Uutiset

21.04.2023

Ohjeet kierrokselle ilmoittautumiseen ja greenfeen maksamiseen caddiemasterin ollessa suljettu

Ajanvaraus, maksaminen ja kierrokselle ilmoittautuminen caddiemasterin toimiston ollessa suljettu

Lähtöajat varataan ennakkoon Nexgolfissa (jäsenet ja pelioikeuden haltijat) / Teetimessä (vieraspelaajat). Varauksia myös puhelimitse numerosta 0300 45 900 caddiemasterin aukioloaikojen puitteissa.

Pelioikeudella pelaaminen: varmistathan ennen pelaamaan tulemista että pelioikeus- ja jäsenmaksusi ovat kunnossa.

Peli- /sarjakortilla pelaaminen: Mikäli haluat käyttää pelaamiseen osakkeen pelikorttia, lähetäthän tästä etukäteen tiedon toimistoon sähköpostitse info@aurinkogolf.fi pelikerran vähentämiseksi kortilta. Henkilökohtaiselta sarjakortilta pelikerta kirjautuu automaattisesti käytetyksi ajanvarauksen yhteydessä. Muistathan silti ilmoittautua kierrokselle (ohjeet alla).

Greenfeellä pelaaminen: Greenfee maksetaan etukäteen verkkokaupassa.

Maksun yhteydessä ilmoita verkkokaupassa pyydetyt tiedot, jotta osaamme kohdistaa maksun oikealle pelaajalle.

Greenfeen voit maksaa etänä myös Smartum- mobiililla, Edenred- mobiililla, Eazybreakilla tai ePassilla seuraavia ohjeita noudattaen: Edenred- ja Smartum -mobiilimaksu: maksa greenfee Edenredin tai Smartumin mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse info@aurinkogolf.fi seuraavat tiedot: nimi, lähtöaika sekä screenshot (kuvakaappaus) maksukuitista. ePassi- tai Eazybreak -maksu: lähetä sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, lähtöaika ja puhelinnumerosi niin teemme veloituksen toimistolla. Fyysiset liikuntasetelit voit toimittaa caddiemasterille aukioloaikojen puitteissa. Mikäli peliaikasi on aukioloaikojen ulkopuolella, sovi lippujen toimittamisesta etukäteen henkilökunnan kanssa.

Kierrokselle ilmoittautuminen: Greenfeen maksaneiden ei tarvitse erikseen ilmoittautua kierrokselle. Pelioikeudella tai sarjakortilla pelaavat voivat  ilmoittautua kierrokselle omatoimisesti NexGolfissa aikaisintaan 60 minuuttia ennen lähtöaikaa. Vaihtoehtoisesti ilmoittautumisen voi hoitaa myös sähköpostitse info@aurinkogolf.fi. Pelikortilla pelaavien tulee ilmoittaa pelikortin käytöstä etukäteen sähköpostitse info@aurinkogolf.fi.

Peliaika tulee tarvittaessa perua viimeistään kaksi tuntia ennen varattua aikaa joko NexGolfissa tai puhelimitse. Perumatta jääneistä ajoista laskutamme automaattisesti normaalin greenfee -hinnan.

Pakkasaamut

Seuraathan tiedotusta kentän aukiolosta pakkasaamuisin. Päivitämme tietoja NexGolfin kirjautumissivun keltaisiin laatikoihin, jos kenttä on pakkasen takia suljettuna. Tällöin lähtöajat peruuntuvat eikä niitä automaattisesti siirretä eteenpäin.

Kulku pukuhuoneisiin ja wc-tiloihin

Caddiemasterin ja ravintolan ollessa suljettuina, pääsee klubin pukuhuone- ja wc -tiloihin kulkemaan henkilökohtaisella kulkukoodilla kokoustilan ovesta. Kulkukoodilla pääsee kulkemaan aamulla klo 5.30 alkaen ja illalla klo 23.00 asti. Pyydä oma kulkukoodisi caddiemasterilta info@aurinkogolf.fi.

Caddiemaster

Ma-Su 9:00-17:00
 

Toimisto

Ma-Pe 9.30-16.00


 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ma-To klo 10.00-20.00
Pe-Su klo 8.00-20.00
Keittiö klo 11.00-16.00

Pääkenttä

Avoinna

Golfautot: käytössä

YSI+

Avoinna

Golfautot: käytössä

 

Harjoitusalueet

Range: Avoinna matoilta
Lähipelialueet: Avoinna
Talviharjoitteluhalli: Simulaattorit avoinna

Sivukartta