Uutiset

07.04.2021

Aurinko Palsta - Osa 2, Seuran puheenjohtajan tervehdys

Viime kevään kirjoitukseni aloitin otsikolla ”Ikimuistoinen golfvuosi 2020”. Epidemia aiheutti ylimääräistä vaivaa ja uudenlaisia käytäntöjä mm. pelaamisen ja kisojen järjestelyihin. Vuodesta kuitenkin selvittiin ennakoitua paremmin. Kotimainen golf oli selkeästi voittavana osapuolena. Kun muita harrastusmahdollisuuksia rajoitettiin, niin golfin pariin tuli paljon uusia harrastajia, toki moni oli tietysti sellainen, joka oli joskus jo lajia kokeillut.

Viime vuonna seuramme jäsenmäärä kasvoi huomattavasti ja liittyneissä oli paljon nuoria aikuisia. Jotta pystymme palvelemaan jokaista jäsenryhmää, perustimme uuden nuorten aikuisten toimikunnan suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa tuolle ikäryhmälle. Myös muut toimikuntamme järjestävät tänäkin vuonna niin perinteisiä kuin uudenlaisiakin tapahtumia. Toivonkin, että kaikki jäsenemme löytävät itselleen sopivia tapahtumia laajasta tarjonnastamme ja saamme jäsenmäärämme pysymään nyt saavutetulla tasolla ja tulevaisuuden toimintaedellytykset turvattua.

Tätä kirjoitellessa kenttiämme ei ole vielä avattu, mutta Ysi+:lle päästään ihan näinä päivinä. Pääkentälle pääsemme sitten, kun se on hieman enemmän kuivunut ja saanut vihreyttä pintaansa.  Kesästä on tulossa varmaankin hyvin samanmoinen kuin viime vuonna, rajoituksista huolimatta / niiden puitteissa järjestämme jäsenille useita mielenkiintoisia tapahtumia ja kilpailuja, joista kerrotaan enemmän toimikuntien omissa jutuissa lähipäivinä.  Viime vuoden päättäjäiset jäivät pitämättä ja näin ollen jäi myös mm. kisasarjojen ja mestaruuskisojen palkinnot jakamatta. Mikäli rajoitukset kevään aikana olennaisesti helpottuvat, järjestämme jonkinmoisen yhteisen palkintojenjakotilaisuuden, muuten ilmoitamme milloin palkinnot ovat noudettavissa.

Talkoot hoituivat tänäkin vuonna pienryhmissä pääsiäisen aikaan ja hyvällä osanotolla saimme jälleen Aurinko Golfia hieman viihtyisämmäksi sekä vapautettua palkatulle kenttähenkilökunnalle lisää työaikaa varsinaisiin kentänhoitotehtäviin. Iso kiitos talkoolaisille.

Edelleen muistutan siitä, että pidetään huolta kentän kunnosta ja kunnioitetaan joka tavalla muita kenttää käyttäviä. Paikataan lyönti- ja alastulojäljet. Olen ehtinyt käydä tämän vuoden puolella jo neljällä eri kotimaan kentällä pelaamassa kesäviheriöille ja valitettavasti täytyy todeta, että varsinkin greenien alastulojäljet ovat jääneet suurelta osin niillä kentillä korjaamatta. Erottaudutaan me näistä muista positiivisesti, myös kentän kunnosta huolehtimisella.

Vielä ei olla normaaliajassa, eikä kierrokselle lähdettäessä saa vielä kätellä. Ei silti unohdeta ystävällistä tervehtimistä ja esittäytymistä teeboxissa. Kätellään ja halataan taas sitten kun aika on.

Oikein mukavaa golfkautta!


Pekka Haavisto
Aurinko Golf ry:n puheenjohtaja

Caddiemaster

12.4. alkaen ark 9-17 ja vklp 10-18
 

Toimisto

Avoinna
Ma-Pe 9.00-16.30
Sähköpostitse ja puhelimitse

Ravintola ja pukuhuoneet 

Suljettu 

Pääkenttä

Suljettu

YSI+

Avattu 8.4. klo 12. Katso ajankohtainen tilanne keltaisista laatikoista Nexgolfissa

Range
 

Avoinna
 

Sivukartta