Uutiset

16.02.2021

Rekrytointiuutisia, yksi siistijän paikka avoinna

Aurinko Golfin kesätyöntekijärekryt ovat loppusuoralla ja olemme saaneet huiman määrän työhakemuksia. Caddiemasterin tehtäviin haki yhteensä 41 nuorta, joista haastattelimme 12 hakijaa. Tälle kaudelle valitsimme 3 vanhaa ja 2 uutta työntekijää. Caddiemasterit kaudella 2021 ovat: Åsa Åkerroos, Mette Kronström, Maija Jutila ja uusina Laura Rovio, sekä Emil Sairanen. Onnea valituille! Valinnoissa painotimme soveltuvaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja lajiosaamista. Hyviä hakijoita oli todella paljon ja haluamme kiittää kaikkia hakijoita kiinnostuksesta Aurinko Golfia kohtaan.

Kentän- ja rangenhoidon osalta työllistämme tulevalla kaudella 12 kausityöntekijää ja näihin tehtäviin olemme saaneet hakemuksia yhteensä 35 kappaletta, lisäksi osa vanhoista kentänhoitajista on jatkamassa tulevalle kaudelle. Kentän- ja rangenhoitajien rekrytointi etenee seuraavaksi haastatteluvaiheeseen ja valinnat ovat valmiita helmikuun aikana.

Kaikesta päätellen saamme kaudelle 2021 kasaan erittäin hyvän tiimin asiakaspalveluun ja kentänhoitoon.

Yksi siistijän paikka avoinna

Aurinko Golfin siisteydestä kaudella 2021 tulee vastaamaan tuttu ja pirteä Siiri Vuorenpää yhdessä siivousta osittain hoitavan alihankkijan kanssa. Siiri tarvitsee kesäksi työkaveria jakamaan vastuuta ja haemme siis yhtä siistijää vielä kaudelle 2021. Hakemukset siistijän paikkaan tulee lähettää 28.2. mennessä osoitteeseen: toimisto@aurinkogolf.fi

Työtä on tarjolla joka toinen viikko noin 30 tuntia viikossa ja palkkaus on golf alan työehtosopimuksen mukainen. Ikä työtehtävään tulee olla vähintään 16 vuotta.

Caddiemaster

Suljettu kauden 2021 osalta

Toimisto

ma-pe 9.00-16.30

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2021 osalta.
Pukuhuoneet ja saunat avoinna

Pääkenttä

Suljettu kauden 2021 osalta
 

YSI+

Suljettu kauden 2021 osalta

Range
 

Avoinna vain katospaikat

Sivukartta