Uutiset

20.11.2020

Uusi naiskapteeni valitaan seuran syyskokouksessa, esittelyssä Sari Tättilä

Tulevassa seuran syyskokouksessa 30.11. valitaan Aurinko Golf ry:n uusi naiskapteeni. Ehdolle tehtävään on ilmoittautunut Sari Tättilä. Pyysimme Saria kertomaan hieman itsestään:

Olen Sari Tättilä - harrastegolffari. Golfkipinä tuli jo 25 vuotta sitten, kun opiskellessani Jyväskylässä toimin caddiemasterin tehtävissä Laukaan Peurunkagolfissa. Kotiseudulle palattuani seuraksi valikoitui Aurinko Golf ry, jonka jäsen olen ollut vuodesta 2005.

Perheeseeni kuuluu golfia harrastava mies ja kaksi lasta. Nyt kun lapset ovat varttuneet, niin on taas aikaa enemmän golfille. Lajin haastavuus kiehtoo ja minulle tärkeät asiat kuten liikunta, ulkoilu, sosiaalisuus, kauniit maisemat ja rauha yhdistyvät tässä lajissa! Mieluusti olen mukana järjestämässä toimintaa nykyisille ja uusille jäsenille, jotta mahdollisimman moni pääsisi kokemaan vähintään yhtä hienoja hetkiä lajin parissa kuin minä olen saanut kokea.

Toimin lukion liikunnan ja terveystiedon opettajana sekä sivutoimisena liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä.

Hieman jännittää miten aika riittää naiskapteenin vastuulliseen tehtävään, mutta toivon ja uskon, että aktiivinen naistoimikunta jatkaa ja saamme mukaan uusia jäseniä. Ja yhteistyö avuliaan henkilökunnan kanssa mahdollistaa varmasti mukavan tulevan golfkauden!

Sari

Syyskokous pidetään verkkokokouksena maanantaina 30.11. klo 18.30. Muistathan ilmoittautua kokoukseen ennakkoon tästä.

Caddiemaster

Suljettu
kaudelta
2020

 

Toimisto

Puhelimitse ja sähköpostitse
Arkisin klo 9.00-16.00 

 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2020 osalta. 


 

Pääkenttä

Suljettu 

YSI+

Suljettu 

Range
 

Avoinna 

Sivukartta