielä juurikaan ole kokemusta lajin parista.

Kurssit tarjoavat sinulle:

  • Perusosaamisen golfin eri osa-alueilla
  • Putti
  • Chippi
  • Bunkkerilyönti
  • Rautalyönnit
  • Puumailalyönnit
  • Pelin etenemisen ymmärtäminen ja osaaminen
  • Perusosaaminen golfin säännöistä ja etiketeistä
  • Ymmärryksen seuran toiminnasta, jolloin sinun on helpompi ja mukavampi päästä mukaan lajin pariin.

Kurssien hinnat sisältävät Green Cardin suorituksen. Katso tuleva kurssiaikataulu ja ilmoittaudu mukaan alla.

Kurssin suorittamisen jälkeen kaudella 2023 Aurinko Golfin jäseneksi liittyvät saavat kuukauden pelioikeuden YSI+ kentälle veloituksetta. Lisäksi kurssin hintaan sisältyy pelitapahtuma kurssin jälkeen, jossa kerrataan kurssin asioita ja pelataan kierros Ysi+ -kentällä.

ALOITA GOLF

MITEN MUKAAN?

Alkeiskurssilta saat tarvittavat tiedot ja taidot lajin aloittamiseen. Alkeiskurssin päätteeksi suoritetaan pelikoe eli Green Card-koe. Green Card antaa oikeuden pelata par 72 –kentällä. Ennen kurssia voit tulla tutustumaan lajiin myös itsenäisesti. Toimistostamme voit ostaa poletin, jolla saat korillisen harjoituspalloja sekä vuokrata mailan kokeilukerralle. Harjoitusalueet ovat kaikkien vapaassa käytössä, erillistä ajanvarausta niihin ei tarvitse  tehdä.

MITÄ TARVITSET?

Aluksi tarvitset vain mukavat liikkumiseen sopivat vaatteet ja lenkkitossut.  Huomioitavaa on huolehtia säänmukaisesta varustuksesta.

MITÄ MAKSAA?

Seuran jäsenmaksu on aikuisilta 85e/vuosi (sis. vakuutus). Aikuisjäsenille tulee lisäksi ensimmäisenä vuonna liittymismaksu 50e. Nuorisojäsenyys on 60e ja juniorijäsenyys 42e. Liittymismaksua ei veloiteta. Jäsenmaksuun sisältyy vakuutus ja Golflehti kotiin kannettuna. Alkeiskurssilta jäseneksi kaudella 2023 liittyvät saavat kuukauden pelioikeuden YSI+ kentälle.

Alkeiskurssin saat suoritettua Aurinko Golfissa edullisesti 75 euron hintaan yhden päivän aikana tai 99 euron hintaan kahtena päivänä.

Tutustu jäsenyyteen täältä.

Kauden 2023 alkeiskurssit

Caddiemaster

Ma-Su 9:00-17:00
 

Toimisto

Ma-Pe 9.30-16.00


 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ma-To klo 10.00-20.00
Pe-Su klo 8.00-20.00
Keittiö klo 11.00-16.00

Pääkenttä

Avoinna

Golfautot: käytössä

YSI+

Avoinna

Golfautot: käytössä

 

Harjoitusalueet

Range: Avoinna matoilta
Lähipelialueet: Avoinna
Talviharjoitteluhalli: Simulaattorit avoinna

Sivukartta