Uutiset

09.10.2020

Syksyn kentähoitotöitä

Viikon alussa aloitettu harjoitusbunkkereiden remontti on edennyt siihen vaiheeseen, että niihin on nyt lisätty Capillary Concrete -sementti pohjalle odottamaan uuden hiekan lisäämistä. 

Maanantaina 12.10. aloitetaan väylän 16. etutiin kuoriminen ja tasaus. Tiimerkit siirretään ylätasanteelle, josta pelataan loppukausi. Tämän jälkeen tehdään 15. keskimmäinen tiiboksi. Tiimerkit siirretään etutiille loppukaudeksi. Myös väylän 15. takatiiltä voi pelata silloin kun työkoneet eivät ole töissä. Alustavan suunnitelman mukaan keskiviikkona 14.10. asennetaan siirtonurmet sekä tiipaikoille että harjoitusbunkkerin ympärille. Siirtonurmetuksen jälkeen bunkkereihin laitetaan hiekat. Ensi viikon lopulla saamme siis uusitut bunkkerit jälleen lyöntikuntoon.

Bunkkeri- ja tiipaikkaremonttien jälkeen aloitetaan väylien ilmastus; työ etenee pari väylää päivässä. Pelata voi normaalisti, mutta pelaajien tulee huomioida, että koneilla on etuajo-oikeus. Väylien jälkeen ilmastetaan lyöntipaikat. Viheriöt ilmastetaan myöhemmin loppukaudesta.

Kastelujärjestelmä tyhjennetään todennäköisesti marraskuun alussa.

Caddiemaster

Suljettu
kaudelta
2020

 

Toimisto

Puhelimitse ja sähköpostitse
Arkisin klo 9.00-16.00 

 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2020 osalta. 


 

Pääkenttä

Suljettu 

YSI+

Suljettu 

Range
 

Avoinna 

Sivukartta