Uutiset

18.11.2021

Belekin klubimatka 7.-14.11.

Klubimatkamme 7.-14.11 Titanic Deluxe Resortiin onnistui erinomaisesti. Hotelli oli järkälemäisen kokoinen ja ravintoloiden runsas tarjonta takasi ettei kenellekään jäänyt nälkä tai jano. Pelikierrosten jälkeen rentouduimme kylpylässä kuumakivellä makoillen ja altailla polskien. Koko viikon pelaajia helli kaunis aurinkoinen sää ja se teki pelaamistamme kierroksista vieläkin hienommat. Kolme pelattua kierrosta Titanic Deluxe Golfissa, vierailut Montgomerie Maxx Royal Golfissa ja Kaya Golfissa olivat hienoja kokemuksia. Kentät olivat hyväkuntoiset, greenit haastavat muttei liian nopeat.

Par tuloksia ja birkkuja syntyi. Viikon pistebogey-kisan voiton vei Harri Hakala, toisena Seija Aimo ja kolmas Pekka Haavisto. Kahdessa lähimmäs lippua kisassa olivat tarkimmat Outi Ala-Juusela-Haavisto ja Tiina Virtanen. Osa ryhmästä kävi pelaamassa välipäivänä Garya Golfin iltakierroksen ja National Golfin aamutuimaan. Uskon että matkalaiset palasivat takaisin kotiin tyytyväisinä vaikka kaksitoista tuntia kestänyt kotimatka otti seuraavana päivänä oman veronsa.

Kiitos kaikille erittäin hyvästä ryhmähengestä, täsmällisyydestä ja hulppeasta huumorista matkallamme. Nyt ei muuta kuin uutta matoa koukkuun. 


Tekstin toimitti Jari Virtanen, klubitoimikunnan puheenjohtaja.
 

  

  

  

Caddiemaster

Suljettu kauden 2021 osalta

Toimisto

ma-pe 9.00-16.30

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2021 osalta.
Pukuhuoneet ja saunat avoinna

Pääkenttä

Suljettu kauden 2021 osalta
 

YSI+

Suljettu kauden 2021 osalta

Range
 

Avoinna vain katospaikat

Sivukartta