Uutiset

07.10.2022

Wiklundin viikkokisan finaali

Viikkokisasarjassa kesän aikana menestyneet lähtivät syyskuun viimeisenä viikonvaihteena ratkomaan lopullista paremmuuttaan finaalimatkalle Viroon. Lauantai-aamulla aikaisin klubilta bussilla Helsinkiin ja lautalla yli Tallinnaan. Iltapäivän kierros hyväkuntoisella Niitväljan kentällä.  Viikkokisasarjan kymmenestä kierroksesta huomioitiin ennen finaalia kuusi parasta sijoitusta. Finaalikierroksille osallistuivat kaikki matkassa olleet, jotka olivat pelanneet vähintään yhden viikkokisakierroksen kesän aikana. Näin ollen "finalisteja" oli yhteensä 13, jotka siis asetettiin sijalukujen mukaiseen järjestykseen. Kuuden kärki sijalukupisteineen  oli 1. Ville Aarnio, 2. Harri Hakala, 3. Pekka Haavisto, 4. Carita Lehmusto, 5. Oliver Schmidt ja 6. Kari Johansson.

Ensimmäinen finaalikierros Niitväljassa oli tiukkaa taistelua. Päivän parhaan tuloksen 37 bogeypistettä pelasi Hans Österholm, joka finaaleihin lähti sijalta 13. 36 pisteellä kakkosijan jakoivat Carita Lehmusto ja Pekka Haavisto.

Lauantai-illaksi ajettiin Pärnuun ja majoituttiin Tervis Medical Spa -hotelliin, missä nautittiin yhteinen illallinen ja käytiin läpi päivän kierrosta sekä laadittiin pelikirjaa sunnuntain kierrokselle.

Hyvin "nukutun" yön jälkeen aikainen aamiainen ja siirtyminen Pärnu Bay Golf Links -kentälle. Viikkokisan kärjessä oli Pekka Haavisto 5,5 sijalukupisteellä, toisena Carita Lehmusto 6,5, kolmantena Ville Aarnio 11 ja neljäntenä Kari Johansson 12,5, siitä sitten puolen pisteen tai pisteen eroilla seuraavat.

Pärnu Bayn kenttä oli myös hienossa kunnossa ja syksyn keli oli kumpanakin päivänä oikein mainio, aurinko paistoi ja lämpöä oli parhaimmillaan melkein 20 astetta. Viikkokisaajat pelasivat viimeisen kierroksen käännetyssä järjestyksessä. Pärnun kierroksen ylivoimainen voittaja oli Carita Lehmusto 40 bogeypisteellään, toisen sijan jakoivat Pekka Haavisto ja Kari Johansson 35 pisteellä. Muutkin selvisivät links-kentän muodokkaista greeneistä ja laajoista waste-alueista mallikkaasti.

Viikkokisan voiton vei Carita sijalukupisteet kokonaiskilpailussa 7,5, toiseksi niukasti puoli pistettä vähemmän pelanneena Pekka ja kolmanneksi nousi 15 pisteellä Kari Johansson. Kaikkien finaaliin osallistuneiden tulokset sijalukuineen löytyy täältä.

Viikonlopun kierroksilla oli kolme erikoiskilpailua. Niitväljan väylällä 13 oli lähimmäs lippua kisa, jonka voitti Oliver Schmidt tuloksella 8.57 m. Pärnu Bayssa väylän 14 lähimmäslippua kisan voiton vei Pekka Haavisto 4,14 m ja väylän 18 pisimmän driven tempaisi Oliver 279 m.

Viikonlopun kahden kierroksen sivukilpailuun osallistui kaikki matkassa olleet 18 pelaajaa ja bussimatkalla Pärnusta illan lautalle Tallinnaan jokainen sai myös pienen palkinnon.

Finaalimatka onnistui mainiosti, kiitos kaikille mukana olleille.

Caddiemaster

Suljettu
 

Toimisto

Ma-Pe 9.30-16.00


 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Suljettu

Pääkenttä

Suljettu

Golfautot: pois käytöstä

YSI+

Suljettu

Golfautot: pois käytöstä

 

Harjoitusalueet

Range: Avoinna matoilta
Lähipelialueet: Suljettu
Talviharjoitteluhalli: Simulaattorit avoinna

Sivukartta