Uutiset

16.09.2021

Palauteboksin purku

On aika taas perehtyä palautteisiin ja toivottavasti mahdollisimman moni jäsenemme on löytänyt aikaa vastata myös tällä kaudella tulleeseen Pelaaja ensin -kyselyyn.

Pahoittelut että palauteboksia ei ole ehditty purkamaan kesäkuun jälkeen. Kauden kiireet on vieneet kaiken ajan, mutta nyt on aika luoda katsaus saatuihin kehitysehdotuksiin ja palautteisiin. Olemme lukeneet palautteita aktiivisesti ja osa näistä on johtanut toimenpiteisiin kauden aikana, vaikka niitä ei tässä kirjoituksessa ole vielä ehditty käsitellä. Jatkakaa siis aktiivista palautteenantoa, sillä luemme kaikki palautteet ja pyrimme kehittämään toimintaamme niiden pohjalta.

Ihan kaikkia palautteita en tällä kertaa julkaise, jos ne esimerkiksi koskettavat jotain tiettyä yksittäistä asiaa vaan pyrin käsittelemään sellaisia palautteita, jotka voisivat askarruttaa useampia jäseniämme. Jatkossa voi myös kirjoittaa palautteen yhteyteen mikäli toivoo asian käsittelyä tässä kirjoituksessa tai mieluummin haluaa antaa palautteen yksityisesti.

 

Palaute: Harjoituskentän väylän yhdeksän tiibokseihin voisi laittaa jonkin, kyltin, jossa huomioidaan se, että pääkentän väylän 18 avaus voi, tulla lähelle harjoituskentän griiniä. Toki tässä iso vastuu myös, pääkentän pelaajilla, mutta olen nyt todistanut vaaratilanteita,, joissa Fore-huudon jälkeen harjoituskentällä huutoon ei reagoida, mitenkään eikä siis osata suojautua pallolta. Pallo tulee kuitenkin, todella kovaa, joten joku päivä voi sattua pahasti.
Toimenpide-ehdotus: Harjoituskentän ysiväylälle varoitustaulu. Ehkä myös väylälle 18, jotain ohjeistusta asiaan liittyen.
Vastaus: Tätä asiaa käytiinkin kapteenin kanssa läpi ja päädyimme lisäämään varoitus kyltin 18 tiipaikalle, joka kieltää avaamisen veden yli jos YSI+ viheriöllä on väkeä. Erittäin hyvä huomio ja lisäys turvallisuuden parantamiseksi.
 

Palaute: Lounaslistaa ei löydy teidän sivuiltanne. Missä se on nähtävissä?
Toimenpide-ehdotus: Lounaan esittelystä linkki viikon lounaslistaan.
Vastaus: Lounaslista löytyy etusivulta uutisista erillisenä uutisena, joka päivitetään viikoittain.

 

Palaute: Kokoustilan koodilukko pois käytöstä sesongin ajaksi. Miten klo 7.00, - 8.10 kierroksille lähtijät pääsevät pukuhuonetiloihin?
Toimenpide-ehdotus: Koodilukko käytössä 6.30-8.30.
Vastaus: Kaudella koodilukon käytöt poistettiin käytöstä, koska usein aikarajoituksia ei noudatettu loppupäästä. Ehdotus on ihan hyvä, että sallitaan pääsy pukuhuoneisiin aamulla aiemmin. Otetaan tämä harkintaan ens ikauden aikataulua mietittäessä.

 

Palaute: Bunkkerissa aivan liian vähän hiekkaa, ainakin väylällä 2.,  savi on melkein pinnassa.
Toimenpide-ehdotus: Tuoda bunkkereihin lisää hiekkaa.
Vastaus: Bunkkereiden hiekka on analysoitavana ja tilaamme uutta hiekkkaa, joka soveltuu hyvin nykyiseen hiekan kanssa ja bunkkereita pyritään hoitamaan mahdollisimman hyvin. Osaan bunkkereista onkin hiekkaa lisätty, mutta odotamme että saamme hiekan analysoitua ja uutta hiekkaa tilattua.

 

Palaute: Olisi kiva jos 49 bokseihin palautettaisi hiekkalaatikot. Ikävä, jättää hiekoittamaton lyöntijälki.
Vastaus: Hiekkalaatikoita on tällä kaudella ollut väylillä, joissa lyödään enimmäkseen rauta-avauksia. Hiekoittamattomista lyöntijäljistä ei tarvitse kantaa huolta, sillä kentänhoitomme paikkaa jäljet päivittäin.

 

Palaute: Naisten wc ala-arvoisen ahdas. Koppiin mahtuu hoikkakin ihminen vain, peruuttamalla ja tulee ahtaan paikan kammo, kun istuu nenä ovessa, kiinni
Toimenpide-ehdotus: etuseinää voisi siirtää edes sen 15-20 cm eteenpäin, joka ulko-oven, karmiin asti on tilaa.
Vastaus: Tällä tarkoitetaan varmaankin klubin yleisiä naisten wc-tiloja. Laitetaan asia tarkasteluun ja tutkitaan voidaanko tälle asialle tehdä jotain.

 

Palaute: Bunkkeriharavien kanssa ei ole koskaan aiemmin ollut näin suurta, ongelmaa kuin tänä kesänä. Voisiko haravan sijoittamisesta antaa, ohjeen sekä pelaajille että kentänhoitajille. Ja haravan varteen, tarra sen sijoittamisesta bunkkeriin.
Vastaus: Tämä ongelma havaittiin ja saimmekin aiheesta muitakin palautteita. Hienoa, että asia nousi pintaan. Olemme teettäneet tarrat, jotka on tarkoitus liimata haraviin talven aikana.

 

Palaute: Golfautot likaisia ja epäsiistejä., Edelleen on koronaika ja automme ovat todella epäsiistejä eikä, ilmeisestikään desinfioituja käytön jälkeen., Muutaman kerran nyt olen viimeisen 2 viikon aikana hakenut auton, suoraan latauksesta (ei ole ollut valmiina, vaikka tilattu, etukäteen). Autossa ollut edellisen käyttäjän roskia, kaatuneiden, juomien roiskeita, pölyä, kuraa jne., Ei vastaa hintaa laatu
Toimenpide-ehdotus: autojen siivousta ja desifiointia tehostettava
Vastaus: Tämä asia käytiinkin caddiemasterin kanssa lävitse ja harmi että näin on päässyt käymään. Autot siivotaan aina palautuksen yhteydessä ja pestään säännöllisesti. Joskus asiakkaat saattavat viedä auton talliin omatoimisesti ja jättää vain avaimen postilaatikkoon. Tässä tilanteessa on mahdollista, että auto jää epähuomiossa siistimättä ennen seuraavaa vuokraajaa. Pyrimme tarkentamaan toimintaamme tämän osalta.

 

Palaute: Hei, koska meillä on kaksi kertaa viikossa lähtö kymppitiltä, olisi, hyvä saada vaikka siihen pikku talon seinään slope-taulukko ja ja, laatikko missä on tuloskortteja. Ps. Annoin saman ehdotuksen jo noin, kuukausi sitten suullisesti caddielle, joka lupasi viedä asian, eteenpäin, mutta on ilmeiseti jäänyt ”puolitiehen”!
Vastaus: Tämä on hyvä huomio ja 10:n kopille on työn alla “tuloskorttiannostelija”, mutta järjestämme tuloskortteja kopin pöydälle.

 

Palaute: Hei, en tiedä kenelle kuuluu (toimitusjohtajallehan kuuluu kaikki, asiat viime kädessä), mutta kysyisin saadaanko tällä kaudella, ulkohuusien yhteydessä olevat vesihanat/käsienpesupisteet käyttöön, vai onko niissä jokin erityinen ongelma?
Toimenpide-ehdotus: Avataan hanat jos toimivat edelleen
Vastaus: Hanat olivat alkukaudesta auki, mutta pakkaset rikkoivat osan hanoista/vesijohdoista. Nämä on korjattu kauden aikana ja nyt näiden pitäisi toimia normaalisti.

 

Palaute: Nyt,kun muutenkin kentältä löytyy todella vähän vapaita aikoja ja, samaan aikaan kenttä on pelaajilta suljettu koko päiväksi, esim.6.8,olisi mukava tietää,kuka ne päivät vie., Kilpailukalenterissa eikä nexgolffissa ei ainakaan löydy.
Vastaus: Tämä palaute on tullut 3.8. ja tosiaan tuohon aikaan kyseinen perjantai oli vielä pitkälle suljettu, koska emme olleet saaneet lähtölistoja aamupäivän yritystapahtumaan. Lähdöt vapautettiin heti kun saimme lähtölistat. Usein jos päivällä on suljettuja aikoja, niin kannattaa olla yhteydessä toimistoon ja kysyä onko lähtöjä vapautumassa milloin. Useimmiten suljetut lähdöt vapautetaan kahta-kolmea päivää ennen ajankohtaa.
 

Palaute: Kaipaisin nettisivujen etusivulle tapahtumakalenteria jossa olisi, kätevästi näkyvissä mitä Aurinkogolfissa tapahtuu viikkokohtaisesti, ( esim. kilpailut, opetustoiminta). Tämän lisäksi harjoituspäädyn, ilmoitustaulun (1 teeboksin lähellä) voisi ottaa käyttöön ja, päivittää aina jos harjoituspäädyssä on ohjattua opetustoimintaa., Nämä helpottaisivat itseäni suunnittelemaan omaa harjoittelemistani.
Vastaus: Ehdotus on hyvä ja tällä hetkellä tiedot on ripoteltu eli otsakkeiden alle. Esim. kilpailut ja tapahtumat löytyvät nexgolfin kisakalenterista: https://www.aurinkogolf.fi/pelaaminen/kilpailut-ja-tapahtumat.html ja kurssit löytyvät opetusvalikoiden alta. Selvitellään josko nämä saisi kätevästi samaan kalenteriin ja tosiaan tuo harjoituspäädyn ilmoitustaulu on jäänyt tänä kautena hyödyntämättä.

 

Palaute: Aivan mahtava valmennus. Pääsi todella hyvin pelin ideaan, vaikka, koskaan ei ole kokeillut lajia. Valmentajan mietteet ja ajatukset, sai miettimään ja pohtimaan omaa osaamista ja taitoja niin, harrastuksessa kun työelämässäkin.
Vastaus: Kiitos tästä palautteesta. Välitämme palautteen myös valmennukseen.

 

Palaute: Aiemmissa palautteiden puruissa luvattiin maalata nuolet asfalttiin, kulkusuuntaa osoittamaan parkkipaikalle ja tielle. Jatkuvasti saa, todistaa väärin ajavia autoja ja vaaratilanteita. Olisi erittäin, tärkeää saada kulkusuunnat selkeästi merkittyinä.
Vastaus: Hyvä huomio ja työ on edennyt siihen pisteeseen että nuolet uusitaan syyskuun aikana.

Caddiemaster

Suljettu kauden 2021 osalta

Toimisto

Ma-Pe 9.00-16.30
Sähköpostitse ja puhelimitse
 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ma 10-16 (Ti ja Ke suljettu) ja To-Su klo 10-19 (keittiö 11-18)
Pukuhuoneet ja saunat avoinna

Pääkenttä

Avoinna
Golfautot pois käytöstä kauden 2021 osalta
 

YSI+

Avoinna
Golfautot pois käytöstä kauden 2021 osalta

Range
 

Avoinna lyöntimatoilta

Sivukartta