Uutiset

10.05.2023

Wiklundin viikkokisat ja reikäpelit 2023

Wiklundin viikkokisat

Koko kesän kestävät Wiklundin viikkokisat alkavat ensi viikolla. Kierroksia on kesän aikana yhteensä kymmenen, joista jokaiselta pelaajalta kuusi parasta kierrosta otetaan kokonaistuloksiin mukaan. Kevätpuolella kisataan viisi kisaa, viikot 20-24 ja kolmen viikon kesätauon jälkeen jatketaan viisi kierrosta, viikot 28-32. Kisa huipentuu finaalimatkaan 1.-3. syyskuuta. Finaalimatkan kohde varmistuu lähiviikkoina. Kymmenen osakilpailuviikon kokonaistulosten parhaat saavat palkinnoksi matkan veloituksetta tai huomattavalla alennuksella, osallistujamäärästä hieman riippuen. Finaalimatkalla ratkeaa lopullisesti viikkokisan voittaja.

Kisaan kannattaa osallistua vaikkei kaikkiin osakilpailuihin ehtisikään mukaan. Kokonaiskisan lisäksi joka viikko palkitaan viikon parhaat, myös viikon paras scratch-tulos. Joka viikko osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi tusina palloja. Rohkeasti siis mukaan kokeilemaan vaikka yksittäiseen kisaankin! Kannattaa kuitenkin miettiä josko ehtisi useampaan kisaan mukaan koska maksamalla 40 euron kertamaksun saat osallistua kaikkiin kymmeneen viikkokisaan. Eikä yksittäinen kisakaan maksa 7 euroa enempää.

Kisaan osallistuminen on helppoa eikä ennakkoilmoittautumista tarvitse tehdä. Viikkokisan pelaamisesta on kuitenkin ilmoitettava ennen kierrosta caddiemasterille, jolta saa virallisen viikkokisan tuloskortin. Ennen kierroksen alkua tulee pelaajan ilmoittaa myös peliryhmälle viikkokisakierroksen pelaamisesta. Kierroksen jälkeen pyydetään pelikaverilta kuittaus tuloskorttiin ja toimitetaan kortti caddiemasterille. Kisakierroksen voit pelata joka viikko vain kerran ja pelipäivät ovat tiistaista sunnuntaihin. Katso viikkokisan tarkemmat tiedot kutsusta.

Viikkokisaan voivat osallistua kaikki seuran jäsenet, iästä, sukupuolesta tai pelikokemuksesta riippumatta joten rohkeasti mukaan!

Reikäpelit

Reikäpelit alkavat myös pian ja ilmoittautuminen saataneen auki vielä tällä viikolla. Reikäpelisarjoja on miesten-, naisten-, ja seniorisarjan lisäksi joukkuereikäpelisarja sekä scratch -sarja, jonka voittaja on sitten syksyllä tämän vuoden seuran reikäpelimestari. Kaikki muut sarjat scratch -sarjaa lukuun ottamatta pelataan tasoituksellisina. Scratch -sarjaan saavat siis osallistua kaikki seuran jäsenet, mutta osallistujamäärä voidaan kuitenkin rajoittaa 24:een tasoitusjärjestyksen mukaan. Naisten-, miesten- ja senioreiden sarjat pyritään järjestämään niin, että jokainen osallistuja saisi pelata vähintään kaksi peliä, eikä niin että jo yhden tappion jälkeen putoaisi ”leikistä pois”. Lopullinen sarjasysteemi riippuu kuitenkin kunkin sarjan osallistujamäärästä.

Reikäpeleihin kannattaa myös lähteä rohkeasti mukaan koska niitä tulee pelattua niin harvoin ja ovat tosi mukavaa vaihtelua tavalliseen pistebogi- tai lyöntipelikierrokseen. Reikäpeleissä on aivan oma viehätyksensä ja jännityksensä koska siinä pelataan reikä kerrallaan kunkin reiän voitosta toista pelaajaa tai joukkuetta vastaan eikä niinkään kenttää ja sen tasoitusta/par-lukua vastaan. Ja onhan reikäpeli golfin alkuperäinen pelimuoto!

Lähde siis mukaan reikäpeleihin saamaan vaihtelua pelaamiseen ja uusia kokemuksia. Lisätietoja kisoista saat caddiemastereilta, kilpailutoimikunnan jäseniltä ja kilpailukalenterista sekä seuraamalla uutisia nettisivuiltamme.

Kilpailutoimikunta

Caddiemaster

Ma-To 8.00-20.00
Pe-La 8.00-19.00
Su 8.00-20.00

 

Toimisto

Ma-Pe 9.30-16.00
Ti 6.6. 9.30-14.00


 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ma-To klo 8.00-21.00
Pe-La klo 8.00-22.00
Su klo 8.00-21.00
Keittiö klo 11.00-18.00
Saunat käytössä

Pääkenttä

Avoinna

Golfautot: käytössä

YSI+

Avoinna

Golfautot: käytössä

 

Harjoitusalueet

Range: Avoinna matoilta
Lähipelialueet: Avoinna
Talviharjoitteluhalli: Avoinna

Sivukartta