Uutiset

01.02.2021

Simulaattorin kuukausikisa

Helmikuussa Aurinko Golfin kuukausikisan kenttänä toimii Royal Troon, joka on todellinen links kenttä. Se sijaitsee Skotlannin länsirannikolla. Kenttä on perustettu 1878, ja se on monien kuuluisien väylien koti. Ehkä kuuluisin on Postage Stamp nimellä kulkeva kentän kahdeksas väylä. Kyseessä on par3, joka pelataan viheriölle, jota ympäröi syvät hiekkaesteet. Monella maailmanluokan pelaajalla on ollut ongelmia kyseisellä reiällä.
Royal Troon on isännöinyt useita The Openeita vuosien varrella. Viimeisimmän Royal Troonissa pelatun The Openin voitti Henrik Stensson vuonna 2016.

Ennen pelin aloittamista:

Valitse oikea kenttä: Royal Troon

Merkitse tasoitus. Pyöristä lähimpään tasalukuun 0,1-0,4 --> 0 ja 0,5-0,9 --> 1. Korkein käytettävä tasoitus on 36, mutta korkeammallakin tasoituksella voi osallistua kilpailuun.

Valitse pelattava tii: miehet White 6064m , naiset Ladies 5585m

Tarkista asetukset.

GAME TYPE: Individual -Stableford
HOLES: All
PINS: Medium
MULLIGANS: No
PUTTING: Auto - fixed

FIRST TEE WARM UP: Off

WIND: Strong Breeze
FAIRWAY FIRMNESS: Medium
GREEN FIRMNESS: Hard
GREEN STIMP: 9


MUISTA MUOKATA ASETUKSET ENNEN PELIN ALOITTAMISTA.

Kuukausikisan ohjeita:

Kuukausikilpailussa pelataan Aurinko Golfin simulaattorissa joka kuukausi vaihtuvalla kentällä. Pelimuotona on pb hcp. Osallistumismaksu on 10e/kk + simulaattorin varausmaksu. Kilpailumaksu ja simulaattorin varausmaksu maksetaan Aurinko Golfin verkkokaupan kautta. Jokainen pelaaja voi pelata kuukauden aikana yhden kilpailukierroksen. Jokaisen kuukauden kilpailu tulee pelata kyseisen kuukauden aikana.

Jokaisen kuukauden parhaat pelaajat palkitaan GolfSkyn lahjakortein (suhteessa 1:8). Kuukausikisaa pelataan viiden kuukauden ajan kuukausittain vaihtuvalla kentällä. Kuukausikilpailusta päivitetään ranking listausta. Kokonaiskilpailun tulos on kolmen parhaan osakilpailun tuloksien summa. Rankingin kolme parasta pelaajaa palkitaan. Palkintopotti muodostuu kuukausittaisista osallistumismaksuista, joista 60% käytetään osakilpailun palkintoihin ja 40% jää kokonaiskilpailun pottiin.

Kuukausikisan pelaamisesta tulee ilmoittaa ENNEN jokaista kilpailukierrosta sähköpostitse info@aurinkogolf.fi tai soittamalla 030045900. Mikäli ilmoitusta ei ole tullut ennen kilpailukierroksen alkamista, tulosta ei voida hyväksyä mukaan kuukausikisaan. Pelatun kierroksen jälkeen pelaaja ottaa valokuvan omasta tuloskortistaan simulaattoritilan tietokoneen näytöltä. Kuva tuloksista lähetetään sähköpostitse info@aurinkogolf.fi kilpailukierroksen jälkeen. Huomioithan, että simulaattoritilassa on tallentava videovalvonta.

Kuukausittain vaihtuva kenttä ja kentän asetukset ovat näkyvillä simulaattoritilassa ja ne päivitetään aina myös tähän uutiseen. Lisätietoa kuukausikisasta löydät täältä.

Lisätietoa simulaattorin varaamisesta ja hinnoista löydät täältä.


Ranking

Pelaaja marraskuu joulukuu tammikuu helmikuu maaliskuu Tulos
Karri Virtavuo 42 44 34      
Oliver Schmidt 40 33 33      
Martti Heinonen 40 34 26      
Jari Virtanen 39 47 37      
Teemu Suominen 35 31 24      
Markus Lindell 31 37 -      
Maximilian Pönnighaus   37 41      
Kari Tuominen     36      
Niko Huhtinen     7      

 

 

 

Caddiemaster

Suljettu

Toimisto

Avoinna
Ma-Pe 9.00-16.30
Sähköpostitse ja puhelimitse

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2020 osalta. 

Pääkenttä

Suljettu

YSI+

Suljettu

Range
 

Suljettu

Sivukartta