Uutiset

28.04.2021

Aurinko Palsta - Osa 10, Ravintolan tervehdys

Keväiset terveiset Ravintola Venkasta. Jo toista poikkeusolojen kevättä vietetään ja hallituksen päätöstä ravintoloiden avaamisesta odottelemme jo malttamattomina.

Kaikesta odottelusta ja epätietoisuudesta huolimatta Turku Liven tiimi on intoa puhkuen käynnistämässä toista kesäänsä omenatarhojen keskellä hurmaavassa golfravintola Venkassa.

Ruokalistasuunnittelu on täydessä käynnissä ja juomavalikoimakin jo melkein jäähdytetty ja valmiina tarjoiltavaksi. Vielä ulkoterassien käsittely ja kesäkausi on valmis alkamaan.

Ravintolan ruokavalikoimasta löytyy tänäkin kesänä herkullinen a la carte-menu joka on voimassa päivittäin klo 11.00 alkaen, sekä runsas valikoima pikkusyötävää pikaisempaa pysähdystä ajatellen. Hot Dogit ja Paniinit yms. valmistuvat tuossa tuokiossa. Kevyempiä vaihtoehtoja emme myöskään ole unohtaneet joten vitriinistä löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Tänä vuonna Ravintola Venka on mukana Naantalissa järjestettävässä Smaku2021- kilpailussa. Siispä 26.6-10.7.2021 välisenä aikana ravintolassamme on  myynnissä 7,00€ arvoinen Venkan oma Smaku-maisteluannos. Äänestysohjeet tulee myöhemmin.

Asiakkaidemme toiveet ja kehittämisehdotukset ovat meille tärkeitä, joten jos valikoimastamme jotakin puuttuu kerrothan siitä henkilökunnalle.

Aurinkoisia ja lämpimiä kesäpäiviä uniikissa ympäristössä odotellen:

Ravintola Venkan henkilökunta


​​​​​​​

Caddiemaster

Ma-Pe 8-20
La 8-18
Su 8-20
 

Toimisto

Ma-Pe 9.00-16.30
Sähköpostitse ja puhelimitse
 

Ravintola ja pukuhuoneet 

 Ma-Pe 10-20 (keittiö 11-18)
La-Su 9-20 (keittiö 11-18)

Pukuhuoneet ja saunat avoinna

Pääkenttä

Avoinna

Autot käytössä

YSI+

Avoinna

Autot käytössä

Range
 

Avoinna
 

Sivukartta