Uutiset

22.06.2022

Greenfeen maksaminen ja kierrokselle ilmoittautuminen

Ajanvaraus, maksaminen ja kierrokselle ilmoittautuminen (päivitetty 22.6.2022)

Lähtöajat varataan ennakkoon NexGolfissa (jäsenet ja pelioikeuden haltijat) / Teetimessä (vieraspelaajat). Varauksia voi  tehdä myös puhelimitse 0300 45 900 ark klo 9.00-16.30.

Pelioikeudella pelaaminen: varmistathan ennen pelaamaan tulemista, että pelioikeus- ja jäsenmaksusi ovat kunnossa ja pelioikeus aktivoitu kaudelle 2022. 

Peli- /sarjakortilla pelaaminen: Osakkeen pelikortilta pelattavat kierrokset tulee aina vahvistaa caddiemasterilla. Henkilökohtaiselta sarjakortilta pelikerta kirjautuu automaattisesti käytetyksi ajanvarauksen yhteydessä. Muistathan silti ilmoittautua kierrokselle.

Greenfeellä pelaaminen: Greenfee maksetaan etukäteen verkkokaupassa tai caddiemasterille ennen kierrosta. 

Verkkokauppamaksun yhteydessä ilmoita verkkokaupassa pyydetyt tiedot, niin osaamme kohdistaa maksun oikealle pelaajalle.

Greenfeen voit maksaa myös Smartum- mobiililla, Edenred- mobiililla, Eazybreakilla tai ePassilla seuraavia ohjeita noudattaen: Edenred- ja Smartum -mobiilimaksu: maksa greenfee Edenredin tai Smartumin mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse toimisto@aurinkogolf.fi seuraavat tiedot: nimi, lähtöaika sekä screenshot maksukuitista. ePassi- tai Eazybreak -maksu: lähetä sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, lähtöaika puhelinnumerosi niin teemme veloituksen toimistolla.

Kierrokselle ilmoittautuminen: Greenfeen maksaneiden verkkokaupassa ei tarvitse erikseen ilmoittautua kierrokselle. Pelioikeudella, sarjakortilla ja pelikortilla pelaavat ilmoittautuvat kierrokselle aina caddiemasterin toimistoon. Vaihtoehtoisesti ilmoittautumisen voi hoitaa myös sähköpostitse info@aurinkogolf.fi. 

Peliaika tulee tarvittaessa peruuttaa viimeistään kaksi tuntia ennen varattua aikaa joko NexGolfissa tai puhelimitse. Peruuttamatta jääneistä ajoista laskutamme automaattisesti normaalin greenfee -hinnan.

Caddiemaster

Ma-Pe klo 9-18
La-Su klo 8-18

 

Toimisto

Arkisin
klo 9-16.15

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintolan aukioloajat:
Ma-to klo 10-21, pe 10-22
La klo 8-22, Su klo 8-21
 

Pääkenttä

Avoinna

Golfautot käytössä
 

YSI+

Avoinna

Golfautot käytössä

Harjoitusalueet

Range: Avoinna

Lähipelialueet: Avoinna
Talviharjoitteluhalli: Simulaattorit avoinna

Sivukartta