Uutiset

09.10.2020

Naistoimikunnan uudet tuulet

Uusia tuulia luvassa!

Päivät, kuukaudet ja vuodet kuluvat nopeasti. Nykyinen naistoimikuntamme on ollut koossa neljä vuotta, kaksi kahden vuoden toimikautta. Itse olen ollut mukana naistoimikunnassa viisi vuotta, yhden vuoden toimikunnan jäsenenä ja neljä vuotta toimikunnan puheenjohtajana. Nämä vuodet ovat olleet antoisia ja mielenkiintoisia. Erilaisten kisojen ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus on tuonut ihan uuden näkökulman rakkaaseen lajiin - unohtamatta uusia tuttavuuksia ja kohtaamisia kentällä.

Toimikunnan työskentelyssä on pyritty hakemaan uusia ideoita naisten tapahtumiin ja myös säilyttämään hyväksi todettuja, edellisten toimikuntien luomia tapahtumia. Vähän vanhaa, vähän uutta. On ollut hauska huomata, että myös miehet ovat löytäneet tiensä naistoimikunnan järjestämiin tapahtumiin.

Nyt on tullut aika antaa ”draiveri” uusiin käsiin ja kiittää teitä kaikkia mukanaolosta ja osallistumisesta meidän toimikunnan tapahtumiin näiden vuosien aikana. Erityisesti haluan kiittää aivan loistavaa tiimiäni mahtavasta ja innostuneesta toimikuntatyöstä! Lämmin kiitos Hanna, Kristiina, Minna, Tiina, Tuula, Sarai ja Johanna.

Seuran tulevassa syyskokouksessa valitaan uusia jäseniä johtokuntaan erovuoroisten tilalle, myös naistoimikunnan puheenjohtaja (ladykapteeni) tulee valittavaksi. Johtokuntatyöskentely on mielenkiintoista ja seuran asioihin pääsee ”sisään” astetta paremmin. Ehdottomasti kannattaa lähteä mukaan!

Jos johtokuntatyöskentely kiinnostaa ja haluat lisätietoja, ole yhteydessä minuun (050 9667215) tai Arttu Pulkkiseen.

Mukavaa kauden jatkoa kaikille ja toivottavasti pelit jatkuvat vielä pitkään ennen talven tuloa!

Kirsi Virtavuo
Ladykapteeni

Caddiemaster

Suljettu
kaudelta
2020

 

Toimisto

Puhelimitse ja sähköpostitse
Arkisin klo 9.00-16.00 

 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2020 osalta. 


 

Pääkenttä

Suljettu 

YSI+

Suljettu 

Range
 

Avoinna 

Sivukartta