Uutiset

16.01.2020

Aurinko Golfin uusi ravintoloitsija on löytynyt

Aurinko Golfin uuden ravintoloitsijan haku on tullut päätökseen ja 2020 kaudesta alkaen Aurinko Golfin ravintolapalveluista tulee vastaamaan Turku Live Oy. Turku Live on HC TPS Turku Oy:n tytäryhtiö ja tuttu toimija Gatorade Centeristä ja vastaa hallin kaikista ravintolapalveluista. 

“Odotan innolla yhteistyötä Turku Liven kanssa, sekä alkavaa kautta. Turku Liven ruokatarjonta eri Gatorade Centerin tapahtumissa on ollut erinomaista. Uskon että yhteistyöllä voimme tarjota entistä laadukkaampia ravintolapalveluita asiakkaillemme ja tapahtumiin.” - Arttu Pulkkinen, toimitusjohtaja, Aurinko Golf Oy

”Olen innoissani alkavasta yhteistyöstä ja henkilökuntamme suunnittelee jo tulevaa motivoituneella ja innostuneella otteella. Turku Liven ravintolatoiminta aloittaa nyt ensimmäistä kertaa ympärivuotisena, kun pääsemme jatkamaan toimintaa suoraan Gatorade Centeriltä Aurinko Golfiin kesäkaudeksi”. -Heidi Aho, liiketoimintajohtaja, HC TPS Turku Oy 

Uusi ravintola tarvitsee nimen ja tätä varten järjestämme nimikilpailun. Ehdota uudelle ravintolalle nimi täällä. Ehdota nimeä 26.1.2020 mennessä. Nimen lisäksi kyselyyn voit laittaa avointa palautetta ravintolapalveluiden kehittämiseksi. Voittaja valitaan raadin toimesta ja voittaja palkitaan ravintolalahjakortilla.

Uusi ravintola on tarkoitus avata huhtikuun alkupuolella ja avajaistapahtumaa suunnitellaan Season Start -päivälle. Tiedotamme tästä lisää lähempänä.

Caddiemaster

Suljettu kauden 2021 osalta

Toimisto

Avoinna
arkisin klo 9.00-16.30

Ravintola ja pukuhuoneet 

Ravintola suljettu kauden 2021 osalta.
WC tilat käytettävissä.

Pääkenttä

Suljettu kauden 2021 osalta
 

YSI+

Suljettu kauden 2021 osalta

Range
 

Suljettu

Sivukartta