Uutiset

17.10.2020

Junioreiden kilpavalmennus uudistuu

Nykyiset junioreiden kilpa1 ja kilpa 2 ryhmät muuttuvat yhteiseksi Aurinko Golf Akatemiaksi. Akatemiaan valitaan 10-16 pelaajaa. Pelaajavalinnoissa painotetaan ikää, pelitaitoja ja lajitaitotestejä. Valintaan vaikuttavat myös valmentajien haastattelut, pelaajan sitoutuneisuus, innostuneisuus ja motivaatio. Myös kilpailumenestyksellä voidaan valita pelaajia suoraan Akatemiaan.

Harjoituksia pyritään järjestämään eri ympäristöissä kuten vieraskentillä peliharjoituksina tai pääkaupunkiseudun golfhalleissa. Jokaiselle pelaajalle nimetään oma henkilökohtainen valmentaja, jonka kanssa rakennetaan henkilökohtainen harjoitusohjelma. Akatemian tavoitteena on painottaa pelaajien itsenäisen harjoittelun tärkeyttä. Akatemiassa hyödynnetään ulkopuolisia asiantuntijoita kuten fysioterapeutteja, mentaalivalmentajia ja golfvalmentajia lajin huipulta.

Haku uuteen Aurinko Golf Akatemiaan on nyt auki. Ilmoita 25.10. menessä sähköpostitse teemu.pitkanen@aurinkogolf.fi halukkuutesi hakea uuteen Akatemiaan. Lajitaitotestit pyritään järjestämään vielä tämän syksyn aikana. Ilmoitamme tarkempia aikatauluja hakuajan päätyttyä.

Caddiemaster

Ma-Su 8-18


 

Toimisto

Ma-Pe 9.00-16.30
Sähköpostitse ja puhelimitse
 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ma-To 10-21, Pe 10-22, La 8-22, Su 8-21
(keittiö 11-19)
Lounas arkisin 11-14
Pukuhuoneet ja saunat avoinna

Pääkenttä

Avoinna

Vain AGN autot sallittu

 

YSI+

Avoinna

Vain AGN autot sallittu

Range
 

Avoinna

Sivukartta