Hcp 30-54 ryhmän avajaistapahtuma

AGN HCP 30-54 kausi lähti käyntiin avajaistapahtumalla. Paikalla oli lasiterassillinen innokkaita kuulijoita. Kaffen ja pullan kera vastaanotettiin Aktivointitoimikunnan Heidi Urjanheimon, toimitusjohtaja Arttu Pulkkisen ja puheenjohtaja Pekka Haaviston tervehdykset. Pekka muistutti Seuran 15v. juhlakilpalusta ja juhlasta, joihin kaikkien jäsenten toivotaan osallistuvan. Kilpaillahan voi myös Ysi+ -kentällä.

Aktivointitoimikuntakin esitteli jäsenistönsä. Seuran Pro Teemu Pitkänen myös esittäytyi ja muistutti tulevista kursseista, joista 2 tuntia seura tarjoaa.

FysioHetki Oy:n fysioterapeutti Markku Litmanen kertoi golfarin lihashuollosta; jälkihuolloksi kylmää ja kuumaa vettä vuorotellen ja kunnon venytykset, niin golfata voi vaikka joka päivä. FysioHetki Oy:n ravintoterapeutti Sirpa Heikkilä kertoi golfarin ravitsemuksesta; smoothieita, pähkinöitä ja suolavettä golfin lomaan, niin kyllä jaksaa.

Kannattaa suosia luonnollisia ravintoaineita.

Ladykapteeni Kirsi Virtavuo esitteli naistoimikunnan toimintaa ja tapahtumia Harri Waltari kertoi tärkeimmistä sääntömuutoksista ja kehotti ostamaan pelaajan pikaoppaan caddiemasterilta tulevia kierroksia varten.

Tästä on hyvä jatkaa muihin tapahtumiin ja kierroksille AGN HCP 30-54 ryhmän kanssa.