Uutiset

16.12.2020

Seurakoordinaattori Niina Mikkola siirtyy uusiin tehtäviin

Seurakoordinaattorimme Niina Mikkola siirtyy kohti uusia haasteita ja lopettaa työt Aurinko Golfissa tämän vuoden lopussa.  Aurinko Golf haluaa kiittää Niinaa antamastaan työpanoksesta yhteisömme eteen.

Niinan työ on ollut sidoksissa opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaan seuratuki hankkeeseen. Hankkeen turvin pystyimme tänä vuonna aloittamaan junioiriharjoitukset pienryhmissä toukokuussa koronaturvallisesti. Järjestimme kuukauden mittaisia golfkouluja keväällä ja syksyllä, joihin osallistui yhteensä 36 lasta, sekä  järjestimme golfkokeiluita kouluryhmille, joissa liikutettiin yhteensä 508 lasta. Lisäksi järjestimme perinteiset kesäleirit. Niina oli myös aktiivisesti mukana junioritoimikunnan ja aktivointioimikunnan toiminnassa, sekä avusti muita toimikuntia tehtävissään ja tiedotti muunmuassa seuran toiminnasta sosiaalisessa mediassa.

"Haluan kiittää Aurinko Golfin jäseniä, vapaaehtoisia ja työntekijöitä menneestä kesästä. Aurinko Golfissa työskentely on ollut mielenkiintoista ja hyvin opettavaista. On ollut hienoa päästä yhdistämään harrastus ja työn tekeminen. Vaikka olen viihtynyt Aurinko Golfissa, niin koulumaailma kutsuu silti puoleensa. Seuraavaksi lähdenkin etsimään uusia kokemuksia opinto-ohjaajan tehtävissä.

Työtehtävät loppuvat osaltani Aurinko Golfissa, mutta pelaaminen säilyy edelleen harrastuksenani. Joten tulemme monen pelaajan kanssa näkemään varmasti jatkossakin klubilla.

Toivotan kaikille Aurinko Golfin jäsenille rauhallista joulunaikaa." -Niina

Aurinko Golfin kokoisessa seurassa ja yhteisössä tapahtuu paljon ja tehtävää on paljon. Johtokunta on päätänyt hakea jatkokautta ja rahoitusta hankkeelle, jotta voimme palvella jäseniämme paremmin ja kehittää toimintaamme.  Tiedotamme hankkeen etenemisestä ja jatkotoimenpiteistä lisää myöhemmin.

 

Caddiemaster

Suljettu


 

Toimisto

Ma-Pe 9.00-16.00
Sähköpostitse ja puhelimitse
 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2020 osalta. 

 

Pääkenttä

Suljettu


 

YSI+

Suljettu


 

Range
 

Avoinna
itsekeruulla

 

Sivukartta