Uutiset

09.04.2020

Greenfeen maksaminen ja kierrokselle ilmoittautuminen

Ajanvaraus, maksaminen ja kierrokselle ilmoittautuminen

Lähtöajat varataan ennakkoon Nexgolfissa (jäsenet ja pelioikeuden haltijat) / Teetimessä (vieraspelaajat) tai puhelimitse caddiemasterilta 020 7545 900.

Pelioikeudella pelaaminen: varmistathan ennen pelaamaan tulemista että pelioikeus- ja jäsenmaksusi ovat kunnossa ja pelioikeus aktivoitu kaudelle 2020. Olethan yhteydessä toimistoon mikäli haluat ostaa pelioikeuden tai sarjakortin. Pelioikeuden tai sarjakortin voit ostaa myös suoraan verkkokaupastamme osoitteessa https://www.verkkokauppa.aurinkogolf.fi

Peli- /sarjakortilla pelaaminen: Mikäli haluat käyttää pelaamiseen osakkeen pelikorttia lähetäthän tästä etukäteen tiedon toimistoon sähköpostitse pelikerran vähentämiseksi kortilta. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittaa pelikortin käytöstä myös caddiemasterin toimistossa ennen kierrosta. Henkilökohtaiselta sarjakortilta pelikerta kirjautuu automaattisesti käytetyksi ajanvarauksen yhteydessä. Muistathan silti ilmoittautua kierrokselle.

Greenfeellä pelaaminen: Greenfeen voi maksaa etukäteen verkkokaupassa tai caddiemasterin toimistossa. Jäsenen greenfee -edun (-10€ 18r /-5€ 9r, huom! etu koskee ainoastaan pääkentän greenfee- hintoja) saat aktivoitua valitsemalla verkkokaupassa normaalihintaisen tuotteen ja vastaamalla "Kyllä" hinnan alla olevaan kysymykseen "Oletko Aurinko Golfin jäsen?". Huom! tarkistamme jäsenyyden voimassaolon jäsenrekisteristä.

Maksun yhteydessä ilmoita verkkokaupassa pyydetyt tiedot, niin osaamme kohdistaa maksun oikealle pelaajalle.

Greenfeen voit maksaa etänä myös Smartum- mobiililla, Edenred- mobiililla, Eazybreakilla tai ePassilla seuraavia ohjeita noudattaen: Edenred- ja Smartum -mobiilimaksu: maksa greenfee Edenredin tai Smartumin mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse info@aurinkogolf.fi seuraavat tiedot: nimi, lähtöaika sekä screenshot maksukuitista. ePassi- tai Eazybreak -maksu: lähetä sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, lähtöaika puhelinnumerosi niin teemme veloituksen toimistolla.

Mikäli sinulla on fyysisiä liikuntaseteleitä, tulee maksu hoitaa caddiemasterin toimistossa.

Jokainen pelaaja käy ilmoittautumassa kierrokselleen caddiemasterille ennen omaa lähtöaikaansa. Ilmoittautumisen voi hoitaa caddiemasterin tiskillä tai omatoimisesti caddiemasterin eteisestä löytyvällä tabletilla. Tabletilla voivat ilmoittautua kaikki pelaajat, joilla on rajaton pelioikeus tai henkilökohtainen sarjakortti (Huom! Ei koske yritysten tai osakkaiden pelikortteja eikä Ysi+ -pelioikeuden lunastaneita, joilla on lisäksi pääkentän sarjakortti). Tabletilla ilmoittautuminen tapahtuu painamalla omaa nimeä ajanvarausnäytöllä. Kysy tarvittaessa apua caddiemasterilta.

Pelioikeuden haltijat voivat halutessaan mennä pelaamaan iltaisin ja aamuisin myös ajanvarauksen ulkopuolella (ennen klo 7.00 ja klo 20.30 jälkeen). Kierrokselle lähtiessä tulee ilmoittaa caddiemasterille lähtöaika ja nimi joko sähköpostitse info@aurinkogolf.fi tai Whatsapp- viestillä numeroon 040 5353008 (huom! ei puheluita, käytössä ainoastaan ilmoittautumisviestien vastaanottamiseen).

Peliaika tulee tarvittaessa peruuttaa viimeistään tuntia ennen varattua aikaa joko Nexgolfissa tai puhelimitse. Peruuttamatta jääneistä ajoista laskutamme automaattisesti normaalin greenfee -hinnan.

Caddiemaster on avoinna päivittäin klo 8-20. Toimisto palvelee arkisin klo 9.00-16.00.

 

Caddiemaster

Ma-Su 9.00-17.00
(26.10.-1.11. klo 9.00-16.00.)

 

Toimisto

Puhelimitse ja sähköpostitse
Arkisin klo 9.00-16.00 
 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ma-Pe 11.00-17.00
La-Su 9.30-17.00
Saatavilla kahvilatuotteita

Pääkenttä

Avoinna


Golfautot ei käytössä.

YSI+

Avoinna


Golfautot ei käytössä.

Range
 

Avoinna


 

Sivukartta