Uutiset

31.03.2021

Kevättalkoot

Kevättalkoot tulevat taas ja perinteitä kunnioittaen talkoisiin osallistuvat tahot voivat ilmoittautua ennakkoon avajaiskilpailuun. Ajankohta kilpailulle selviää, kun kentän aukaisu on ajankohtainen.

Koronasta johtuen talkoot järjestetään päivittäin klo 15-18 pienissä kuuden hengen ryhmissä. Ryhmät käynnistyvät torstaina 1.4.  ja viimeinen talkoopäivä on torstai 8.4. Myös muina ajankohtina voi tulla talkoilemaan huomioiden turvavälit ja ryhmäkoko rajoituksen. Muistakaa tällöin kuitenkin ilmoittautua toimistolle tai toimitusjohtajalle, jotta osaamme rekisteröidä teidät mukaan avajaiskilpailuun.

Talkooryhmät ovat:

-Omenaryhmä. Omenapuiden oksien kasaaminen ja kuljetus 15. väylän reunassa olevaan. puuaineskasaan. Huoltohallin sivustalla on yksi lava-auto ja peräkärry kuljetusta varten.

-Risuryhmä. Ykkös-tiin harvennetun rinteen risujen ja havujen kerääminen kasaan asfalttitielle ja kuljetus 15. väylän puuaineiskasaan.

-Parkkipaikkaryhmä. Parkkipaikan tuijapenkkien siistiminen.

-Klubiryhmä. Klubin ympäristön siistiminen lehdistä, roskista ja oksista yms. Keräys jätesäkkeihin ja kuljetus henkilökunnan parkkipaikalla olevalle jätelavalle.

-VAIN TIISTAINA 6.4. KLO 10-13 ja 16-19 Rangen sivustojen pallojen heittely range-alueelle.

Tarvikkeet ja työkalut löytyvät huoltohallin sivustalta. Palautathan työkalut paikalleen käytön jälkeen.

Ilmoittaudu talkooryhmiin Nexgolfissa. Ilmoittautuminen aukeaa 1.4. Ryhmän pystyt valitsemaan sarjoista valitsemassasi päivässä.

Jos talkootyöt pitkin kautta kiinnostavat, niin tervetuloa talkoolaisten omaan Whatsapp-ryhmään, jossa käydään keskustelua muistakin talkoohommista. Whatsapp-ryhmään voi liittyä tästä.

Hyvää talkoohenkeä ja kiitos kaikille jo ennakkoon!

Caddiemaster

12.4. alkaen ark 9-17 ja vklp 10-18
 

Toimisto

Avoinna
Ma-Pe 9.00-16.30
Sähköpostitse ja puhelimitse

Ravintola ja pukuhuoneet 

Suljettu 

Pääkenttä

Suljettu

YSI+

Avattu 8.4. klo 12. Katso ajankohtainen tilanne keltaisista laatikoista Nexgolfissa

Range
 

Avoinna
 

Sivukartta