Uutiset

12.04.2022

Uusi kilpailu- ja tapahtumakalenteri

Aurinko Golfin uusi kisakalenteri on julkaistu 7.4.2022. Toimikunnat ovat suunnitelleet alkavaa kautta ahkerasti ja tänäkin vuonna on monipuolisesti erilaisia tapahtumia ja kilpailuja tarjolla. Kilpailu- ja tapahtumakalenteri tulee jatkossa sijaitsemaan Aurinko Golfin verkkosivuilla osoitteessa: Kilpailut ja tapahtumat - Aurinko Golf.

Tähän on suora linkki myös etusivulla, joka löytyy “KISAKALENTERI” nappulaa painamalla. Kilpailuihin tai muihin tapahtumiin ei ilmoittauduta enää NexGolfin, vaan verkkosivujen kalenterin kautta. Uutuutena otamme käyttöön GameBookin kisamoduulin. Suosittelemme kaikkia jäseniämme lataamaan GameBook-sovelluksen, tekemään GameBook-tunnukset ja tarkistamaan sieltä omat tiedot kuntoon hyvissä ajoin. 

Kilpailu- ja tapahtumakalenteri pitää sisällään lisäksi valmennuksen kursseja ja muita tapahtumia. Näihin ilmoittaudutaan kalenterin kautta ohjeita seuraamalla. Kalenteri päivittyy aktiivisesti kauden aikana, joten kannattaa laittaa sivusto seurantaan ja seurata sähköpostin ja verkkosivujen tiedotusta. Kisakalenteri linkitetään tulevaisuudessa myös NexGolfin alle, jotta sinne pääsee helposti siirtymään ajanvarauksen kautta.

Caddiemaster

Ma-Pe klo 9-18
La-Su klo 8-18

 

Toimisto

Arkisin
klo 9-16.15

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintolan aukioloajat:
Ma-to klo 10-21, pe 10-22
La klo 8-22, Su klo 8-21
 

Pääkenttä

Avoinna

Golfautot käytössä
 

YSI+

Avoinna

Golfautot käytössä

Harjoitusalueet

Range: Avoinna

Lähipelialueet: Avoinna
Talviharjoitteluhalli: Simulaattorit avoinna

Sivukartta