Uutiset

17.12.2021

Yhtiön ja Seuran vuosikokousten päätökset

Aurinko Golf Oy ja Aurinko Golf ry pitivät vuotuiset kokouksensa tiistaina 14.11.2021. Tässä tiedotteessa koonti kokouksen keskeisiin päätöksiin.

Aurinko Golf Oy

Aurinko Golf Oy päätti ensi kauden vastikkeet, jotka ovat:

A-osake
Rahoitusvastike lyhennys: 128 €
Rahoitusvastike korko: 12 €

B-osake
Rahoitusvastike lyhennys: 256 €
Rahoitusvastike korko: 24 €

Pelioikeuden käyttömaksut
A-osake: 480 €
B-osake: 960 €

Vastikkeiden maksun eräpäivä tulee olemaan 28.2.2022.

Yhtiön hallituksessakin tapahtui muutoksia, kun pitkän ja ansiokkaan työn yhteisön hyväksi tehnyt Juhani Elo jäi pois hallituksesta. Juhani Elo jatkaa Aurinko Golfin kehitystyötä edelleen Kenttätoimikunnan puheenjohtajana. Aurinko Golf haluaa kiittää Juhania pitkäjänteisestä ja ansiokkaasta panoksestaan yhtiön hallituksessa ja on tyytyväinen, että yhteistyö jatkuu edelleen kentän kehittämisen muodossa.

Yhtiökokouksessa keskusteltiin myös uuden talviharjoitteluhallin mahdollistamasta toiminnasta, sekä muista tulevan vuoden investoinneista, jotka tulevat keskittymään konehankintoihin, golfautojen uusintaan, kentän korjaus- ja kehitystoimenpiteisiin. Yhtiön on myös tilannut Tilander Golf Design yhtiöltä masterplan toteutuksen, mikä tulee tulevaisuudessa ohjaamaan kentän kehitystyötä pitkällä tähtäimellä.

Yhtiön hallituksen muodostavat Juha Manner, Raimo Vilhunen, Panu Routila, Pekka Haavisto, Jukka Luotonen, Juha P. Lehtonen ja Joni Hakkarainen.

Yhtiön vuosikokouksen jälkeen hallitus piti järjestäytymiskokouksensa. Yhtiön puheenjohtajana jatkaa Juha Manner.

Kokouksessa päätettiin myös tulevan kauden hinnoittelusta, sekä talvihallin hinnoittelusta. Pelioikeuksien hinnat pysyvät vuoden 2021 tasolla ja ovat ostettavissa Aurinko Golfin verkkokaupasta. Talvihallin harjoittelumahdollisuuksista ja hinnoista kerromme lisää heti vuoden alussa. Halli on tarkoitus avata käyttöön helmikuun alussa 2022.

Hallitus valitsi kenttätoimikunnan puheenjohtajaksi Juhani Elon ja jäseniksi Monica Björklöf, Simo Haavisto, Timo Manner, Olli Raatikainen, Harri Waltari, Arttu Pulkkinen sekä Jouni Ottosson.Aurinko Golf ry 

Aurinko Golf ry:n sääntömääräisessä syyskokouksessa päätettiin kauden 2022 liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus, jotka ovat aikuisille 85€, junioreille (alle 20v) 42€ ja nuorisojäsenille (alle 25v) 60€. Liittymismaksuksi päätettiin aikuisille 50€ ja junioreille sekä nuorisojäsenille 0€.

Lisäksi hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio kaudelle 2022. Toimintasuunnitelmaan pääset tutustumaan täältä.

Lisäksi kokouksessa keskusteltiin uuden päävalmentajan valinnasta ja sen tuomasta lisäpotentiaalista osana seuratoiminnan kehittämistä.

Valittiin erovuoroisista johtokunnan jäsenistä Leila Vairinen, Carita Lehmusto ja Jari Virtanen jatkamaan johtokunnassa. Valittiin uudeksi jäseneksi johtokuntaan Timo Hiiterä, joka tulee toimimaan johtokunnassa junioritoimikunnan puheenjohtajana. Aurinko Golf ry toivottaa Timo Hiiterän tervetulleeksi mukaan kehittämään Aurinko Golfin junioritoimintaa ja haluaa myös kiittää Marko Meristä pitkästä työstä Aurinko Golfin junioritoiminnan hyväksi.

Hyvää joulua ja uutta vuotta kaikille 2846:lle jäsenellemme ja kaikille osakkaillemme ja tervetuloa tutustumaan uuteen talviharjoittelutilaan heti helmikuussa 2022.

 

Toivoo Aurinko Golfin

Hallitus & Johtokunta

Caddiemaster

Suljettu kauden 2021 osalta

Toimisto

Avoinna
arkisin klo 9.00-16.30

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2021 osalta.
WC tilat käytettävissä.

Pääkenttä

Suljettu kauden 2021 osalta
 

YSI+

Suljettu kauden 2021 osalta

Range
 

Suljettu

Sivukartta