Uutiset

03.09.2021

Kapteenin asiaa

Tärkeä muistutus syksyllä pelaamisesta:

- Nyt syksyllä on erityisen tärkeää korjata lyöntijäljet väyliltä ja pallon alastulojäljet griineiltä oikein. Nämä lämpimät ja kosteat kelit ovat  otolliset olosuhteet kasvitaudeille, jotka iskevät juuri näihin vahingoittuneisiin paikkoihin.

-  Kentän kunnon kannalta on tärkeä myös vaihtaa kulkureittejä. Ei siis kuljeta aina samasta paikasta lyhintä reittiä esimerkiksi griinin reunaa hipoen vaan otetaan pari metriä etäisyyttä, jolloin satojen pelaajien kulutus jakaantuu laajemmalle alueelle. Jos näet jo kuluneen kohdan, niin kierrä se äläkä aiheuta lisää rasitusta kyseiseen kohtaan. 


- Nyt kun kenttähenkilökuntaa on vähemmän, niin bunkkerit ehditään hoitamaan harvemmin kuin normaalisti. Tästä syystä on tärkeää, että ylläpidämme bunkkereiden kuntoa itse. Omien jälkien lisäksi on suotavaa tasoitella mahdolliset muutkin jäljetkin. Käytön jälkeen haravan paikka on bunkkerissa kokonaan. Tällöin siitä on mahdollisimman vähän haittaa kentänhoidolle ja itse pelille.

- Muistakaa palauttaa golfkärryt, hiekkapullot sekä rangen pallokorit niille kuuluville paikoilleen, niin paikat pysyvät siisteinä ja henkilökunnalle jää enemmän aikaa hoitaa kenttää. Ja on sanomattakin selvää, että roskat kuuluvat roskikseen, ei maahan.


 

Hyvää syksyn jatkoa!


Karri

 

Caddiemaster

Suljettu kauden 2021 osalta

Toimisto

Ma-Pe 9.00-16.30
Sähköpostitse ja puhelimitse
 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ma 10-16 (Ti ja Ke suljettu) ja To-Su klo 10-19 (keittiö 11-18)
Pukuhuoneet ja saunat avoinna

Pääkenttä

Avoinna
Golfautot pois käytöstä kauden 2021 osalta
 

YSI+

Avoinna
Golfautot pois käytöstä kauden 2021 osalta

Range
 

Avoinna lyöntimatoilta

Sivukartta