Uutiset

11.05.2021

Matti Salmen 3D kurssit

3D kurssi - yksilöllistä harjoittelua, ilman arvauksia.

Kurssin kuvaus

Kurssilla jokaiselle osallistujalle tehdään koko vartalon 3D mittaus MySwing -laitteilla. Tulosten perusteella osallistuja saa kurssin aikana oman lyönnin kehittämiseksi tärkeimmät harjoitteet. Lisäksi tulokset käydään läpi pääpiirteittäin jo kurssin aikana, jotta kokonaisuus on helpompi ymmärtää. Kurssin jälkeen osallistuja saa kaikista tuloksista koostetut harjoitusohjeet ja kattavamman analyysin kokonaisuudesta.

Lisäksi kurssilla käytetään HackMotion -laitetta, jolla luetaan ranteiden liikkeet lyönnin aikana. Ranteiden liike on erittäin tärkeä asia mailan lavan hallinnan kannalta, joka taas on tärkein asia lyönnin suunnan hallinnassa. HackMotionin antamat tulokset ovat todella tarpeellisia lähipelin kehittämiseen, sekä puttiin että muihin lähipelilyönteihin. Kun lyönnin tapahtumat tiedetään, on niiden muuttaminen huomattavasti helpompaa.

Ohjelmarunko
 

1. tunti 2. tunti 3.tunti

Kurssin aloitus
Lämmittely
Mittaukset

Tulosten läpikäynti
Lyönnin tärkeimmät osa-alueet
Yksilölliset harjoitteet
Lyönnin kehittäminen lähipelin kautta
Ranteiden toiminta lähipelissä
Harjoitteet lähipeliin


Mitä tämä kurssi on?

Vartalon liikkeiden ja suoritusten mittaaminen asteen tarkkuudella saattaa kuulostaa monimutkaiselta ja huippuammattilaisten asioilta. Tämä ei kuitenkaan ole näin, vaan myös tavallinen harrastaja hyötyy tuloksista suuresti. Yleensä jopa enemmän, mitä ammattilainen. Kun löydetään pelaajan lyönnistä kaikkein tärkeimmät asiat, mitkä jarruttaa kehitystä, voidaan laatia tarkat ohjeet juuri näihin osa-alueisiin. Samalla löydetään myös pelaajan vahvuudet, joiden varaan peliä on hyvä rakentaa.

Mitä tämä kurssi EI ole?

Tällä kurssilla ei muuteta kaikkea, eikä tällä kurssilla opeteta kaikkea. 3D kurssi ei ole “yksi tyyli sopii kaikille” -konsepti. Tämä on kurssi, jolla kilpapelaajien harjoitusmenetelmät tuodaan jokaisen saataville ja jossa jokaisen pelaajan ominaisuuksia kehitetään yksilöllisesti ja tehokkaasti.


Päivämäärät kursseille:

Kurssi 1, torstai 20.5. kello 17.00-20.00
Kurssi 2, lauantai 29.5. kello 15.00-18.00
Kurssi 3, torstai 3.6. kello 17.00-20.00


Early Bird hinta 17.5. asti 80€, tämän jälkeen 100€ 

Osallistujat min. 2 hlö - max. 4 hlö

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

salmi.matti@gmail.com

Caddiemaster

Ma-Su 8-20


 

Toimisto

Ma-Pe 9.00-16.30
Sähköpostitse ja puhelimitse
 

Ravintola ja pukuhuoneet 


 Päivittäin 8-22 (keittiö 11-19)
Lounas arkisin 11-14
Pukuhuoneet ja saunat avoinna

Pääkenttä

Avoinna

Autot käytössä

YSI+

Avoinna

Autot käytössä

Range
 

Avoinna
 

Sivukartta