Uutiset

03.03.2020

Aurinko Golfin uusi seurakoordinaattori ja valmentaja

Uusia kasvoja Aurinko Golfiin kaudelle 2020

Aurinko Golf rekrytoi alkuvuodesta seurakoordinaattoria ja johtokunta on valintansa tehnyt. Koordinaattorina 26.3.2020 aloittaa seuran oma kasvatti Niina Mikkola. Niina on valmistumassa kasvatustieteiden maisteriksi Turun yliopistosta ja ohjausalan opintoja hän suorittaa Itä-Suomen yliopistossa. Niinan vahva pedagoginen pohja antaa hyvän aihion soveltaa ja kehittää opetus- ja ohjausosaamista lajiopetuksen parissa.

Niinan työnjälki tullaan näkemään seuratoiminnan kehittämisessä muun muassa opetuksen, ohjauksen ja tapahtumien suhteen. Hän avustaa toimikuntia tehtävissään ja tekee aktiivista yhteistyötä mm. muiden urheiluseurojen ja oppilaitosten kanssa.

"Aurinko alkaa jo lämmittämään ja golfkausi lähenee kovaa vauhtia. Odotan innolla ja motivoituneena, mitä tämä uusi työ tuo tullessaan. Pitkäaikaisena seuran jäsenenä on hienoa päästä vahvemmin osaksi seuran toimintaa ja kehitystyötä. Paljon aurinkoisia pelihetkiä kaikille, nähdään kentällä!" -Niina Mikkola, seurakoordinaattori & ohjaaja

Aurinko Golfin pro valmennukseen on saatu myös kokenut vahvistus kaudelle 2020. Golfalan pitkänlinjan ammattilainen Caius Haustrup tekee paluun Aurinko Golfissa. Caius on toiminut golfalalla vuodesta 1996 asti ja nyt muutaman vuoden tauon jälkeen Caius palaa golfkentille.

”Tunnen äärimmäistä iloa ja olen todella innostunut siitä, että pääsen taas muutamien vuosien tauon jälkeen ammatillisesti mukaan lajin pariin. Valmentaminen ja ihmisten kanssa työskentely on aina ollut intohimoni ja olen saanut tehdä sitä koko työurani niin liikunnan ja urheilun, kuin myös yritysmaailman puolella. 

Hienoa myös päästä työskentelemään Aurinko Golfin yhteisön kanssa, yhteisöön, jossa on muun muassa jo vuosia tehty erinomaista valmennustyötä ja satsattu paljon valmentautumiseen. Tarkoituksena on tulevaisuudessakin jatkaa tällä hyvällä tiellä ja tuoda samalla omaa osaamista, sekä kokemusta koko yhteisön käyttöön.

Kiitos vielä kerran tästä hienosta mahdollisuudesta ja samalla haluan toivottaa kaikki tervetulleiksi oppimaan yhdessä!” -Caius Haustrup, valmentaja

Caius jakaa Teemu Pitkäsen kanssa vastuuta muun muassa alkeiskursseista, yritystapahtumista ja yksityisopetuksista. Molemmille valmentajille on tulossa myös valmennusryhmiä ja erilaisia kursseja ensi kaudeksi. Nämä kaikki tullaan julkaisemaan verkkosivujemme seurakurssit osiossa huhtikuun alkuun mennessä. Kursseille ilmoittautuminen tapahtuu suoraan verkkosivujen kautta ja erillistä kirjautumista Nexgolfiin ei tarvita.

Aurinkoista golfkauden odotusta kaikille!

Caddiemaster

Suljettu kauden 2021 osalta

Toimisto

Avoinna
arkisin klo 9.00-16.30

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2021 osalta.
WC tilat käytettävissä.

Pääkenttä

Suljettu kauden 2021 osalta
 

YSI+

Suljettu kauden 2021 osalta

Range
 

Suljettu

Sivukartta