Uutiset

29.11.2022

Esittelyssä ehdokkaat uusiksi seuran johtokunnan jäseniksi

Seuran syyskokouksessa torstaina 15.12. valitaan uusia johtokunnan jäseniä erovuoroisten tilalle. Pyysimme kaikkia tähän mennessä ehdolle ilmoittautuneita kirjoittamaan itsestään lyhyen esittelytekstin. Listaus kaikista erovuorossa olevista jäsenistä löytyy täältä.

Ehdolle seuran uudeksi puheenjohtajaksi on ilmoittautunut Jari Virtanen:

Jari Virtanen
Jari Virtanen
Tervehdys kaikille!
Olen ehdolla seuran puheenjohtajaksi. Aurinko Golfin seurayhteisössä olen monelle tuttu mutta osalle en ole, joten tässä pähkinänkuoressa Jari”Jartsa” Virtanen.

Olen Kotkan Karhulasta vuosimallia 1958, Kotkan poikii 😊. Vartuin liikunnallisessa perheessä ja ensimmäinen kosketus seuratoimintaan oli Karhulan Otsolassa hiihtokilpailut ikäluokassa 5-6- vuotta. Hiihto vaihtui murkkuiässä lentopalloon. Olin yli kaksikymmentä vuotta lajin parissa pelaajana, valmentajana useissa joukkueissa ja myös silloin tein seuratyötä erilaisissa rooleissa.

Yritysmaailma on tullut tutuksi ollessani yhtenä perustamassa Kotkassa Lääkäriasema Ergoa. Yrityksessä toimi kymmenen lääkäriä, useita fysioterapeutteja ja itse toimin urheiluhierojana. Viimeisten kahdenkymmenen työvuoden ajan olen työskennellyt myyntipäällikkönä hotelliketjujen matkailu- ja tapahtumamyynnin erilaisissa tehtävissä. Olin mukana tekemässä tapahtumia, solminut yhteistyökumppanuuksia yritysten, urheilun lajiliittojen sekä ammattiliittojen kanssa. Jäin pois työelämästä lokakuussa 2022.

Ensi kosketuksen golfiin sain Karhulassa Kymen Golfin silloisella harjoituskentällä joskus 1980 luvun loppupuolella. Turkuun muutettuani silloisen työnantajani Paavo Nurmi-keskuksen tyhypäivänä Harjattula Golfin rangella sain golfiin pienen lisäsysäyksen.  Aikaa kului vuosia, sitten löytyi vasurin mailasetti, siinä se oli. Suoritin green cardin, liityin Aurinko Golfin jäseneksi numerolla 148 ja sillä tiellä ollaan. Kierroksia kaikkiaan tänä vuonna on tullut hieman yli 100. Vieraskenttiä on tullut pelattua kaikkiaan 162 koti- ja ulkomailla kohta kahdenkymmenen vuoden aikana.

Aurinko Golf ry:n johtokunnassa on menossa kahdeksas vuosi klubitoimikunnan puheenjohtajana. Klubitoimikunnan ajatuksena on ollut tehdä kiinnostavia matkoja ja klubitoimintaa. Olemme yrittäneet tuoda joka vuosi toimintaamme jotain uutta, joka puhuttelisi mahdollisimman suurta osaa jäsenistöstämme. Johtokuntatyö on ollut kiinnostavaa. Ymmärrys koko seuramme toiminnasta on lisääntynyt vuosien myötä ja mielestäni yhteistyössä toistemme kanssa saavutamme parhaat tulokset. Kaikkea ei voida tehdä heti ja nyt, mutta kuuntelemalla pelaajia sekä poimimalla erilaisista ajatuksista punaisen langan, saamme paljon aikaiseksi.

Olemme tulevalla kaudella varmaan monen uuden asian edessä. Määrätietoisella suunnitellulla, hyvin johdetulla työllä, yhdessä tekemällä mennään kohti tulevaa. Uskon että Aurinko Golf yhteisössä on tahtoa ja osaamista vaikka mihin.

T: Jartsa

Ehdolle uudeksi Ladykapteeniksi ovat ilmoittautuneet Marianna Kauriala ja Seija Lehtonen:


Marianna Kauriala
Olen Marianna Kauriala ja olen ehdolla Aurinko Golfin seuraavaksi ladykapteeniksi.
Olen pelannut golfia vasta muutaman vuoden, mutta golfista on jo tullut minulle rakas harrastus. Olen aina ollut aktiivinen yhdistystoimija, ja toiminut erilaisissa rooleissa yhdistyksissä. Olen päässyt järjestämään sekä isoja että pieniä tapahtumia, keskustelutilaisuuksia ja akateemisia juhlia sekä ollut myös partiopiirin syysmestaruuskilpailun kilpailunjohtaja. Työelämässä toimin perheyrityksemme toimitusjohtajana. Yrityksemme on asiantuntijaorganisaatio ja teemme paloturvallisuussuunnittelua. Olemme Suomen ensimmäinen paloinsinööritoimisto. 

Seuran naistoimikunnan toiminta on tullut kuluneella kaudella tutuksi, ja olen päässyt järjestämään tapahtumia golfyhteisöllemme. On ollut hienoa seurata kokeneempien työtä, ja olen hienosti päässyt myös itse mukaan. Olen ehdolla ladykapteeniksi, koska ajattelen, että kokemukseni yhdistys- ja yritysmaailmasta olisi seuralle hyödyksi. Olen aktiivinen toimija enkä pelkää tarttua haasteisiin. Olisi kunnia saada toimia Aurinko Golfin ladykapteenina.


Seija Lehtonen
Työkaverien houkuttelemana lähdin tutustumaan golfiin vuonna 2000. Mieheni oli aloittanut lajin jo aiemmin, ja pyysi minua menemään ”avoimin mielin”, koska en ollut yhtään innostunut koko lajista. Toisin kävi, ilmoittauduin saman tien kurssille, ostin mailasetin, ruutuhousut ja muut asiaan kuuluvat vermeet. Kävin ahkerasti rangella harjoittelemassa, mutta uskaltauduin vasta seuraavana vuonna green card -kokeeseen. Aluksi olin kaukojäsen muualla ja pelailin green feellä lähikentillä.
Kun Naantaliin valmistui Aurinko Golfin kenttä, liityin seuraan jäseneksi numerolla 274. Sen jälkeen sain totaalisen golfkärpäsen pureman ja nyttemmin kierroksia tulee vuosittain toista sataa. Tasoitukseni on tällä hetkellä 19 ja alimmillaan se on ollut 13 paikkeilla.
Liityin heti naistoimikuntaan, jossa aikaa vierähtikin 6 vuotta sekä pari vuotta senioritoimikunnassa. Muutamissa juniorikisoissa olen ollut vapaaehtoisena toimitsijana.
Haluan palata taas toimikuntatyöhön koska rakastan tätä lajia ja haluan olla kehittämässä seuraamme. Koen tärkeäksi viedä naisten toiveita johtokuntaan ja haluan olla järjestämässä naisille mielekästä toimintaa yhdessä toimikunnan kanssa.
Jos tulen valituksi, tavoitteeni on muodostaa toimikunta, jossa olisi sekä kokemusta että intoa.
Seija Lehtonen

Ehdolle uudeksi kapteeniksi ovat ilmoittautuneet Kimmo Laajavuori ja Tomi Rokala:


Kimmo Laajavuori
Olen ehdolla Aurinko Golfin ry:n kapteenin tehtävään. Asetuin tehtävään ehdolle, koska haluan kehittään Aurinko Golfia ry:tä. Tuon johtokuntaan ammattitaitoni, persoonani ja uusia ideoita toiminnan kehittämiseen. Kapteenina sitoudun tehtävään täysillä ja pyyteettömästi.
Olen 59-vuotias poliisista eläkkeelle juuri jäänyt golffari.
Golfin pelaamisen olen aloittanut aikuisiällä Aurinko Golfissa 2008 ensin vuokrapelioikeudella ja 2013 alkaen osakkaana.
Golffarina olen luonteeltani rauhallinen ja kanssapelaajat huomioon ottava. Olen joukkuepelaaja ja haluan kehittää seuramme yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Kapteenina osaan olla, entinen ammattini huomioon ottaen, tiukka ja oikeudenmukainen. Golfetiketti ja -käyttäytyminen ovat tärkeitä, jotta pelaajat viihtyvät kentällä ja tuntevat pelaamisen turvalliseksi.
Yhdistystoiminta on ollut toinen ammattini. Olin Turun Poliisien Yhdistys ry hallituksen jäsen kaikissa rooleissa koko työurani ajan. Lisäksi olen ollut valtakunnallisen SPJL:n hallituksen jäsenenä 18 vuotta sekä liiton 1 varapuheenjohtajana 6,5 vuotta. Lisäksi hoidin 5kk SPJL:n puheenjohtajan tehtävää.

Yhdessä turvallisen ja viihtyisän golfin eteen,
 
Kimmo LaajavuoriTomi Rokala
Moi. Olen Tomi Rokala, 40-vuotias nuorimies Naantalista. Päivätöissä olen Fennialla yritysvakuutusten parissa. 7- ja 9-vuotiaat tyttäreni pitävät päivät ja illat mukavan aktiivisina.
Urheilu ja erityisesti pallopelit ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Toimin molempien tyttöjen jalkapallojoukkueessa joukkueenjohtajana täällä Naantalissa, pelailen kehnolla tasolla padelia, mutta kaikki liikenevä vapaa-aika on viime vuosina mennyt lähinnä Aurinko Golfissa. Ja eiköhän mene tulevaisuudessakin.
Meillä on Aurinko Golfissa upea seura ja hieno sekä haastava kenttä, ja kerron aina rinta rottingilla olevani Aurinko Golfin jäsen. Pelitaitoni ovat edelleen keskinkertaiset, mutta peliesityksiä tärkeämpi asia on se fakta, että olen saanut seurastamme lukuisia uusia hienoja ystäviä.
 

Ehdolle kilpailutoimikunnan uudeksi puheenjohtajaksi on ilmoittautunut Jyrki Saario:


Jyrki Saario
Olen Jyrki Saario ja olen ehdolla AGN ry:n kilpailutoimikunnan puheenjohtajaksi. Olen lokakuusta eläkkeelle jäänyt Oikeushallinnon entinen virkamies. Urheilua monissa eri muodoissa olen harrastanut koko ikäni ja viitisenkymmentä vuotta toiminut eri lajien parissa valmennus ja nuorisotyössä sekä hallintotehtävissä sekä seura- että keskusjärjestötasolla. Ennen virkamiesuraani ehdin opiskella hetken myös Kuortaneen Urheiluopistolla. Urheiluun liittyvän harrastustoiminnan lisäksi olin aikanaan myös parisenkymmentä vuotta osaomistajana turkulaisessa Kuntokeskuksessa.
Golfin pariin tulin kun Aurinko Golf perustettiin ja aktiivisempi pelaaminen alkoi heti kentän valmistuttua. Oman pelaamisen ohella olen toiminut mm. kisatuomarina sekä kenttävalvojana ja näissä tehtävissä on lähes kaikki AGN:n jäsenet tulleet samalla mukavasti tutuiksi. Golfliiton seuratuomarikurssi on tullut suoritettua muutaman kerran. Pari viimeistä vuotta olen myös ollut kilpailutoimikunnan jäsenenä ja nyt motivoituneena valmis vetämään kilpailutoimikuntaa ja sitä kautta kehittämään kilpailutoimintaamme yhdessä muiden toimikuntien kanssa, jäsenistön toiveita kuunnellen. Toivottavasti saisimme tulevina kesinä kilpailukalenteriin kaikille sopivia kilpailuia, niin aktiivisemmille kilpailijoille kuin rentoja klubikisojakin kaipaaville.

Caddiemaster

Suljettu
 

Toimisto

Ma-Pe 9.30-16.00


 

Ravintola ja pukuhuoneet 

Suljettu

Pääkenttä

Suljettu

Golfautot: pois käytöstä

YSI+

Suljettu

Golfautot: pois käytöstä

 

Harjoitusalueet

Range: Avoinna matoilta
Lähipelialueet: Suljettu
Talviharjoitteluhalli: Simulaattorit avoinna

Sivukartta