Uutiset

01.04.2020

Yksityisopetusta tarjolla

Tarjoamme nyt mahdollisuutta yksityisopetukseen Aurinko Golfin proiden opetuksessa. Yksityisopetustunnin (1h) voi varata yhdelle tai kahdelle henkilölle suoraan opettajiltamme. Kahden hengen yksitystunnin hinta on 25 euroa/henkilö eli yhteensä 50 euroa. Tunti maksetaan Aurinko Golfin verkkokaupassa ennen varattua aikaa. Verkkokauppaan pääset tästä.

Ajanvaraus suoraan valmentajiltamme puhelimitse:

Teemu Pitkänen, 040 0643 583

Caius Haustrup, 040 5322 502

Huom! Tunnin voi varata myös vain yhdelle ihmiselle. Muistathan tällöin maksaa verkkokaupassa 2 x 25 euroa lisäämällä opetustuotteen ostoskoriin kaksi kertaa.

Esitä kuitti maksusta tunnille saapuessasi.

Opetustunnin voi maksaa myös Smartum -mobiililla, Edenred -mobiililla, Eazybreakilla tai ePassilla seuraavia ohjeita noudattaen:

  • Edenred- ja Smartum -mobiilimaksu: maksa opetustunti omatoimisesti Edenredin tai Smartumin mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse toimisto@aurinkogolf.fi seuraavat tiedot: nimi, opettaja, opetuksen ajankohta sekä screenshot (kuvakaappaus) maksukuitista.
  • ePassi- tai Eazybreak -maksu: lähetä sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, opettaja, opetuksen ajankohta ja puhelinnumerosi niin teemme veloituksen toimistolla ja toimitamme sinulle maksusta sähköpostivahvistuksen näytettäväksi opettajalle.

Tunnin aikana kehitämme yhdessä kunkin henkilökohtaisista tarpeista lähtöisin olevia osa-alueita. Tämä tapahtuu avoimessa vuorovaikutuksessa ja rennolla otteella. Opetuksen aikana harjoitamme oman pelisi tai tekniikoiden kehityskohtia, joka johtaa entistä parempaan viihtymisen lajin parissa. Parhaat tulokset saamme aikaiseksi selkeiden tavoitteiden määrittämisen ja säännöllisen harjoittelun kautta.

Valmentajamme opastavat ja pitävät huolen, jotta opetus ja harjoittelu tapahtuu riskittömästi ja viranomaisten suositusten mukaan vallitsevassa poikkeustilanteessa. Muistetaan itse huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja samat ohjeistukset pätevät valmennukseen hakeutumisessa, kuin muussakin harjoittelussa ja pelaamisessa Aurinko Golfin alueella. Lue ohjeistus täältä.

Tervetuloa mukaan oppimaan yhdessä!

 

Caddiemaster

Suljettu kauden 2021 osalta

Toimisto

Avoinna
arkisin klo 9.00-16.30

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2021 osalta.
WC tilat käytettävissä.

Pääkenttä

Suljettu kauden 2021 osalta
 

YSI+

Suljettu kauden 2021 osalta

Range
 

Suljettu

Sivukartta