Uutiset

01.04.2021

Aurinko Palsta - Osa 1, Toimitusjohtajan tervehdys

Aurinko Palsta eli Aurinko Golfin jäsen- ja osakaslehti toimitetaan tänä keväänä sähköisinä julkaisuina. Julkaisut lähetetään sähköpostitiedotteina ja julkaistaan myös Aurinko Golfin verkkosivuilla.

Kevät tekee tuloaan ja golfkausi alkaa pian. Uutta kautta on ahkerasti valmisteltu toimistolla talven mittaan ja toivotaan, että pääsemme tänäkin kesänä pelaamaan ja kilpailemaan mahdollisimman normaalisti.

Rajoitukset ja suositukset ovat muuttuneet tiuhaan ja muuttuvat jatkuvasti. Seuraamme toiminnassamme viranomaisten suosituksia ja rajoituksia ja olemme muokanneet toimintaamme näiden pohjalta. Talviharjoitteluvuoroja jouduimme harmillisesti keskeyttämään, mutta onneksi junioreiden harjoitukset saatiin pidettyä kohtalaisen hyvin. Klubille rakentamamme kokeellinen kolmen lyöntipaikan harjoittelutila tarjosi puitteet kilpajunioreiden omatoimiseen ja ohjattuun harjoitteluun. Tänä talvena golfsimulaattori uudistettiin ja se siirtyi yhtiön palveluksi. Simulaattori on ollut kovalla käytöllä ja tällä hetkellä kartoitammekin mahdollisuuksia laajentaa talviharjoittelupalveluiden tarjontaa.

MITÄ ODOTTAA KAUDELTA 2021 AURINKO GOLFISSA?

Lisää lähtöaikoja

Viime kauden kovan kysynnän myötä lähtöaikoja oli entistä vähemmän saatavilla. Lähtöjä varattiin paljon ja niitä myös jonkin verran peruttiin, joskus jopa jätettiin perumatta ja pelaamatta. Tätä ilmiötä pyritään hieman hillitsemään nyt kovan kysynnän aikana sillä, että lähtöaikoja voi varata vain tietyn määrän (osakkaat 5, vuokrapelaajat 4 ja muut 3). Kun yksi varauksista on pelattu, voi pelaaja varata heti toisen kierroksen eli mahdollisuus on pelata vaikka joka päivä. Tällä järjestelyllä saadaan vapautettua kalenterista hieman tilaa ja pystymme tarjoamaan vapaita lähtöaikoja tasapuolisemmin.

Uusi proshop - Golf Sky

Proshoppimme ylläpidosta kaudesta 2021 alkaen vastaa Golf Sky. Golf Sky avaa myös uuden jättimyymälän Raisioon 9.4.2021. Aurinko Golfin jäsenille uusi liike aukeaa yksinoikeudella jo torstaina 8.4. kello 15-20, mikäli viranomaisrajoitukset tämän sallivat. Proshopissa hinnat tulevat olemaan samat kuin mitä ne ovat Golf Skyn verkkokaupassa ja muissakin myymälöissä. Suuremman liikkeen läheisyys takaa hyvän saatavuuden ja varastonhallinnan. Proshopin toiminnasta meillä Aurinko Golfissa vastaa Emil Sairanen, joka työskentelee caddiemasterina ja osittain myös Golf Skyn liikkeessä myyjänä. Golf Sky tulee myös isännöimään yhtä isoa kesän klubikisaa Golf Sky Openia, joka pelataan 24.7.2021.

Kentän kehitysprojektit

Tulevalle kaudelle vaihdamme YSI+ kentän lyöntimatot uusiin. Tämä työ on tarkoitus tehdä, kun YSI+ kenttää siirrytään pelaamaan ruohotiibokseista. Kenttä avataan nyt keväällä vielä vanhoilla matoilla. Rangen matotukset ovatkin jo uusittu

Pääkentällä tulemme panostamaan viheriöiden kunnostustöihin. Ongelmallisimpien viheriöiden vedenohjausta on tarkoitus parantaa ja samalla korjailla viheriöbunkkereita. Nämä työt ajoittuvat loppusyksyyn. 

1. väylän näkymää on harvennettu ja nyt tiiboksista aukeaakin upeat näkymät alempaan laaksoon. Lisäksi 3. ja 4. väylän välistä metsikköä on harvennettu talven aikana.

Palautteet ja osallistuminen kehitystyöhön

Aurinko Golf on yhteisö jota kehitetään suunnitelmallisesti ja ideoita kerätään pelaajilta erilaisten palautteiden muodossa. Kannustankin kaikkia vastaamaan Pelaaja Ensin-kyselyyn, kun se sähköpostiin jossain kohtaa kautta sinulle ilmestyy. Tämän kyselyn vastausten tulokset näkyvät jo yllämainituissa toimenpiteissä ja niitä käsitellään aktiivisesti yhtiön hallituksessa ja seuran johtokunnassa. 

Uutena palautekanavana toimii myös verkkosivuilla oleva palauteboksi. Palauteboksiin pääsee sivujen valikon kautta kohdasta “Anna palautetta”. Sen kautta voi laittaa palautetta pitkin kautta vapaasti, nimellä tai ilman. Palautteet käsitellään aina ja pyrin vastaamaan niihin julkisesti (julkaisematta kuitenkaan palautteen antajan tietoja) kuukausittain kirjoittamalla verkkosivuille erillisen “palauteboksin purku” -kirjoituksen. Näin samoja asioita pohtivat saavat ehkä vastauksen yleisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin kerralla.

Muitakin hienoja uudistuksia on tulossa kaudelle 2021, jotka vielä odottavat viimeisiä vahvistuksia. Tiedotamme näistä lisää ensitilassa. 

YSI+ avataan näillä näkymin 7.4.2021 jos säät sallivat ja lähtöajat avataan varattavaksi 6.4.2021. Tiedotamme tästä heti pääsiäisen jälkeen. Pääkenttä avataan myöhemmin tämän jälkeen, toivottavasti jo huhtikuun aikana. Turvallista kauden aloitusta kaikille ja otetaanhan toisemme huomioon suojautumalla suositusten mukaisesti kulkiessamme yleisissä tiloissa ja pidetään turvavälit myös ulkona.


Hyvää pääsiäistä!

Arttu Pulkkinen
toimitusjohtaja / toiminnanjohtaja

Caddiemaster

12.4. alkaen ark 9-17 ja vklp 10-18
 

Toimisto

Avoinna
Ma-Pe 9.00-16.30
Sähköpostitse ja puhelimitse

Ravintola ja pukuhuoneet 

Suljettu 

Pääkenttä

Suljettu

YSI+

Avattu 8.4. klo 12. Katso ajankohtainen tilanne keltaisista laatikoista Nexgolfissa

Range
 

Avoinna
 

Sivukartta