Uutiset

13.01.2021

Kesätyöpaikkahaku nyt käynnissä!

Haemme nyt kaudelle 2021 aurinkoiseen tiimiimme:

CADDIEMASTEREITA / ASIAKASPALVELIJOITA

Työtehtäviin kuuluvat mm. peliaikojen varaukset, kilpailujen tulospalvelu, kassanhoito ja tilitykset, kotisivujen päivitys, sosiaalisen median kanavien päivittäminen, golftarvikkeiden myynti sekä muut monipuoliset asiakaspalvelu- ja toimistotehtävät. Odotamme hakijalta kokemusta asiakaspalvelusta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta sekä paineensietokykyä. Edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää. Golfin lajituntemus katsotaan eduksi. Rajallisten julkisten liikenneyhteyksien vuoksi valituilla olisi hyvä olla myös oma auto käytettävissä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Työsuhde on määräaikainen ja töitä on tarjolla sopimuksen mukaan 1.3.-31.10. välisellä ajalla erikseen sovittavalle ajanjaksolle. Työpaikkoja on tarjolla useampia ja töiden aloitus tapahtuu 1.3.-1.6. välisellä ajalla portaittain. Kesälomakaudella tarve työntekijöille on suurin ja sopimusten kestot ja viikkotyöajat sovitaan työntekijöiden kanssa yksilöllisesti tarpeet huomioiden.

Työvuoroja on viikossa n. 4-6 ja päivittäinen työaika n. 6-8 tuntia. Töitä on myös viikonloppuisin. Viikossa tunteja on n. 33-38 plus mahdolliset ylityöt. Palkka muodostuu tehdyistä tunneista ja on golf-alan työehtosopimukseen pohjautuva.
Tarjoamme mukavat työkaverit, perehdytyksen työhön ja mielenkiintoisen työympäristön. Lisäksi tarjoamme rajattoman pelioikeuden golfkentällämme.

KENTÄNHOITAJIA

Haemme nyt kentänhoitajia kesäkaudelle 2021. Työtehtäviin sisältyy monipuolisia kentän hoito- ja kunnostustöitä.
Työtä on tarjolla koko golfkauden ajaksi (n.huhti-lokakuu) sopimuksen mukaan. Töitä tehdään välillä myös viikonloppuisin. Odotamme hakijalta reipasta asennetta ja vähintään 18 vuoden ikää sekä B-ajokorttia. Aiempi työkokemus kentänhoitajan tehtävistä on eduksi mutta ei välttämätöntä. Myös golfin lajituntemus katsotaan eduksi.

RANGENHOITAJIA

Haemme nyt rangenhoitajia kesäkaudelle 2021. Rangenhoitajan työtehtäviin kuuluu mm. pallojen koneellinen kerääminen harjoittelualueelta. Edellytämme hakijalta vähintään 15 vuoden ikää ja reipasta asennetta. Työsuhde on määräaikainen ja töitä on tarjolla n.huhti-lokakuu välisellä ajalla. Töitä tehdään joka toinen viikko. Koulujen kesälomakaudella töitä on keskimäärin 28 tuntia viikossa. Aktiivikauden ulkopuolella töitä on noin 14 tuntia viikossa, iltaisin ja viikonloppuisin.
 

Lisätietoja:

Caddiemasterin tehtävät: toimisto@aurinkogolf.fi / 020 7545 903 / Heikki Jutila
Kentänhoitajan/Rangehoitajan tehtävät: kenttamestari@aurinkogolf.fi / 020 7545 904 / Kenttämestari Olli Raatikainen

 

Kaikki hakemukset: toimisto@aurinkogolf.fi

Hakuaika päättyy 10.2.2021

 

 

Caddiemaster

Suljettu


 

Toimisto

Ma-Pe 9.00-16.00
Sähköpostitse ja puhelimitse
 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2020 osalta. 

 

Pääkenttä

Suljettu


 

YSI+

Suljettu


 

Range
 

Avoinna
itsekeruulla

 

Sivukartta